Son 2 maç güzel. Bir de bi 3 maçlık daha seri yaparsak takım havaya girer
Son 2 maç güzel. Bir de bi 3 maçlık daha seri yaparsak takım havaya girer
Eyvallah
Aynen o seriyi yakalarsak devamı gelir
Trabzonda Büyük Toplantı
Ligde istediği sonuçları alamayan Trabzonspor bütün yönetim ve kurul üyeleri dahil ekip ile görüşme olacağını duyurdu. Görüşmenin Trabzonspor kulubünde olacağını ve tüm davetlilerin katılmasını beklendiği söylendi. ( Kaynak Trabzonspor Web Sitesi )
Sadri Şener'in öncülüğünde bütün davetlilerin katıldığı buluşma önemli konuların konuşulduğı ve bazı soruların cevaplandığını öğrendik.
Bu toplantıya basın mensubu alınmadığı için genel olarak bütün konuşulanları alamadık ama bazı soruların cevaplandığını ve mali durum konuşulduğunu öğrendik.
İşte bazı sorular
+ Trabzonspor şuan ki durumu iyi değil ve medya grupları bizi ve genç teknik direktörümüz olan Selim Atalayı yerden yere vuruyor. Bu konu hakkında herhangi bir adım izliyecek miyiz ?
Sözü Selim Atalay alır ve
- Takımın kötü gitmesi veya takımın iyi futbol oynamaması bizim dışımızda kimseyi ilgilendirmez. Sadece Trabzonspor camiası dışında bizi kimse yargılayamaz ve yadırgayamaz. Takımın uyum sorunu var ve uyum sorunu sonrası elbet kudretimizi göstereceğiz.
+ Trabzonspor şuanda ekonimik krizi içinde diyorlar ? Bu haber ne kadar doğru ne kadar yanlış ?
- Şuan elimizde belli ücretin yukarı yani yüksek paralar karşılığında oynamayan futbolcularımız var. Onları elimizden çıkartıp yani satarak bu konuda maaş bütçemizi rahatlatmaya çalışıyoruz. Yüksek bedelli futbolcular yerine uygun maaşa oynayabilecek futbolcularla anlaşıp eski ruhu geri çağırabileceğimize inanmaktayım!
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho