Sayfa 921 / 1204 İlkİlk ... 4218218719119199209219229239319711021 ... SonSon
27,601 ile 27,630 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Fatih Terim 1461 Trabzon a kaybettiğimiz maçın sonunda takımda temizlik yapacağının sinyalini vermişti.Önce ceyhun şimdi sercan sırada da çağlar var sanırım bursa ilgileniyormuş.
    Stoper diye aglıyor hocamız Hakan Balta'yı alternatif tutuyor da sormak istiyorum acaba bir gun olsun Ceyhun'u stoperde denedi mi bu adam?

Nesil
    2007

Bu adam gelecek haberleri çıktığında finallerim yeni başlamıştı. Bugün bitiyor adam hala gelecek. Transfer sezonunun bitmesine de 13 gün kaldı. Sonumuz hayrola.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Stoper diye aglıyor hocamız Hakan Balta'yı alternatif tutuyor da sormak istiyorum acaba bir gun olsun Ceyhun'u stoperde denedi mi bu adam?
    İlla ki denemiştir, adamlar her gün idman yapıyor. Fatih Terim adama bir lig maçında bile ilk 11de şans vermemişse, harbiden hem yeterince iyi değildir, hem de yeterince çalışkan değildir. İkisinden biri olsa oynatırdı.

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    İlla ki denemiştir, adamlar her gün idman yapıyor. Fatih Terim adama bir lig maçında bile ilk 11de şans vermemişse, harbiden hem yeterince iyi değildir, hem de yeterince çalışkan değildir. İkisinden biri olsa oynatırdı.
    Fatih Terim'in hiç şans vermeden gönderdiği ve ardından niye gönderdik ya bu adamı dediğimiz adamlar oldu geçmişte o açıdan dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim'in hiç şans vermeden gönderdiği ve ardından niye gönderdik ya bu adamı dediğimiz adamlar oldu geçmişte o açıdan dedim.
    Ben de eskiden çok eleştirirdim ama takımın teknik direktöründen daha iyi gözlemleyemeyeceğimizi düşünüyorum artık... Kim vardı öyle mesela örnek verebilir misin? Benim aklıma gelmedi de.

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Ben de eskiden çok eleştirirdim ama takımın teknik direktöründen daha iyi gözlemleyemeyeceğimizi düşünüyorum artık... Kim vardı öyle mesela örnek verebilir misin? Benim aklıma gelmedi de.
    İlk akla gelen felipe var. O dönemde gönderilmeseydi çok işe yarardı bence. Yok zamanda gayet idare edebilecek bir oyuncuydu. Jardel de var o kadar para verilmesine ragmen, koşmuyor diye bir anda harcadıgı bir oyuncu. Fleurquin de var ön libero olarak biz gönderdikten sonra İspanya liginde bir takımın kaptanlıgına kadar yükselmişti onu da "keşke göndermeseydik" demiştik.

Öyle ilk bakışta gonderdiği adamlar evet dunya yıldızı olmadı ama Gs takımına katkı saglayabileceklerini düşündüğümüz oyuncular oldu. Keşke göndermeseydik dediğimiz oldu. Ceyhun da öyle olabilir. Katkı sağlayabilirdi stoperde. Herkes Serdar Aziz diyor. Fatih Terim de istiyor. Ama stoperde Serdar Aziz bence Ceyhun'u bile aratabilir. (Gerçi biz Gslılar olarak Ceyhun'u stoperde göremedik ama) Felipe'nin gönderilmesi Fabio'ya bel baglanması durumu gibi.

Daha eskiye gidersek ; bizim altyapımızdan yetişip Fatih Terim'in istemeyip gönderdiği Ceyhun Eriş var Mehmet Yozgatlı var. İkisi de Fenerbahçe'de oynadı. Sonra Alp vardı yine kalsa bize çok yararı dokunurdu diye düşünürdük o zamanlar. Zrilyon tane anadolu takımında oynadı çocuk sonra.

Yeni dönemde de ilk akla gelen 750bin euro satın alma opsiyonlu Insua var. Şu an Sporting Lisbon'da direkt oynuyor. Onu da Fatih Terim istememişti. Fellik fellik sol bek aramazdık şimdi.

Bir de inatla üzerinde durduğu oyuncular var. Onları say say bitmez zaten ama bu 3.dönemde biraz daha bu inatlardan kurtulmuş gibi duruyor tabi hakkını vermek lazım.

İnternette Fatih Terim'in beğenmediği oyuncular diye özel bir yazı olmadığı için 10 senelik hatıralara dayalı söylüyorum. O zamanlar hissettiklerimi söylüyorum.

Not: Mehmet'i sanırım Fatih Terim göndermemişti tam hatırlayamıyorum şimdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabii ki hatalar olmuştur ama Felipe - Terim muhabbeti aynı Alex - Kocaman muhabbeti gibiydi mesela, Alex bile dayanamadı, Felipe'nin o kadar nufüzu yoktu o da gitti mecburen. Ama iyi topçuydu. Jardel yüksek maliyettendi yanlış hatırlamıyorsam. Insua'nın neden bonservisini almadık diye herkes çok dil dökmüştü burada aslında. Onu ben de anlamıyorum. Acilen Türk Stopere ihtiyacımız var Serdar Aziz ile Ömer Toprak'ın bonservisleri muhtemelen aynı paraya gelir keşke Ömer Toprak'ı alabilsek ama Türkiye'ye gurbetçi oyuncularımız hiç sıcak bakmıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

‏@timblnt
    Palermo yöneticisi Pietro Lo Monaco, Milan Baros için bugün İstanbul'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Profesyonel futbolcularımızdan Sercan Yıldırım'ın 2012-2013 sezonu 2.yarısı için Sivasspor Kulübü Derneği'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Sivasspor Kulübü Derneği, Şirketimize 150.000 EUR ödeyecektir.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=256841

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Devre arasında yapacağımız tek transfer M'Bengue olacak gibi bir his var içimde, umarım yanılırım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Irmak Sneijder ile görüşmüş görüntüler var.

