melo bile 1 ayda geldi buyuk oyuncu aliyoruz ugrastirir arkadaslar.
melo bile 1 ayda geldi buyuk oyuncu aliyoruz ugrastirir arkadaslar.
sneijder'in dediği tarihe kadar galatasaray bel bağlarsa bu transfer ne kadar yararlı olur bilemem. tabi bu günden 31 ocak arası bi gün cevabını bildiricem manasında söylemiştir. benim tahminim en geç pazartesi günü cevabını bildirir o da olmazsa önümüzdeki hafta içi. zaten ondan sonra da uzarsa hem yönetim zora girer hem taraftar. bu kadar umut bağlayan taraftara da yazık ederler. kerizlenmiş durumuna düşer camia. her açıdan. zaten ara transfer piyasası hep kısıtlı olur süre de daraldıkça yine cris gibi bi savunma hattına oyuncu getirmeleri olası olabilir. sol bek için aynı şeyi diyemem ama stoper konusunda çok hassas olmaları lazım. ilerde de isim yapmış ya da iskeleti bozmadan fatih terim'in kafasındaki planlara oturmuş bi oyuncu bulacaklarsa kimse hayır demez ama bence öncelik her zaman savunmadan yana olmalı. lig için savunma, avrupa için atak oyuncu ön planda tutulabilir. tabi bu dengeyi tutturmak çok önemli. süre daraldıkça başarı oranı da kısıtlanacağı için en geç haftaya transferde somut adımlar atılması lazım hangi mevkide olursa olsun.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
selcuk tamam iyide yapma sneijder bu formlu bir sneijder turkiyeyi sallar![]()
Sol bek için Cheikh M'Bengue'yi yazmış Fransızlar.
http://live.sporx.com/futbol/transfer/haber/311257.php
Sneijder'ın Inter'den 2 milyon euro alacağını istediği ve Inter'ın bunu vermek istemediği konuşuluyor. Amrabat devreye girip ben veriyorum dese de bu iş bitse.![]()
Çok sabırsızız,beklemeye tahammülümüz yok ve ayrıca millet olarak ön yargının dibine vuruyoruz.Sneijder sonuçta abi öyle normal bir isim değil.Birde ''tamam büyük oyuncu ama Galatasaray'dan büyük değil'' tarzı açıklamaları çok gereksiz görüyorum,bir oyuncunun büyüklüğünü başka oyuncularla kıyaslarsın zaten,takımlarla değil.Sneijder'i de başka oyuncularla kıyasladığımız zaman Türkiye ligindeki her oyuncudan büyük bir futbolcudur ve beklemeye değerdir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22382017.asp
Başta inanmadım ama fotoğrafı görünce acaba dedim.Birde 5 Şubat nedir la ?
Transfer dönemi 1 şubatta bitiyor diye biliyorum.
Buna yalan haber veya iş bilmeyen yönetici demek lazım. Bir de ufak bir ihtimal var, transfer dönemi uzatabilir, haberini almışlardır.
https://twitter.com/34cimbom34
Şu adam 9 gündür azimle ıkınıyor,Sneijder gelirse eğer duvarı delecek gibi gözüküyor![]()
o adamin dedikleri cikiyor kim oldugunu bilmiyorum ama saglam kaynaktan aliyor haberleri.
Moratti: Biz Galatasaray ile her konuda anlaştık dedi Ntvspor"a.
@sporx
Galatasaray'ın, Toulouse forması giyen sol bek Cheikh M'Bengue için kulübüyle görüştüğünü oyuncunun menajeri açıkladı.
Ben size cevap olarak yazmadım ki hocam siz niye kendi üstünüze alındınız ? Sadece görüşümü belirttim.Zaten olan biteni bilmiyoruz,belki gerçekten Sneijder ile anlaştık Inter ile sorununu çözmesini bekliyoruz.
34cimbom34 @34cimbom34
BÜYÜK iddaa ediyorum: sneijder kararını vermiş ve gs ile anlaşmış durumda tek engelin inter'den alacağı ücret
Bunu bilmeyen yok zaten. "Büyük iddaa" felan ?![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yanıldığından değil,Sneijder gelene kadar konuşmayacağım dedi tweetlerini sildi,sonra konuştu,bir daha sildi şimdi silmiyorYatmadan önce bir daha siler.
M'Bengue + Sneijder cikolatali cilekli pasta olur.![]()
Sercan Yıldırım Sivasspor'a kiralanmış.
Ligtv
Fatih Terim 1461 Trabzon a kaybettiğimiz maçın sonunda takımda temizlik yapacağının sinyalini vermişti.Önce ceyhun şimdi sercan sırada da çağlar var sanırım bursa ilgileniyormuş.
Oooohhhh şu Sercan gittiyse ne sevinirim var ya..
FCN Blog @fcnblog
DEDİKODU | Çağlar Birinci'nin bonservisiyle birlikte Bursaspor'a gönderilmesi gündemde..
oh mis mis![]()
Yalnız M'Bengue nokta transfer olur, noktanın noktası transfer olur. Fakat stoper yedeğimiz Hakan Balta olacaksa işimiz yaş.