Ben genel için söyledim zaten kişisel olarak algılama. Ayrıca belirttiğim gibi eleştiri olur tabiki ona bir şey demiyorum benim kastettiğim çocukça düşünmeden yapılan eleştiriler.

Edit :
Quote Originally Posted by garez0066 View Post
Sana sonuna kadar katılıyorum. Tek eleştirim maç motoru benim. Onda da kanat organizasyonları.
Galatasaray'ı unutmak olmaz. http://forum.turksportal.net/vb/show...=112118&page=8 bak mesela. Baldemir'in açtığı kariyerden bir görüntü sana. Galatasaray ligin ilk yarısı bittiğinde 45 puan almış. Bu bir rekor sayılır farkındaysan eğer. Şu anda ise gerçek hayatta 33 puanı var. Yani hocam bana bunu kimse açıklayamaz. Eğer stsl'de Galatasaray beklentileri karşılasaydı alabilir miydi 45 puan ? Yani 17 maçta sadece 6 puan kaybıyla devam edebilir miydi ? Bu kesinlikle abartı.
Galatasaray'ın şuanki kadrosu hafife alınacak bir kadro değil. Türkiye Ligindeki takımlara göre çok üst seviyelerde. Çoğu yılda Fenerbahçe için aynı şey geçerliydi ve o zamanlarda Fenerbahçenin sağlam bir kadrosu vardı kimse laf etmiyordu.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
Senelerdir Fenerbahçe tüm ligi silip süpürürken abartılırken birşey yok! Galatasaray yapınca auwwww !