1 ile 30 arası toplam 144 sonuç

Konu: Avrupa'da Timsah Yürüyüşü | 2. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hocam senden gördüm bir Bursaspor kariyeri yapıyım dedim

Uefa 32 takım arasına kaldım.Atletico madrid cıktı.İlk maç 2-0 yenildim.Maçtan sonra bu iş daha bitmedi dedim İspanya'daki maçtan önce kaybedecektim kafamda o vardı Fatih Terim kontrası 1-0 bitti ilk yarı ikinci yarı batalla 83 penaltı kaçırdı.Sahneye Fırsatçı Gölcü Sestak cıktı 90+3'te 2-0 yaptı.Uzatmalarda Ozan attı 3-1 aldım Halay Cektim burda Umudunu kaybetme

Başarılar hocam iyi gidiyorsun

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Hocam senden gördüm bir Bursaspor kariyeri yapıyım dedim

Uefa 32 takım arasına kaldım.Atletico madrid cıktı.İlk maç 2-0 yenildim.Maçtan sonra bu iş daha bitmedi dedim İspanya'daki maçtan önce kaybedecektim kafamda o vardı Fatih Terim kontrası 1-0 bitti ilk yarı ikinci yarı batalla 83 penaltı kaçırdı.Sahneye Fırsatçı Gölcü Sestak cıktı 2-0 yaptı.Uzatmalarda Ozan attı 3-1 aldım Halay Cektim burda Umudunu kaybetme

Başarılar hocam iyi gidiyorsun
    Eyvallah hocam sağolasın.

Bakalım gruplardan çıktık yüksek ihtimalle. İnşallah hedefimiz çeyrek final-yarı final görmek..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

STSL 12. HAFTA

Bursaspor 2 - 1 Orduspor

AVRUPA LİGİ GRUP MAÇI

Anorthosi 0 - 3 Bursaspor

STSL 13. HAFTA

Kasımpaşa 0 - 2 Bursaspor

STSL 14. HAFTA

Bursaspor 1 - 1 Elazığspor

Elazığ yaktı bizi.. Ligin son sıralarında yer alan Elazığ'a kendi evimizde 1 puan veriyoruz.. Bizim için çok değerli olan 3 puanı kaybettik.

AVRUPA LİGİ GRUP MAÇI

Bursaspor 2 - 2 Metalist

Elazığ maçının ardından bir darbe de Metalist'ten geliyor. Kazanabilseydik gruptan lider çıkacaktık.. Nasip değilmiş.. Avrupa Liginde grubu 2. olarak tamamlıyor ve bir üst tura çıkıyoruz..

AVRUPA LİGİ F GRUBU PUAN TABLOSU

Mesaj Yetkileri