Quote Originally Posted by Suicider View Post
Takım başarılı ve iyi gidiyorken nasıl beceriyorlar,ne yapıp edip sorun çıkartıyorlar bir şekilde.Hiç olaysız şöyle 2 yıl bile üst üste geçirmemişizdir.Ya yönetimde arıza çıkar,ya hoca kötü olur,ya oyuncular kötü olur bir türlü oturtamadık düzeni arkadaş.Bizim gibi başarılı olanın hemen kuyusunun kazıldığı bir ülkede harbiden herkesin işi çok zor.
Kardeşim iş biraz topçularda bitiyor.

Sen çıkıp Kasımpaşa'ya mahkum olarak maç kaybedersen herkes her yerden konuşur.
Hoca mı Selcuk'a yanındaki adama pas atama diyor. Ya da hoca mı emre'ye Burak boştaysa pas atma sakın kaleye vur mutlaka mı diyor. Oyuncular aralarında biraz birliği beraberliği sağlayacak. Herseyi de hoca yapamaz yani ki birlik beraberlik söz konusu oldu mu bu ülkede Terim'den daha iyi sağlayanı var mıdır?
Hoca bir antrenman programı dahilinde çalışmalar yaptırır ama sen oyuncu olarak bu çalışmalarda "kaçak dövüşürsen" kendini çalışmalara adamazsan kendini zorlamazsan hala antrenman eksiğin varmış gibi durur. Mesela Melo tamam anladık sezon başını kaçırdı da ya 6 ay oldu be arkadaş kaç maç geçti kaç idman geçti hala mı sokaktan geçen adam kadar fizik gucun var.

Sportif başarıyı geçtim. Yönetim bazında da başarısızlık var. Sneijder transferi geyiği var. Sen yönetim olarak da başarısız olursan herkes herseyi konusur. Bunun yerine iki günde carlinhos transferini halletseydin bunların hiç biri konuşulmazdı şimdi.

Yani kısaca Türkiye'de sonuca endekslidir herşey. Sen çıkıp oynar ve kazanırsan başarılısındır ve kimse bir şey diyemez.