Anket Sonuçlarını Görüntüle:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
1 ile 30 arası toplam 2138 sonuç

Konu: FM2006 Oyuncu Önerme

Hybrid View

Default drogba ugur yildirim pancu

arkadaşlar bu üçünü 2006 yazında free transfer den aldım ksinlikle işe yaramıcak var mı ya da nerde oynatmam gerekir mesela ben ugur yildirim dan tam performans alamıyorm aldıım takımlarda acaba mevkisi mi yanlış :S yardım edenler şimdiden sağolsun...

işe yaramıcak varsa satıyım anlamnda söyledim drogba 7 miyon pound da..

Kardeş Uğur Yıldırım bende de var.Çok iyi oyuncu satma.Ama diğerlerini denemedim bilemicem

Quote Originally Posted by sanalkardes
    Kardeş Uğur Yıldırım bende de var.Çok iyi oyuncu satma.Ama diğerlerini denemedim bilemicem
    kardeş nerede oynatıon st mi yoksa amr mi yoksa mr den okla mı herifin mr si iyi değil :S

Quote Originally Posted by mahoo
    kardeş nerede oynatıon st mi yoksa amr mi yoksa mr den okla mı herifin mr si iyi değil :S
    Kardeş St de oynatıyom.Bazende sağ kanatta ama ST de daha iyi

ugur çok hızlı olmamasına rağmen forvette çok ii işler yaptı bende sakın satma ugur u çünkü o kadar ucuza bu kalitede oyuncu bulamazsın..Pancu yu sat derim çünkü yavaş oyuncular ne kadar teknik olsalarda büyük takımlara karşı seni yarı yolda bırakırlar

Çok iyi transferler yapmışsın.Uğur Yıldırımı sağda banko oynat.Drogbayı satma adam paso gol atıyor.Pancuya gelince valla şampiyonluğa oynuosan Pancuyu sat derim.

pancunun yerine başka birini al bence

bence ugur ve drogbayı st de oynat pancuyu sat. ugurdan tam werimi st de alırsın ve çok werim alırsın

pnacu yu satıım öyleyse...

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

iyi ettin pancuyu satmakla uğur yıldırımı antremanlarda AMC ye çalıştır MC de oynat çubuk çıkar AMc ye bende öyle oynadı 1 sezon 8.57 lik ortalama ile.

ugur yıldırım forvetde oynattım ve mukemmel oynadı ve sonra 10 m dolara r.madrid aldı

eyw........

Mesaj Yetkileri