Anket Sonuçlarını Görüntüle: Küçük ülkenin yürekli gençleri devler liginde devlere karşı akibeti ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Devler ligi devlerindir. Küçük ülkelerinde başarılar

3 23.08%
  • Bi dev olmasa da 3. olup Avrupa ligine kalabilirler

3 23.08%
  • Devlere kafa tutmak yürek işidir ve San Marinoda fazlasıyla mevcuttur fakat çeyrek finali göremezler

5 38.46%
  • Çeyrek Final

0 0%
  • Yarı Final

0 0%
  • Final

0 0%
  • Devlerin Devi

2 15.38%
Sayfa 6 / 17 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 510 sonuç

Konu: San Marino Devler Liginde Devlere Karşı |7.Sezon|

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Tam olarak matığı nasıl koydular bilmiyorum ama bu puanlar son senenin durumuna göre alınıyor. Yani bulunduğun aydan 12 ay geriye hesaplanıyor... ama ne kaç puan bilmiyorum
    Peki puan neden siliniyor onu anlamadım. Puan kazanılır üst üste eklenir eklenilen puandan neden alınıyorsa :/

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

CANLI :
    Lig 2.si ve Lig3.sü karşı karşıya geliyor kariyerin ilk canlı yayını olacak hayırlısı (:

Seri C-1
    12. Hafta

Maçtan önce 4-4-2 ile çıkıp çıkmama konusunda kararsızdım ama çıktık artık. Zdrahal milli tkımda.Zavoli ve genc sağ bek sakat :/

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İlk yarı 0-0 bitti. Belmonte yine çok net bir gol kaçırdı. Kornerde çok müsait bir anda topu kale yerine direğe nişanladı. Topa hakimiz ancak rakip kontralarla etkili geliyor. Genç kaleci Scarzanella güzel maç çıkarıyor. 2. devre 4-4-2 ye geçiş yapıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Rakip 2.yarı deli gibi gelmeye başladı ve dayanamadık dk 67 1-0 geriye düştük

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dk 68 Belmonteeeeee

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dk 86 Di taccio kullanılan serbest vurusta çok müsait durumda topu dışarı attı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

GOOOOOLLLLL GOLLLLL GOLLL BELMONTE BELMONTEEEE !!!!
    Son 5 dk yüklen komutu vermiştik takıma

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

BELMONTEEE ŞOVVVV !!!!
    90+3 de noktayı koydu

Çok önemli oyuncularımız sakat. Ligde tam kopmaların başlayacağı zaman bu iyi olmadı Playoflarla uğraşmadan direk çıkmak istiyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu maç motoru adama cinnet geçirtir arkadaş ya İyi oynadığımız her maç saçma sapan gol yenilir mi ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Maç motoruna harbi diyecek söz yok. kendi kafasına göre bir senaryo oluşturuyor. sen ne kadar uğraşırsan uğraş o senaryosunu gerçekleştiriyor. Yama gelene kadar çıldırmaya devam thanks to sigagames

Sakatlıkları direkleri geçtim biraz insaf be motor !

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Lider 8 maçtır üst üste kazanıyor Ona da yamuk yapsana MOTORRRR

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Teneke kupasını bu yüzden sevmiyorum. 2 oyuncum sakatlandı. 10 gün bile olsa sakatlandı. Ayrıca gereksiz yere yorulup uyum falan düşüyor. Önemsemiyoruz ve elendik şükür

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Milan-Roma ve cagliaeri genc sağ bek campeanu ya teklif yaptı reddettik. Umarım yüksek teklifle gelip yönetim bana sormadan kabul etmezler !!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Artık yeter harbi yeter deplasman garezi var motorun

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Mübarek Cuma günü dularımızda San Marino'yu es geçmeyelim (: Hayırlı Cumalar (:

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Dualaramızı San Marino'yla üstat sen gönlünü ferah tut başarılı olacağız. Bu sezon şampiyonluk bizi bekleeeer

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dualaramızı San Marino'yla üstat sen gönlünü ferah tut başarılı olacağız. Bu sezon şampiyonluk bizi bekleeeer
    Dün kendimi çok kaptırıp sezonu bitirmişim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dün kendimi kaptırınca sezonu bitirmşim. Bu yüzden toplu giricem sonuçları k.bakmayın arkadaslar

