Sayfa 919 / 1204 İlkİlk ... 4198198699099179189199209219299691019 ... SonSon
27,541 ile 27,570 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yalnız Haluk Yürekli şu ana kadar en iyi sağlam kaynak Galatasaray adına NtvSpor'dan ayrıldıktan sonra pek haber alamadık.
    Haluk Yürekli ntvspor'da müdür halen, ayrılma falan yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Haluk Yürekli ntvspor'da müdür halen, ayrılma falan yok.
    He anladım Irmak Kazuk'un yerindeydi sanırım eskiden ?

3. Default

Sneijder gelecek bu belli ama öyle kendinizi 24 saat içinde karar verecek! 3 vakte kadar yola çıkıyormuş gibi şartlamayın arkadaşlar Çok görüyorum bu tür haberler, yok kararını geceyarısına kadar verecekmiş, yok halısaha maçından sonra duşunu alıp gelecekmiş, uçak rötar yapmış, arabayla geliyormuş, navigasyon cihazına güvenmiş kaybolmuş

Oyuncu içinde kolay olmasa gerek, Real Madrid'de oynarken kulüpten ayrılmaya zorlanmıştı, şimdi yine aynı durum. O da bu durumdan kendince en karlı şekilde çıkmak isteyecektir, hem daha rahat yaşam, hem daha iyi sözleşme, hem yine hedefleri olması için.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Sneijder gelecek bu belli ama öyle kendinizi 24 saat içinde karar verecek! 3 vakte kadar yola çıkıyormuş gibi şartlamayın arkadaşlar Çok görüyorum bu tür haberler, yok kararını geceyarısına kadar verecekmiş, yok halısaha maçından sonra duşunu alıp gelecekmiş, uçak rötar yapmış, arabayla geliyormuş, navigasyon cihazına güvenmiş kaybolmuş

Oyuncu içinde kolay olmasa gerek, Real Madrid'de oynarken kulüpten ayrılmaya zorlanmıştı, şimdi yine aynı durum. O da bu durumdan kendince en karlı şekilde çıkmak isteyecektir, hem daha rahat yaşam, hem daha iyi sözleşme, hem yine hedefleri olması için.
    Nesi belli allah aşkına Adam resmen 31ine kadar başka teklifin gelmesini bekliyor. Türkiye son seçenek.

Hayır olay şu, Inter hemen imzayı attırıp Sneijder'in ödemesinden kurtarmak istiyor. Zaten bunun için GS'a iyi bonservis verdi. Sneijder orada kalarak bu aylık odemeyi tamamlamak istiyor öyle imzalamak istiyor. Karısının kirli oyunlar dediği de bu.

Aylık 12 milyon maaş ödemesi yapıyor inter. 4e böl haftalık 3 milyon demek. 2 haftalıktan yırtacaktı inter toplamda 6m euro yapıyor. Ama Sneijder (artık ödeme gunü ne zaman bilmiyorum) Ödeme gunune kadar bekliyor ki Inter'den tam maaşını alsın öyle imza atsın.
    Tabi bir de sponsor olayı da var.

Olay bu aslında.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Irmak Kazuk atara gelmiş Milano'ya gitmiş Şimdi niye gelmedin diye hesap soracak Sneijder'den Inter'in tesislerinin önünde bekliyor; Çıkışta mevzu var
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelse pek yararlı olamayacak gibi hissediyorum. Karakterli birine benzemiyor duyduklarımızdan.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Gelse pek yararlı olamayacak gibi hissediyorum. Karakterli birine benzemiyor duyduklarımızdan.
    Pardon ama senin de içerde 6 milyon euro kalsa Inter tesislerindeki demirlere kendini kelepçelersin

Az buz para değil futbolcu için bile yani anca Abramovic falan belki takılmaz böyle olaylara o bile kesin değil

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Aylık 12 milyon maaş ödemesi yapıyor inter. 4e böl haftalık 3 milyon demek. 2 haftalıktan yırtacaktı inter toplamda 6m euro yapıyor. Ama Sneijder (artık ödeme gunü ne zaman bilmiyorum) Ödeme gunune kadar bekliyor ki Inter'den tam maaşını alsın öyle imza atsın.
    Tabi bir de sponsor olayı da var.

Olay bu aslında.
    Aylık 12milyon euro? Dalga mı geçiyorsun Yıllık bile o kadar almıyordur bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sedat Doğan divan kurulunda konuştu. Inter ile anlaşma imzaladığımız için bildirim yapmak zorundaydık, artık son ana kadar saklama durumu olmuyor, oyuncudan haber bekliyoruz henüz bir anlaşma yok oyuncuyla dedi.

