Kulupten izin alinmis oyuncuyla gorusmek icin. Bosuna baska kuluplerle kiyasa gerek yok
Kulupten izin alinmis oyuncuyla gorusmek icin. Bosuna baska kuluplerle kiyasa gerek yok
İnter , Belhanda'yı istiyor haberleri var ama rakibimiz olamazlar2.5-3 M önerdik biz Belhanda'ya. İnter'den min. 2M kazanması lazım ki onları seçsin
oradaki vergiyle falan İnter'in 4 M falan teklif etmesi gerek. şuanda 800bin alan adama 4M teklif eder mi İnter ? imkansız
bir de şöyle bir şey var ;
Ceyhun @_JYoun
Fas'li Radyo Mars Belhanda için bugün Türkiyeye gelip kontrat imzalacak demis. Güvenilir kaynak mi bilmiyorum ama haber bu
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Benim asıl beklediğim iyi bir stoper ama takımda şu an 4 tane adam olduğu için pek umutlu değlim. Şöyle Kjaer, Serdar Taşçı ayarında bir stoperimiz olsa tadından yenmez vallaha. Birde Belhanda gibi bir orta saha tabi yanında Salih ve Meireles oynamalı (Cristian ve Topal'ın hiçbir faydası yok, o adamlar oynarsa Belhanda da faydalı olamaz) o zaman çok iyi olur.
Fenerbahçe'de yüksek katılımın olduğu Divan Kurulu bugün yapılırken, başkanvekili Abdullah Kiğılı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe'nin uzun süredir almaya çalıştığı Montpellier'nin Faslı oyuncusu Belhanda hakkında da açıklamalarda bulunan Kiğılı, "Futbolcuyla anlaştık. Biz 8 milyon euroda diretiyoruz, Montpellier 10 milyon euroya düştü. Belhanda da bize gelmek istiyor. Bu transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyoruz." dedi.
Açıklamalara bakılırsa artık geldi diyebiliriz ufak pürüzler kalmış.Hayırlı olsun.
8e alırsak büyük iş yapmış oluruz
KAP sadece bize ceza veriyor herhalde, Kığılı 2. kez konuşuyor bu transfer hakkında, ortada herhangi bir bildirim yok. Enteresan.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
10'a inmişlerse daha fazla diretmeye gerek yok bence.
Kığılı çok boş boğaz konuşuyor.![]()
Belhanda ülkesinin oynayacağı angola maçında 11 de yok. 18 de varmı yokmu daha öğrenemedim aa eğer yoksa muhtemelen bizimle kontrat görüşmelerini yapıyor
yedekteymiş bu arada mbiwa a gitti http://tr.eurosport.com/futbol/ingil...65/story.shtml
Last edited by Önder HOCA : 19.Ocak.2013 at 23:54
hafif sakatlığı vardı tabi bide önünde amrabat gibi world class oyuncu var yedek kalması normal
eee amrabat varsa kesin yedek kalır. amrabat bu boru mu?
Bende neden oynamıyor diyordum meğer Ambrabat varmış![]()
Amrabat varken niye Fas'ı seçmiş ki ben olsam Fransa'yı seçerdim.
Fas milli takımı umarım yenilir![]()
Belhanda 9 milyon avroya bizde salı günü imzalar atılacakmış
Orta sahaya meireles gelecek diyen kişidir kaynağım
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Belhanda şart bize, hatta Valbuena da alınsın. Takımın ileri uç elemanları paslaşmaktan aciz.
Abartmıyorum, Aykut Kocaman'ın mevcut sistemine göre temiz 3 oyuncu transfer etmemiz gerek. Bir 10 numara, bir forvet bir de Ortasaha. Bu sistemde ne 10 numarasız yola devam edilir, ne sadece Sow'la ne de Meireles'le. Aykut Kocaman'da bunun bilincinde olduğu ve sistemden vazgeçmeyeceği için yönetimden söz aldı ama...
Şu sözlerin altında çok şey yatıyor, anlayana...Bu arada Kocaman transferle ilgili soruya, "Gelişen bir şey yok, bu işle ilgilenenler aynı şekilde ilgileniyorlar" dedi.
...
Her şey Belhanda'nın gelişiyle bitecek mi peki? Takımda genel bir uyumsuzluk & ruhsuzluk söz konusu. Bir de buna ekstra olarak yeni bir oyuncunun adapte olayı eklenecek.
FM Gazetesi
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!