Aylık yönetim kurulu toplantısına girdiğimde herkesin yüzü gülüyordu. Geçen sezonun ardından bu sezon gayet başarılı ilerliyorduk. arada 2 3 maç tökezlesekde geçen seneye rağmen çok başarılı bir performansımız vardı. geçen sene topladığımız puanların yarısını çoktan aşmıştıkAncak hiçbir kul günahsız olmaz misali 3-0 yenildiğimiz Kayserispor karşılaşması kakılıyordu başıma. Ancak kimse oluşan sakatlıklardan bahsetmiyordu. Takım revirde yaşıyordu resmen... Yine de çıt sesimi çıkarmadan sakince dinledim ve ayrıldım toplantıdan.
Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 15. Maç
Ligde zor günler geçiren Gaziantep ile oynayacaktık. Zor bir deplasman olacaktı bizim için. Atabey Çiçek ise son zamanlarda performansını iyice yükseltiyordu. Başarısız İsmail Ünsal denemesinden sonra (takımda bulunduğu 1.5 senede hiç gol atamadı) almayı planladığım bir oyuncu halini almıştı gösterdiği performansı ile. Ama Gençlerbirliği için böyle bir oyuncu da bulunmaz nimetti.
İlk 11'de sakatlar nedeniyle 3 yedek oyuncumu oynatıyordum. Takımın sol beki ve orta sahanın sağ yarısı yedeklerdi. Çok fazla maç fırsatı bulamayan oyunculardı bunlar ancak yinede onlara güvenmek zorundaydım.
Bu güvencemde boşa çıkmadı. Gaziantep gibi zor bir deplasmandan 3 puanı 4 golle alıyorduk. Atabey Çiçek yüksek performansına 1 gol ve 2 asist ile devam ediyor, Ronald Vargas kalitesini yansıtan ama uzun süredir kendisinden beklediğim performansı bu maçta 2 gol atarak gösteriyor, altyapımızdan yetişen Bünyamin Demir'de bir takım oyuncusu olduğunu herkese gösteriyor.

Ancak hiçbir kul günahsız olmaz misali 3-0 yenildiğimiz Kayserispor karşılaşması kakılıyordu başıma. Ancak kimse oluşan sakatlıklardan bahsetmiyordu. Takım revirde yaşıyordu resmen... Yine de çıt sesimi çıkarmadan sakince dinledim ve ayrıldım toplantıdan. 