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Aylık 12milyon euro? Dalga mı geçiyorsun Yıllık bile o kadar almıyordur bence..
    Yıllık 12 milyon odeme yapıyor Inter, yarısı devlete yarısı Sneijder'e

Aylık değil. Dogru

İçeride kalan parası 6 milyon euro civarındaymış, buyuk ihtimal bu sene ödeme alamadı hiç artı sponsor geliri de varsa.

Yukarıda yaptığım hesap yanlış oluyor haliyle, kafa dagınıklıgı diyelim. Ancak Inter'in Sneijder'e 6 milyonluk bir ödemesi var onu yapmayıp hemen imza attırtmak istediler Gs'a ya o yuzden de bonservisi düşük tuttular

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2 aylık maaşını almak istiyor,Irmak Kazuk öyle dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ünal Aysal: Inter ile 7.5 milyon euroya anlaştık, Sneijder'a teklif basında yazıldığı gibi değil, 5.5 milyonun altında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Sneijder transferinin olmaması için bir neden göremiyorum.Olmazsada dünyanın sonu değil.Biz teklifimizi sunduk.İnterdeki ücretinin altında ücret alıcak.Yani fedakarlık yapıcak dedi.Oyuncunun düşünmesini normal karşılıyorum.Zaten erken karar verseydi olmazdı felan dedi.Fatih hocanın alternatifleride varmış.Önümüzdeki günlerde bu transfer sonuçlanmazsa alternatiflere yönelicekmişiz."

Az önce divan çıkışı bunları söyledi hatırladığım kadarıyla.Sneijder beklediği gibi Premier ligden teklif alırsa onları değerlendirir.Teklif olmazsada Sneijder cepte gibi.Zaten şurada 15 gün kaldı.En fazla bence P.tesi belli olur.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    2 aylık maaşını almak istiyor,Irmak Kazuk öyle dedi.
    o da inter için 2 milyon sneijder için 1 milyon demek. Bence daha fazla vardır. Bu sponsorluk muhabbeti de varmış ya, belki eski ödemeleri de alamamıştır.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ünal Aysal: Inter ile 7.5 milyon euroya anlaştık, Sneijder'a teklif basında yazıldığı gibi değil, 5.5 milyonun altında.
    artık inansak mı diyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aysal, Hollandalı futbolcuya da Inter'den aldığı ücretin üçte ikisini önerdiklerini (4.3 milyon euro) açıkladı. Sporx

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ünal Aysal: Wesley Sneijder'i 3-4 gün daha bekleriz. Eğer bu transfer olmazsa başka alternatiflerimiz var.

Böyle bir açıklama varsa Sneijder gelmez artık,ben ümidi kestim.Adam diyor 31 Ocak Ünal Aysal 3-4 gün bekleriz diyor,kesin reddedecektir teklifi.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hiç belli olmaz hala daha.. Ama diyorum başından beri kendinizi bu transfere endekslemeyin diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ünal Aysal: Wesley Sneijder'i 3-4 gün daha bekleriz. Eğer bu transfer olmazsa başka alternatiflerimiz var.

Böyle bir açıklama varsa Sneijder gelmez artık,ben ümidi kestim.Adam diyor 31 Ocak Ünal Aysal 3-4 gün bekleriz diyor,kesin reddedecektir teklifi.
    Reddetsin, önemi yok. Tamam büyük topçu da 10 gündür çektiği naz da canımıza yetti artık. Bu kadar isteksiz gelecek topçu faydalı da olmaz. Daha bir de 31'ine kadar bekleyip o gün reddetme ihtimali de var. Ben Cuma mesai saatlerinin sonuna kadar kararını bildirmesini söylerdim artık.

Zaten çok daha acil bölgelerimiz var. Hadi sol beki Riera ile idare ettik diyelim, takım resmen stoper diye bağırıyor. Benim önceliğim bir adet stoper transferi. Ve evet daha sonra hücumu canlandıracak bir oyuncu lazım, oraya da Sneijder gelmezse sistemi bozmayacak bir oyuncu bulunur elbette.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sen yıllardır Avrupa'da bir şey yapamıyorsan,Sneijder'i de bekleyeceksin arkadaş,lami cimi yok,Galatasaray'a olan sevgim tarif edilemez ancak bu tarz oyuncuları da şak diye getirecek durumda değiliz,biraz nazını çekeceksin,iyi para vereceksin,sonra kabul etmesini umacaksın ve bekleyeceksin.Emrivaki yaparsan reddeder ha başka oyuncu alamazmısın piyasada oyuncudan bol bir şey yok ancak Sneijder gibisi yok.Bir de bu saatten sonra gelmesin diyenler niye der anlamıyorum.Lig mi bitti de bu saatten sonra gelmesin ? 31 Ocak'a kadar abartı olur ancak ben en geç 24-25 Ocak'a kadar Galatasaray olmasa da Sneijder'in hangi takıma gideceğini belirleyeceğini düşünüyorum,Inter'de kalmasının olanağı olduğunu düşünmüyorum,bildiğiniz kulüpten kovdu Moratti.Bunlar tabi varsayım,geleceğini düşünmüyorum artık,Liverpool'a gider.Sonuçta Premier League..

