1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Ben ona katılmıyorum

Aziz yıldırım futbol camiasında eğilmeyen büyükmeyen 2 adamdan ( adnan polat diğeri ) bir tanesi olduğu için sevilmiyor.Adnan polatın hali ortada adamı nasıl alaşağı ettiler belli değil

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Ben ona katılmıyorum

Aziz yıldırım futbol camiasında eğilmeyen büyükmeyen 2 adamdan ( adnan polat diğeri ) bir tanesi olduğu için sevilmiyor.Adnan polatın hali ortada adamı nasıl alaşağı ettiler belli değil
    Futbol camiasında tanımadığınız birçok isim var sanırım. En başında rahmetli Özhan Canaydın vardır. Hatta bu camiada birine adam diyecekseniz ilk akla gelen isimlerden biri olmalıdır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ben ona katılmıyorum

mehmet ali yilmaz"i unutmussun.

Ben ona katılmıyorum

Aziz Yıldırım ve Adnan Polat gibi tiplerin futbol gibi güzel bir oyunun içinde asla yeri yok. Adnan Polat döneminde bize karşı da bir nefret vardı. Cunku hep rakipleri kucumseyici hareketler,laflar. Fair Play ruhuna tamamen aykırı davranışlar. En büyük biziz havaları, bize karşı oyunlar oynanıyor diyip hatalardan sıyrılma çabaları. Klüpleri mafya edasıyla yönetme tarzı. Futbol bunu kaldırmaz. Orjinal mafya olsan bile (abramovic gibi) ya susacaksın ya da mutevazi olacaksın. Rakibe saygı göstereceksin. Delikanlı gibi de hatanı kabul edeceksin. Ali Şen de sevilmezdi ama bu kadar değil. Ali Şen rakiplerini sürekli küçümsemezdi hatasını kabul eder klüpteki diğer insanların da sözlerine kulak asar yeri geldi mi bazı konularda en ezeli rakibine bile yardımcı olurdu. Zaten öyle bir adam olmasaydı Aziz Yıldırım doğmazdı.

Sizin klüp olarak dönüm noktanız Sadettin Saran'ın ihraç edilmesiydi. Çünkü o adam milletin açığını yüzüne vurdu, hataları gösterdi ve Aziz Yıldırım tarafından aforoz edildi. O adam başkan olsaydı ben iddia ediyorum sizin çok gerinizde kalırdık belki bir Avrupa Kupası bile tatmış olabilirdiniz şimdiye kadar. Çünkü biz klüp olarak bir sürü ekonomik problemle boğuştuk bu son 10 yılda. Ama ne oldu mahalle kabadayısı tarzına sahip tiplerin bulunduğu ortamda (Aziz Y. Şekip M. Nihat Özdemir..vb) düzgün adamlara yavaş yavaş yol verildi.
    Neden? Fenerbahçe sevgisi mi ? Çıkar çatışması, nufüz isteği, pastadan nemalanmak,rant kavgası. Çünkü koltuk tatlı, Fenerbahce'de iktidar olmak herşeyden tatlı.

Not: Kesinlikle Özhan Canaydın da gelmiş geçmiş en düzgün başkandır.

Mesaj Yetkileri