Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa

7 29.17%
  • Berabere

6 25.00%
  • Galatasaray

11 45.83%
1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Galatasaray | STSL 18. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fatih Terim sezon sonu bırakır görevi. Adnan Polat'ı, Adnan Sezgin inadı bitirmişti, Ünal Aysal'ı da Bülent Tulun bitirecek. 2. adamlardan çekmeye devam.
    Fatih Terim uzun süredir yönetimle sürtüşme yaşıyor, transfer döneminde zaten bu tavan yaptı, Fatih Terim'in istemediği adamların peşinden koşulması özellikle onu rahatsız etmiş durumda ki az önce zaten bombayı çıkardı ağzından.

FTerim: Genellikle sessiz kaldım.Sessizlikte bir cevaptır. Takım başarısız olduğunda karışır sanardım ama camia başarılıyken de çözülebiliyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Fatih Terim uzun süredir yönetimle sürtüşme yaşıyor, transfer döneminde zaten bu tavan yaptı, Fatih Terim'in istemediği adamların peşinden koşulması özellikle onu rahatsız etmiş durumda ki az önce zaten bombayı çıkardı ağzından.

FTerim: Genellikle sessiz kaldım.Sessizlikte bir cevaptır. Takım başarısız olduğunda karışır sanardım ama camia başarılıyken de çözülebiliyor.
    Bundan sonra ya çıkış olur ya da hepten batış. Bu sezon için konuşuyorum. Sezon sonu ya başkan gider ya hoca, gönlümden geçen Fatih Terim'i üzenlerin defolup gitmesidir ama büyük ihtimal tersi olur, hoca istifasını verir. Herşey yolundayken en azından var olan sorunlar dillendirilmiyorken, kişisel şovlar uğruna transferi 1 numaralı gündem maddesi yapan başkanın yatacak yeri yok kimse kusura bakmasın. Çenesini tutamayan başkan istemiyorum, almaya niyetli olduğun adamı söylemek zorunda değilsin, mühim olan alma süreci değil, sonuçtur. Herşeyi berbat ettikten sonra takımda 28 tane Sneijder var diyerek de tüyü dikti, ne hocanın morali kaldı, ne oyuncuların. Şu transfer dönemlerinden nefret etmeye başladım, uyuşturucu gibi bir şey. Maça gitmeyen, gidip bağırmayan adam geceleri transfer nöbeti tutuyor.

Fatih Terim bu kulübün başkanı olacak günün birinde, dibine kadar hakediyor bunu. Onun verdiği katkıyı, hiç kimse vermedi. Her taşın altından çıkan liseli zihniyetin bunu algılaması lazım. Geçen sezon da bunun gibi dönemler oldu, ben bile yoruldum, sıkıldım, adam ne yapsın daha. Oyuncuların kafası maçta değildi dedi bu sezon defalarca, bugün de kendisinin kafası maçta değildi ne yazık ki. Giden 3 puandan fazla, geri getiremezsek çok büyük hayal kırıklığı yaşarız Mayıs'ta.

Mesaj Yetkileri