Yönetiminde diğer pozisyonlar için hazırlıksız olduğunu düşünmüyorum.Zaten herkesin bildiği gibi Carlinhos ile iletişim halindeyiz,gerçekleşme ihtimali düşük gibi gözüküyor ama Riera varken olmasa da olur.Stoper ise en önemli ihtiyacımız,1 değil 2 tane alınırsa çok iyi olur,bunlardan biri kesinlikle ya Serdar Aziz ya da Ömer Toprak olmalı,yetiştiği yer ve tecrübe bakımından Ömer'i tercih ederim ben.

Edit:Bir şey daha ekleyeyim;
    Öncelikli transfer hedefleri olmaz ise,ikinci seçeneklerle önceden anlaşıldığını düşünüyorum ben.Transferde çok flaş isimler alamıyoruz ancak hazırda hep bir alternatifimiz oluyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Reddetsin, önemi yok. Tamam büyük topçu da 10 gündür çektiği naz da canımıza yetti artık. Bu kadar isteksiz gelecek topçu faydalı da olmaz. Daha bir de 31'ine kadar bekleyip o gün reddetme ihtimali de var. Ben Cuma mesai saatlerinin sonuna kadar kararını bildirmesini söylerdim artık.

Zaten çok daha acil bölgelerimiz var. Hadi sol beki Riera ile idare ettik diyelim, takım resmen stoper diye bağırıyor. Benim önceliğim bir adet stoper transferi. Ve evet daha sonra hücumu canlandıracak bir oyuncu lazım, oraya da Sneijder gelmezse sistemi bozmayacak bir oyuncu bulunur elbette.
    Hakikaten bende bunu merak ediyorum. Galatasaray, Sneijder'i alıp ne yapacak ? Boş yere Selçuk'un önünü kesecekler. Sneijder, Selçuk ile bire bir aynı. Uzun zamandır da oynamıyor. Zaten başka teklifler bekliyor gelmezse diye Galatasaray'ı yedekte tutuyor. Tamam ismi büyük bir oyuncu belli bir hava katacaktır ama bence tamamen gereksiz.

Galatasaray'ı fazla takip etmiyorum ama Ujfalusi'nin sakatlığının uzadığını gördüm. Zaten Cris ile de yollar ayrıldı. Semih ve Dany'den başka yanılmıyorsam Gökhan Zan var o bölgede. Arkadaşın da dediği gibi stoper kesinlikle lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sen yıllardır Avrupa'da bir şey yapamıyorsan,Sneijder'i de bekleyeceksin arkadaş,lami cimi yok,Galatasaray'a olan sevgim tarif edilemez ancak bu tarz oyuncuları da şak diye getirecek durumda değiliz,biraz nazını çekeceksin,iyi para vereceksin,sonra kabul etmesini umacaksın ve bekleyeceksin.Emrivaki yaparsan reddeder ha başka oyuncu alamazmısın piyasada oyuncudan bol bir şey yok ancak Sneijder gibisi yok.Bir de bu saatten sonra gelmesin diyenler niye der anlamıyorum.Lig mi bitti de bu saatten sonra gelmesin ? 31 Ocak'a kadar abartı olur ancak ben en geç 24-25 Ocak'a kadar Galatasaray olmasa da Sneijder'in hangi takıma gideceğini belirleyeceğini düşünüyorum,Inter'de kalmasının olanağı olduğunu düşünmüyorum,bildiğiniz kulüpten kovdu Moratti.Bunlar tabi varsayım,geleceğini düşünmüyorum artık,Liverpool'a gider.Sonuçta Premier League..

Yönetiminde diğer pozisyonlar için hazırlıksız olduğunu düşünmüyorum.Zaten herkesin bildiği gibi Carlinhos ile iletişim halindeyiz,gerçekleşme ihtimali düşük gibi gözüküyor ama Riera varken olmasa da olur.Stoper ise en önemli ihtiyacımız,1 değil 2 tane alınırsa çok iyi olur,bunlardan biri kesinlikle ya Serdar Aziz ya da Ömer Toprak olmalı,yetiştiği yer ve tecrübe bakımından Ömer'i tercih ederim ben.

Edit:Bir şey daha ekleyeyim;
    Öncelikli transfer hedefleri olmaz ise,ikinci seçeneklerle önceden anlaşıldığını düşünüyorum ben.Transferde çok flaş isimler alamıyoruz ancak hazırda hep bir alternatifimiz oluyor.
    Emri vaki? 10 gündür düşünüyor, alacağı para belli geleceği yer belli. Burada kral gibi yaşayacağını kendi de biliyor. Sezon başı olsa 20 gün de beklersin 1 ay da beklersin, ama devre arasında bu kadar vakit kaybetme lüksümüz yok. Sneijder değil Messi olsa yine yok.

