Güzel bir galibiyetin ardından oyuncularıma 1 gün izin verdim. Yorgunluklarını atsınlar diye. Sırada Kasımpaşa maçı vardı.

Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 25. Maç

Hani bazı maçlar vardır ya. olabildigince can sıkıcı pozisyondan uzak. kazara gol olupta kazandığınız yada kaybettiğiniz. işte bu maç öyle bir maçtı. Takıma bir gün izin verdim. hemen saldılar. anlaşılan bu takıma her daim sert olmak gerekiyordu. 3. dakikada kornerden attığımız gol ile maçı 1-0 kazandık. diyecek daha fazla birşey yok. Kenarda ben bile sıkıldım taraftar ne yapsın

Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 26. Maç

Gençlerbirliği ile kritik bir maçımız var sırada. Eskişehir maçı gibi 6 puanlık bir maç. Kazanan ekip avrupa kupası yolunda büyük bir adım atmış olacaktı.

Gould'un sakatlığında sahaya Emre Turan ile çıkacağız. Rakip forvet Lekic ise inanılmaz bir form ve güce sahipti. Onun tutmayı düşünüyordum.

Ancak tam maçtan puanla ayrılıyorum derken 90. dakikada markajdan kurtulan Lekic yine acımadı ve Gençlerbirliğine galibiyeti getirdi. Savurganlığımız pahalıya mal olmuştur. Lugo ve Tuncay inanılmaz pozisyonlar kaçırdı.

Bu mağlubiyetle 4 maçtır yenilmezlik serimizi bitirmiş olduk.

Sırada Mersin IY maçı vardı. Son sıralardan kurtulmaya çalışıyordu. Yine riskli bir maç bizi bekliyordu.

Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 27. Maç

Aslında anlatılacak çok birşey yok. vasat bir performans. Şanslı bir galibiyet. Atabey Çiçek'in attığı gol bize galibiyeti getirdi. Takım kendini toparlayamamıştı. Bu rehaveti anlayamıyordum

Sırada bir diğer ligde kalma mücadelesi veren takım vardı. Karabükspor ile karşılaşacağız