Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 24. You may not vote on this poll
-
Kasımpaşa
-
Berabere
-
Galatasaray
-
kasimpasa hak etti tebrikler , unal aysal yarin hocanin gonlunu alir.
osman altunterim ; Geçen sezonun ikinci yarısı.. Galatasaray şampiyonluğa gidiyor.. Ligin sonlarına gelinirken, Hırvatistan Milli Takımı'nın hocası olan Biliç'in telefonu çalıyor.. Arayan menajeri.. "Türkiye'den seni istiyorlar".. Bilic milli takımı EURO 2012 sonrası bırakacağını açıklamıs kulüplerle menajeri görüşüyor.. Biliç "Kim" diyor.. Menajeri : GALATASARAY! Biliç şaşkın.. "Fatih Terim bıraktı mı?" diye soruyor.. Menajeri Hayır ama bırakacakmış" diye cevap veriyor ve görüşme bitiyor.. Aynu gün.. Florya'da telefon çalıyor.. Arayan.. Evet.. Slaven Biliç Ben siz görevdesiniz diye bu teklifi kabul etmedim.. Dostum olduğunuz için size de bilgi vermek istedim. Yanlış şeyler duyup yanlış şeyler düşünmenizi istemedim" diyor.. Telefon kapanıyor.. Biliç'e teklifi götüreni de tahmin etmenizi istiyorum! Terim nelerle uğraşıyor siz bilin Yazdığım her satırın arkasındayım.. Bunları ekranda da söyleyeceğim Allah kısmet ederse.. Neredeyse hepinizin isim tahmini de doğru.. Şimdilik bu kadar.. Herkese hayırlı geceler.. Fatih Terim'in dediği gibi "Kimse Galatasaray'dan büyük değildir!"
hocanin arkasinda durmak lazim unal aysal demiyorum ama 2.ci 3.cu sahislar hocanin kuyusunu kaziyor gibi rahat birakmiyorlar
Last edited by byariff : 19.Ocak.2013 at 04:21
Mesaj Yetkileri