Anket Sonuçlarını Görüntüle: Küçük ülkenin yürekli gençleri devler liginde devlere karşı akibeti ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Devler ligi devlerindir. Küçük ülkelerinde başarılar

3 23.08%
  • Bi dev olmasa da 3. olup Avrupa ligine kalabilirler

3 23.08%
  • Devlere kafa tutmak yürek işidir ve San Marinoda fazlasıyla mevcuttur fakat çeyrek finali göremezler

5 38.46%
  • Çeyrek Final

0 0%
  • Yarı Final

0 0%
  • Final

0 0%
  • Devlerin Devi

2 15.38%
1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: San Marino Devler Liginde Devlere Karşı |7.Sezon|

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Seri C-1
    19. Hafta

Ocak ayından itibarek kullanmaya başladığım bu taktikle takım bulduğunu atıyor, vicdan yok af yok son kurban Reggiana oldu menejer olsam futbola küserim

Son maçların formda ismi olan belmonte hakkında birkaç bilgi vereyim. Ben bu adamı istenmeyenler listesine koymuştum satın satamıyorsanız sözleşmesini fesedin gitsin dedim oynamıyodu adam gol orucundaydı. Ocak ayı yeni taktige gecince oyuncu secimini asistana yaptırmıştım ve maca direk öyle başladım. Sonra maca bi basladık la biri var sagdan soldan topu alıyo oraya buraya yardırıyo kim bu demeye kalmadı herif golünü de attı hata 2 tane attı neyse mac sonu basına toplantısına katıldım adam diyo ki belmonte gol attı talibi artıcak mı cevablara bi baktım boyle oynarsa listeden cıkarırım var aha dedim gül gibi adam gidicek hemen bi ayar cektim herif simdi durmuyor siz siz olun basın toplantılarına katılın güzel olaylara sahit olabilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

Ocak ayından itibarek kullanmaya başladığım bu taktikle takım bulduğunu atıyor, vicdan yok af yok son kurban Reggiana oldu menejer olsam futbola küserim
    Naptın Hocam sen. bildiğin ağlatmışın adamları

Mesaj Yetkileri