1 ile 30 arası toplam 238 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yüksek Formu

Hybrid View

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben mi yannlış anladım yoksa o cümle iğneleme değilmi?. Adam o cümleyi kurarken Emre abartılmış istiyorsanız biraz daha abartılsın demek istemiş!! Emre Çolak ne zaman 20 asist yaptı ve bu sene daha iyi mi oynuyor? bütün özellikleri gerçekten 20 mi olsun? Arkadaş güldürmeyin adamı. Bir de Krasic le kıyaslama yapmayın şu herifi. Gördük o harika futbolcu dediğiniz Emre'yi bu sene 2 tane olumlu hareketi ya var ya yok. Kaç maç oynadı? onun özelliklerini de düşürcek misiniz? Ama yok arttırlımalı!
    Bende ironi yaptım sakin İnsanları öyle bir psikolojiye sokuyorsunuz ki şu anda Sabri'yi savunabilirim o derece.

Emre Çolak için 120 CA çok olduğunu düşünmüyorum ayrıca bunu da belirteyim. Belki özellikleri oynayabilir ama 120 CA civarı idealdir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bende ironi yaptım sakin İnsanları öyle bir psikolojiye sokuyorsunuz ki şu anda Sabri'yi savunabilirim o derece.

Emre Çolak için 120 CA çok olduğunu düşünmüyorum ayrıca bunu da belirteyim. Belki özellikleri oynayabilir ama 120 CA civarı idealdir.
    Öyle söylemişsinki gerçekten bunu söylüyosun zannettim, hiç ironi izleri görmedim. Ben Emre'nin casını bilmiyorum, açıkçası çok ta önemli değil benim için canı sağolsun. Sanki wonderkid olarak gösterilen bütün topçular gerçekten o özelliklere sahip, 1-2 tane de bizden olsun.

Mesaj Yetkileri