Sezonu değerlendirmek için Kulüp başkanımız bizi davet etmişti yönetim kurulu toplantısına. Çokta istemiyordum aslında gitmek son olaylardan sonra ancak davet başkandan gelmişti. Reddetmek olmaz.
Genel olarak bu sezon başarılı bir süreç yapamıştık. Bir çok yönetici hemfikirdi buna. Takımın genel performansından memnun olduklarını söylüyorlardı. Yaptığımız transferleri ise gayet başarılı bulmuşlardı. Takımın itibarında büyük bir gelişme katettiğimi söylüyorlardı. Ama genel bilgilerde bu itibar artışını pek göremiyordum. Ligi böyle bir performansla bitirmeme rağmen hala kulüp güvenilirliği 2 yıldız oalrak ligin en düşük takımıydık.
Ayrıca sezonun bitmesiyle yakın bir zamanda yeni tesislerin yapılacağına dair bilgi verdiler. yaklaşık 6 ay sürecek çalışmalar sonrasında 2 yıldızlı antreman tesislerimizin daha iyi standardlara kavuşacağını söylediler. Bu geliştirmenin finansal açıdan çok büyük bir yük olmayacağını belirtselerde takımdaki maddi kaynakların yarısından fazlası bu tesisleşmeye ayrılmıştı.
Ligde gösterdiğim başarıların ardından ve maddi açıdan daha güvenli bir noktaya ulaşan takım içinde başlangıç olarak 2.5M€ transfer bütçesi; 5.5M€'da Maaş bütçesi ayırmışlardı. Maaş bütçesi neredeyse takımın aldığı toplam maaşa yakındı. Bu nedenle transfer bütçesinin 1.5M€'sunu maaş bütçesine aktarmalıydık iyi transferler için. Ancak tabi esas değerlendirmeleri sezon başındaki toplantıda ortaya çıkacaktı.