Hiç dostça bir fikstürüm oluşmadı ilk yarının sonuna doğru. Pazartesi Trabzon; Çarşamba Bursaspor; Cuma Beşiktaş ile oynayacaktık. İlk maçı kazasız belasız atlattık, sırada ise Bursaspor maçı vardı. Kupada bir üst turu hedefliyordum ancak bu hiç kolay olmayacaktı.
Türkiye Kupası 15/16 sezonu 5.Tur
Bursaspor güçlü ve dinlenmiş bir kadroyla çıkıyordu sahaya en azından 1 gün daha fazla dinlenme şansları vardı. bu koşullarda maça elimizdeki en müsait kadro ile çıkıyorduk.
Maça iyi başlamıştık. Bursaspor karşısında etkili oynuyorduk. rakibin kalemize gelmesine çok izin vermiyor, Ofansif ortasaha Belluschi'yi iyi marke ediyorduk. ve sonunda 29. dakika Gaona Lugo durumu 1-0'a getiriyordu. Takım bekledigimden de iyi bir performans gösteriyordu. ilkyarıyı bu şekilde kapatmıştık. 2. yarı başlar başlamaz Atabey Çiçek sahneye çıktı ve takımımızın 2. golünü atıyordu. durum 2-0 olmuş artık rahatlamıştım. Takım ise inanılmaz bir şekilde rehavete kpılmış ve performansları resmen tepe taklak olmuştu 2. golden sonra
60. dakikada Ceyhunun golüne engel olamadık. direnmemize rağmen 84. dakikadaki gole yorgunluğumuzunda etkisiyle 2. golü Belluschi'den yiyorduk. Maç 2-2 bitiyordu. Uzatmalarda ise dayanıp penaltılara gitmeyi hedefliyordum en azından. Ama bir köşe atışı ile yıkılıyorduk. Bursaspor 3-2 ile bir üst tura çıkıyordu.
![]()
Takımıma 2. yarıda gösterdikleri düşüş için inanılmaz bir şekilde kızgındım. Konsantrasyonlarını kaybettikleri için gerçekten çok kızmıştım oyuncularıma. Onlarında üzgün olduklarını biliyordum. Yine de sakinliğimi koruyarak 2. yarıdaki oyunları için beni ne kadar hayal kırıklığına uğrattıklarını hatırlattım. Ama Beşiktaş maçında gösterecekleri performans bu sakinliğimi bozabilirdi.