Üstelik şu anda Galatasaray'ın teklifini düşünme aşamasını geçtiğini hepimiz tahmin edebiliyoruz sanırım. Sadece Premier Lig'den bir teklif beklediği için bizi bekletiyor bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nedenini herkes biliyor zaten,Oğuz Altay anlaşıldı dedi,eğer anlaşılmamış olsaydı kulüp jet gibi yalanlardı.Sonuçta,öyle tırıvırı bir isim değil Oğuz Altay,ultrAslan Başkanı.

Sneijder'e gelirsek açık sözlü davranıp;

''Önceliğim Premier League ancak ..... tarihine kadar uygun bir teklif gelmezse,geliyorum.''

demiş olma ihtimalini yüksek görüyorum ben.Bunda da anormal bir şey görmüyorum yani ben olsam bende önceliğimi Premier League olarak söylerim,belirlerim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nedenini herkes biliyor zaten,Oğuz Altay anlaşıldı dedi,eğer anlaşılmamış olsaydı kulüp jet gibi yalanlardı.Sonuçta,öyle tırıvırı bir isim değil Oğuz Altay,ultrAslan Başkanı.

Sneijder'e gelirsek açık sözlü davranıp;

''Önceliğim Premier League ancak ..... tarihine kadar uygun bir teklif gelmezse,geliyorum.''

demiş olma ihtimalini yüksek görüyorum ben.Bunda da anormal bir şey görmüyorum yani ben olsam bende önceliğimi Premier League olarak söylerim,belirlerim.
    o .... tarihini 31 olarak düşünürsek ve tam o gün teklif alırsa ve başka bi takıma giderse napıcaz ? cumaya kadar geldi gelmedi vazgeçilmeli 30 günlük transfer döneminde tutupta bi futbolcunun peşinden 10 günden fazla koşulmaz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder tarzı bekletmeyen bir oyuncu bulabiliyorsanız,buyrun onu alalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sneijder tarzı bekletmeyen bir oyuncu bulabiliyorsanız,buyrun onu alalım.
    Yanlış anlama ama yaşına göre mantıklı konuşuyorsun gayet takdir ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Facx View Post
    o .... tarihini 31 olarak düşünürsek ve tam o gün teklif alırsa ve başka bi takıma giderse napıcaz ? cumaya kadar geldi gelmedi vazgeçilmeli 30 günlük transfer döneminde tutupta bi futbolcunun peşinden 10 günden fazla koşulmaz
    Demek istediğim bu işte benim de. Ama hala Sneijder kalitesi filan diyorsanız yapacak birşey yok. Adam son gün kalkıp da "gelmiyorum" derse de hiç transfer yapamayacağız o bölgeye. Bu da unutulmasın.

Yazdıklarımdan Sneijder'i istemiyorum gibi bir sonuç çıkmasın bu arada. Belki hepinizden çok ben isterim Sneijder'in gelmesini. Hücum varyasyonları bu kadar kısıtlı bir takımda isteyerek oynarsa çılgın atar. Ama ben istediğini düşünemiyorum artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten Sneijder düzeyinde ekstra yetenekli bir oyuncu bulamayacaksak oraya transfer yapmaya gerek yok.O pozisyona Sneijder düzeyinde alınabilcek adam yok zaten pek ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben de bir an önce bitsin diyenlerdendim ama bugün yapılan açıklamalardan sonra acele etmemek lazım diyorum. Sonuçta Kasımpaşa maçı için alınmıyor bu adam, üstelik kendimizi de küçük görmemeliyiz. Sneijder büyük topçu eyvallah da kimse Galatasaray'dan büyük değil. Bir oyuncuya bel bağlayacak değiliz. Sinerji bozulmaya başladı, tüm Galatasaraylılar hatta neredeyse tüm futbolseverler bu transfere odaklandı, bu hiç iyi değil. Herhangi bir transferden farkı olmamalı, başkanın dediği gibi teklif yapılmış, şimdi bekleme süreci. 2-3 gün daha beklenir zaten ondan sonra teklif geri çekilmez belki ama varsa alternatifi için girişimlere başlanır. Transferleri erkenden bitrdiğimiz bir dönem yok zaten, işin gerçeği bu. Sneijder gelirse Schalke maçına kadar çok bir şey beklememek gerekecek, alışma dönemi, maç eksiği derken çok katkı vereceğini sanmıyorum. Takım ligde Selçuk'la, Burak'la, Hamit'le lider oldu, Avrupa'da Semih'le, Muslera ile gruptan çıktı, enseyi karartmayalım, Fatih Terim varken Galatasaray emin ellerde.

Mesaj Yetkileri