Sezon finalini Beşiktaş ile İnönü stadında yapıyorduk. Her ne kadar Federasyon henüz açıklamamış olsa da Avrupa Ligi'ne gitmeyi garantilememiz takım içinde inanılmaz bir mutluluğa sebep olmuştu. Sadece federasyounn resmi açıklamasını bekliyorduk. Durum bundan ibaret olunca Favori gösterilen Beşiktaş karşısında oyuncularıma rahat olmaları gerektiğini ve kaybedecekleri bir şey olmadıklarını söyledim. Tam bir formalite maçı olacaktı bu çünkü.

Oyuncularım kafalarının rahat olduğunda nasıl oynayabileceklerini bu maçta gösteriyorlardı. İki takımda durumlarının verdiği rahatlama ile ortada bir maç götürüyordu. Maçta hatırı sayılır derecede şut çekiliyordu ancak bunların çoğu uzak atışlar oluyordu. Lugo bana yine saç baş yoldurmaya devam ediyordu.

Maçtaki eşitliği bozan Mehmet Güven oluyordu. Maçın ilk yarım saati bitrken durumu 1-0'a getiren güzel bir gol atıyordu. ilk yarıda başka gol olmadı. İkinci yarıda ise oyun uzun bir süre ortada gitti. Sonunda Lugo'nun bencilliğine ve pervasızca pozisyonlarını harcamasına dayanamayarak oyundan alıyordum. 6 şuttan sadece 2si kaleyi bulan oyuncu ile kesin olarak yolları ayırmaya karar vermiştim. çünkü gayet belliydi kafasının burada olmadığı. çok fazla bencilce oynuyordu. Maçta dakikalar 85'i gösterirken Ronald Vargas Sahneye çıkıyordu ve maçın skorunu belirleyen golü atıyordu. 2-0