Ligde 2. devre başlamadan klübün finansal sorunları baş gösterdi.Klübün kayyuma devredileceği söylentiler ayyuka çıkmıştı.Devre arası kullanmadığımız oyuncuları gönderelim dedik ama 1 kişi gönderebildik. Para olmayınca ve alt lig takımı olunca kiralamada da sıkıntı yaşadık. 5-6 tane vasatın biraz üssü genç kiralayabildik. Bunlarında 2si hariç hepsini tekrar yolladık. İlerleyen haftalarda klübün kredi alıp borçlanmaya gittiğini ve rahat nefes alabileceğimiz haberini verdi yönetim. Derin bir oh cektik. Haftalar ilerledikçe heyecan artıyor ortam geriliyor ve üzerimizde ki baskı ve stres dozajı da buna bağlı olarak yükseliyordu. Müthiş çekişmeli bir sezonu şampiyon olarak tamamlayıp Seri B 'ye çıkma başarısını gösterdik.
    Yılın oyuncusu ve gol kralı 31 maçta 32 gol kaydeden Belmonte olmuştu. Yılın menejeri ise ben olmuıştum (:

Yılın takımında 2 oyuncumuz var.

Bu yılda altyapımızdan çok sayıda San Marino genci çıkarken hepsi vasattı ama birisi vardı ki parmak ısırtan (:
    işte San Marinomuzun Messi'si

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ve Milli Takım olarak da güzel olaylar yaşamaya başlamıştık. 2 hazırlık maçı ayarladık ve sıralama olarak bizden çok çok üstteydiler. Tam 360 gün sonra golle tanışmak paha biçilemez Şimdi merakla yeni dünya sıralamasını bekliyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

2016 Avrupa Elemeleri Kuraları Çekildi (:

Bizde şans olsa B grubuna düşerdik

Herşeye rağmen diğer gruplara bakınca en kolay 2. grup bizimkiydi. Faroe adaları ile çekişecegimizi düşünüyorum Hele hele grubun ilk maçına can dayanmaz Lider ile 2. arasındaki bu mücadeleye tüm San Marinoseverler davetlidir

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Dualarımız kabul oldu desene

Eleme grubu güzel aslında milli takımın. Regen'i de sevdim iyi iş yapar. Umaırm Seri B'de tutunabilirsin. San Marino'yu güzel günler bekliyor...

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Grupta 1.ci olur şıkkı neden yok ya ve çok güzel gidiyoruz 5 seneye ilk 100deyiz inşallah

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dualarımız kabul oldu desene
    Eleme grubu güzel aslında milli takımın. Regen'i de sevdim iyi iş yapar. Umaırm Seri B'de tutunabilirsin. San Marino'yu güzel günler bekliyor...
    Regen bizim messimiz gecen seneden 2 de forvet var artık gol atacaz B grubuna düşeydik çok iyi olacaktı andorranın yerinde olsak kafaya oynardık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Grupta 1.ci olur şıkkı neden yok ya ve çok güzel gidiyoruz 5 seneye ilk 100deyiz inşallah
    Nirvanaya ulaşır var hedefimiz 2018 dünya kupası

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Chelsea maçında kendi kalesine 2 gol atan Stoke City'li Walters'ın San Marino asıllı olduğunu biliyor muydunuz?
    Kendi kalesine 2 gol atıp, bir de penaltı kaçıran Walters. Bizimkiler bile bu kadarını yapamadı.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

GURURUMUZSUN ANDY SELVA
    Andy Selva sezon sonu futbolu bırakacağını açıklayarak bizleri yasa boğdu

OOOO ligdede iyi olmuş o regen ne öyle bea sanmarıno 2025 e kadar mukemmel bır ulke takımı olur

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben hep derim, Barcelona parası varken Selva'yı almalı, Messi'den çok daha iyi diye. Ama takan yok valla, konuşuyorum ben burada!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by akuli View Post
    OOOO ligdede iyi olmuş o regen ne öyle bea sanmarıno 2025 e kadar mukemmel bır ulke takımı olur
    San Marino'nun messisi (: 2018e hazırlanıyoruz kura şansımız yaver giderse 2020 de iddalıyız

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Ben hep derim, Barcelona parası varken Selva'yı almalı, Messi'den çok daha iyi diye. Ama takan yok valla, konuşuyorum ben burada!
    Artık çok geç selva futbola veda etti kaptanımız gol atamadan veda etti orta direk şaban gibi direklere vuruyor topu oysa gol 3 direkten herhangi birine vurmak degil içinden geçirmek selva bunu ögrenemeden bıraktu futbolu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şu anketi benim futbolculara yapsak yarısından fazlası gol atamayıza oy atar fakat nirvanaya ulasmamızı bekleyen taraftarlarımızı görünce gözlerim doldu iyi ki varsınız gençler

Sayfa 6 / 17 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri