ilk yarıyı hedeflediğimiz noktadan bir kaç basamak yukarıda tamamlıyorduk. 2. yarıda başarımızı arttırmak için işe yarar yedek ve as oyuncular bulmam gerekiyordu. İrfan Başaran, Sidy N'Diaye, Emre Yüksektepe takımda fazla yer bulamadıkları için kiralık gitmek istediklerini belirttiler. Freddy Adu için ise Sivasspor'dan gelen (değeri teklif geldiği sırada 120B €) ilk teklifi reddettiğim için tavır yapan oyuncuyu 1.4M €'luk ikinci teklifte gönderdim. Takımda kalmak istemeyen oyuncuyu takımda hiçbir zaman tutmam yerini doldurabileceğim biriyse.

Freddy Adu'dan gelen para ile de güzel bir fırsatr geçmiş oldu elimize. Bu sayede maaş için biraz daha yüksek bedeller verebilecektim. Sonunda çeşitli görüşmelerden sonra Elazığspor'dan deneyimli defansif orta saha İbrahim Dağasan(Yönetim yaptı bu transferi ), Trabzonspor'dan kanat oyuncusu Yasin Öztekin, Eski Kaiser Chief defans oyuncusu Morgan Gould, Sakaryaspor'un yetiştirdiği en önemli yeteneklerden olan Tuncay Şanlı, gelecek vaad eden Yunan Ortasaha Fanis Kakoudis, Sezon başında almak istediğimiz ancak kiralık getirebildiğimiz ve ancak satın aldığımız Atabey Çiçek ve 1.5 sezon için kiraladığımız Amaral ile kadromuzu güçlendirdik.

İbrahim Dağasan - 525B € - Yönetimin uygun görmesiyle yarım sezon sözleşme yapıldı (Rotasyon Amaçlı)

Yasin Öztekin - 80B € - 1.5 sezonluk sözleşme yapıldı (Rotasyon Amaçlı)

Morgan Gould - Bedelsiz - Sezon sonuna kadar sözleşme yapıldı. (Yedek)

Tuncay Şanlı - Bedelsiz - Sezon Sonuna kadar sözleşme imzalandı. (Yedek)

Fanis Kakoudis - Bedelsiz - 2.5 Sezonluk anlaşma yapıldı. (Gelecek vaad eden futbolcu)

Atabey Çiçek - 1.2M € - 4.5 Sezonluk sözleşme imzalandı (Gelecek vaad eden As takım oyuncusu)

Amaral - Kiralık - 1.5 sezonluk sözleşme yapıldı (Gelecek vaad eden yedek oyuncu)

Daha iyi oyuncularla görüştük ancak alamadık. Uçuk fiyatlar konuşuldu. Okay Yokuşlu için baskı yaptık ama kayseri 4M€ gibi bir değer biçince geri adım atmak zorunda kaldık. o kadar para kim kaybetmişki biz bulalım Transfer etmek istediğim defans oyuncularıda çok yüksek maaşlar isteyince transferler yattı. Özellikle Egemen'in istediği yıllık 2M€'luk maaş contaları yaktı