Dün kendimi kaptırınca sezonu bitirmşim. Bu yüzden toplu giricem sonuçları k.bakmayın arkadaslar

Ligde 2. devre başlamadan klübün finansal sorunları baş gösterdi.Klübün kayyuma devredileceği söylentiler ayyuka çıkmıştı.Devre arası kullanmadığımız oyuncuları gönderelim dedik ama 1 kişi gönderebildik. Para olmayınca ve alt lig takımı olunca kiralamada da sıkıntı yaşadık. 5-6 tane vasatın biraz üssü genç kiralayabildik. Bunlarında 2si hariç hepsini tekrar yolladık. İlerleyen haftalarda klübün kredi alıp borçlanmaya gittiğini ve rahat nefes alabileceğimiz haberini verdi yönetim. Derin bir oh cektik. Haftalar ilerledikçe heyecan artıyor ortam geriliyor ve üzerimizde ki baskı ve stres dozajı da buna bağlı olarak yükseliyordu. Müthiş çekişmeli bir sezonu şampiyon olarak tamamlayıp Seri B 'ye çıkma başarısını gösterdik.
Yılın oyuncusu ve gol kralı 31 maçta 32 gol kaydeden Belmonte olmuştu. Yılın menejeri ise ben olmuıştum (:

Yılın takımında 2 oyuncumuz var.

Bu yılda altyapımızdan çok sayıda San Marino genci çıkarken hepsi vasattı ama birisi vardı ki parmak ısırtan (:
işte San Marinomuzun Messi'si