Quote Originally Posted by garez0066 View Post
Hocam o sol beke aldığın oyuncu hariç gerçekten çok beğeniyorum transferlerini. Geçen sezon da sol beke olmayacak bir adam almıştın. Nolur yapma şunu Bir de takımı hep türklerden oluşturmuşsun mecburi olarak ve türk kadron gayet iyi ama yabancılarını sattığına göre artık iyi yabancılar almanın sırası gelmedi mi ? Sonuçta 5 tane yabancı hakkın var hepsinin de üst düzey olmasından başka şansın yok gibi.
Kaliteli oyuncu gelmiyor cidden. O yüzden genç isimler alıyorum. Şampiyon olamadığımız için gurbetçiler de bizi seçmiyor. Mecburen transferler bu şekilde oluyor. Yabancı sayısına gelince elimde 4 oyuncu var şu an. Ama kafam karışık. Ya forvete yabancı alıp ortasahayı Türk oyuncu ile tamamlayacağım. Ya da forvette Muhammet Demir'i kullanıp ortasahaya yabancı alacağım.
Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
Abi hiç beğenmedim transferleri Volkan'ı alacağına Mert'e güvenseydin ben 1 sezon oynadım çok da iyi performans aldım.Gençlerden ilki çok iyi teknik özelliklere sahip , potansiyeli yüksek.
Mert'e güvenmemekle hata yaptım. Eskişehir'de cidden iyi performans sergiliyor.
Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
Volkan transferi olmamış bu saatten sonra Serdar Aziz iyi transfer,gençlerde gayet iyi.
Volkan inada bindi resmen. O yüzden bu kadar yüksek miktar oldu.