-
Sezon başında göreve geçici olarak gelmiştim, Aykut Kocaman'ın tatile çıkmak istemesi sebebiyle, kısıtlı yetkiyle, mevcut kadroda ve personelde değişiklik yapmadan sadece takımı yönetmekti görevim. Tabi takımın durumu ve kazanılan 3 kupa fikirleri değiştirdi.
Sezon içerisinde bana duyulan güven arttı, artık Aykut Kocaman da bu havayı bozmak istemiyordu. Sezon boyunca sürekli iletişim halindeydik kendisiyle ve kendisi bana artık teknik direktörlüğe dönmeyeceğini söyledi. Kendisinin takım içerisinde kalmasını istiyordum ve sezon sonunda ancak buna ikna edebildim.
Bana yeni sezon öncesi kendi ekibimi kurma şansı verildi, transferleri de istediğim gibi yapacaktım. Bu nedenle teknik ekipte bazı değişiklikler yaptım, zamanla bu değişim devam edecek.
Oyuncularıma 1 hafta fazladan tatil verdim bu başarıdan dolayı ve kamp başlamadan transferleri bitirmek istiyorum. Transferler kapma yetişmezse tüm sorumluluğu Aykut Kocaman'a bırakıp ben sadece takıma odaklanacağım.
Görüşmelerimizin sürdüğü yıldız isimler mevcut, taraftarı heyecanlandıracak isim peşinde koşuyor başkanımız...
Mesaj Yetkileri