Yediğimiz golde Semih'in de hatası var, ağır kaldı. Bu sezon ilk devreyi rahat geçirdiğimiz bir maç olmadı zaten, hep ikinci 45 dakikada çözülüyor iş. Yekta, Aydın, Engin ve Umut girebilecek isimler, İmparator'dan hamle lazım, inşallah kazanırız.
Yediğimiz golde Semih'in de hatası var, ağır kaldı. Bu sezon ilk devreyi rahat geçirdiğimiz bir maç olmadı zaten, hep ikinci 45 dakikada çözülüyor iş. Yekta, Aydın, Engin ve Umut girebilecek isimler, İmparator'dan hamle lazım, inşallah kazanırız.
Süper bir gol yedik, yiyeceksen böyle gol yiyeceksin.
yedik 2-1 artık en fazla berabere kalırız heralde
Hayatımda izlediğim en sıkıcı maçlardan biri. derken gol geldi
FM Gazetesi
Nasıl gol oldu ?
İyice Anadolu takımlarına dönüyoruz ama.. Böyle Kasımpaşa'ya karşı öne geçip geriye düşmeler falan.. Fatih Terim 'in takımdan önce kendisini de yoklaması lazım
2-0 ve sonrasında daha da farklı olabilecek bir maç nereye geldi, 1-0 olunca kazandık sandı oyuncular herhalde. Bu maç dönebilir de bu gevşeklik ile hedeflere ulaşılmaz.
Sabri nasıl ?![]()
galatasarayda en iyi sabri suan
Hamit zaten hep günah keçisi alıştık da, golü atan ve gol dışında tek net pozisyonun kahramanı Elmander çıkarken, Emre hala oyundaysa, bu maçı daha fazla izlemenin manası yok. Kötü başladık, iyi bitiririz umarım.
Maçın kırılma noktası, 3-1'i Dany engelledi
...
...
Vay vay ne goller kaçıyor yahu. Atamayana atarlar ama
FM Gazetesi
Kasımpaşa en son ne zaman maç kazanmış maçları hep berabere bitiyor. Vay anasını satayım Galatasaray olunca karşısında ölümüne oynuyorlar.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Burak ve Emre Çolak niye sahada?Elmander neden dışarıda Burak neden içeride?
kasimpasa cok net goller kacirdi.
Maçkolikte adam takıma para yatırdığı için söyleniyor. Ben Kasımpaşa'nın maçlarını takip ediyorumda en son ne zaman maç kazandığını hatırlayamıyorum Şota geldiğinden beri. Galatasaray'a karşı bu kadar istekli oynamasını enteresan buluyorum çünkü sahada çok rahat ve umursamaz bir Kasımpaşa görüyordum hep.
http://www.mackolik.com/Team/Default.aspx?id=656
Last edited by William Rookwood : 18.Ocak.2013 at 23:46 Reason: Link eklendi
Kasimpasa kaybetmek icin mi ciksaydi anlamadim simdi
Emre nasıl 90 dakika sahada kalabildi yahu anlamak imkansız. Maç başından beri 10'a 12 oynuyoruz resmen.
Bende bu yorumu anlayamadım. Ben neden öyle birşey yazayım? 5-6 maçtır kazanamayan ve en son evinde İBB'ye 2-0 yenilen, içeride dışarıda vurdum duymaz Kasımpaşa, sanki Galatasaray'a gelince '' beyler maç Galatasaray ileymiş toparlanın '' dermiş gibi bir oyun sergilemelerini enteresan buldum. Kasımpaşa her maç böyle oynasa şampiyon olur. Gerçi haftayada yine normal Kasımpaşa oyununa dönerler.
Kesin teşvik almıştır Paşa..
Ayrıca Galatasaray taraftarının çoğunluğu Emre Çolak için kızgınlar. Orta sahanın ortasında oynatıldığı maçlarda Emre Çolak çok yararlıydı. Galatasaray'ın şu oyun yapısında Fatih Terim adamı sola hapsediyor. Geçen sezon Engin ile her iki kanadı kullanıyorlardı ama daha çok ataklar ortadan geliştiği için göbeği kullanan , pas alışverişini çok iyi yapıyordu. Direk alıp soldan yardırabilecek bir oyuncu değil kesinlikle.
Adamlar haketti helal olsun.Takımın bu sene en kötü oyunuydu yapacak bir şey yok.
Bravo Fatih Terim Bravo.Hangi mantıkla hangi zihniyetle Emre 90 dakika oynar ? Nasıl göremiyor bunu.Gol atan,atmak için çabalayan Elmander çıkıyor sahada ruh gibi gezen bir işe yaramayan Burak sahada kalıyor.Mağlubiyetin baş mimarı Fatih Terim.Ruh aranacaksa önce Fatih Terim'de aranmalı.Bir an önce transfer yapılmalı ve sistem değişmeli.Sneijder mi gelir kim gelir bilmiyorum ama bu şekilde olmaz.
Kasımpaşa dibine kadar haketti maçı.