Irmak soruyor Galatasaray'a yakın mısın ? Sneijder diyor '' Evime yakınım , hahahha ( evini gösteriyor ) Çok iyiydi ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

M'Bengue: ''Galatasaray cezbedici''

Fransa'nın Toulouse takımında oynayan Cheikh M'Bengue Galatasaray'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Senegalli futbolcunun sözleri, sol kanada takviye yapmak isteyen Fatih Terim'in yüzünü güldürecek.

Galatasaray'ın Carlinhos'ta ilerleme kaydedemedikten sonra rotasını çevirdiği Senegalli sol bek Cheikh M'Bengue,Sarı-Kırmızılı ekibi cezbedici olarak tanımladı.

Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna katmak istediği Toulouse'un Senegalli sol beki Cheikh M'Bengue, Sarı-Kırmızılı ekibin cezbedici bir takım olduğunu, ancak günün birinde Toulouse'dan ayrılacaksa bunun ara transfer döneminde değil sezon sonunda olacağını ifade etti.

L'Equipe'e konuşan ve transfer tekliflerine açık olduğunu ifade eden 24 yaşındaki savunmacı, "Transfer tekliflerine açığım, kariyerime başka bir kulüpte devam etmeye niyetim var. Bununla birlikte, transfer olacaksam ara transfer yerine sezon sonunda olmak isterim" diye konuştu.

Cheikh M'Bengue, "Galatasaray cezbedici bir takım. Oynadıkları Türkiye Ligi de sürekli üstüne koyan ve yatırım yapılan bir lig. Ayrıca Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde de gruplardan çıktılar ve çeyrek final oynama şansları var. Çok yetenekli oyunculardan oluşan bir kadro görüyoruz ve çok kaliteli bir takım, ama şu an için sadece bağlantıdayız. Gelecek neler getirecek göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gelirse muazzam olur.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Irmak Sneijder ile görüşmüş görüntüler var.

Irmak soruyor Galatasaray'a yakın mısın ? Sneijder diyor '' Evime yakınım , hahahha ( evini gösteriyor ) Çok iyiydi ya
    Adam iyice makaraya almaya başladı. Koskoca klubü ne hallere düşürdünüz sayın yönetim.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

galatasaraya yakinmisin demiyorki bir takimla anlasmaya yakinmisin diyor galatasarayi kücük düsürdügü felan yok ama bencede gelmeyecek gelseydi coktan gelirdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Not: Mehmet'i sanırım Fatih Terim göndermemişti tam hatırlayamıyorum şimdi.
    Yozgatlı'yı Terim göndermemişti ama alınırken çok da istediğini sanmam. Daha çok, Galatasaray başkanlığına oynadığı iddia edilen Cem Uzan'ın kıyaklarından biri olarak aksetmişti o dönem basına.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

sakary Ali Misafir

Mehmet Yozgatlı Lucescu döneminde ayrıldı fazla şans bulamadığı için. Gerçi Terim döneminde de fazla şans bulamamıştı.

Geçen gün bir programa konuktu

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

34cimbom34 ‏@34cimbom34
    2 haberim var size 1 tanesi iyi 1 tanesi kötü
    iyi haber: sneijder ile hiçbir sorun yok anlaşmayı kabul etmiş ve bunu bildirmiş
    kötü haber : menejeri para istiyor bu paranın 750 bin euro olduğu konuşuluyor
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    34cimbom34 ‏@34cimbom34
    2 haberim var size 1 tanesi iyi 1 tanesi kötü
    iyi haber: sneijder ile hiçbir sorun yok anlaşmayı kabul etmiş ve bunu bildirmiş
    kötü haber : menejeri para istiyor bu paranın 750 bin euro olduğu konuşuluyor
    Wesley kabul ettiyse o menejer olayı çözülr yahu kötü haber değilki o

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aynen, artık kimseye inanmıyorum. Çok mantıksız konuşulanlar, menajer sorunu falan gülüp geçiyorum. Ortada dönen rakamlardan sonra 750 bin euro değil, 1.5 milyon euro istese ne olur ? Her türlü halledilir, mühim olan adamın gelmek istemesi, gerisi hikaye.

Nesil
    2007

Gelse bile sevinecek güç kalmadı zaten. Hoşgelmiş derim anca

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sneijder gerçekten geldiğinde kimse inanmayıp karşılamaya gitmeyecek .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lütfi Arıboğan İtalya'ya gitmiş şeklinde söylentiler var, yarın bitecekmiş bu iş olumlu veya olumsuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sıktı bu iş artık.Aslında şu ana kadar geçen süre bir transfer için çok normal uzun bir süre değil.Ama bizim ülkede transfer ne kadar uzarsa medyanın okadar işine geliyor bu durum.Her gün yeni senaryolar üretiliyor gelsin reytingler.

Ayrıca takımın oynadığı oyun hiç iç açıcı değil.Sneijder eğer gelirse de her şey süper olmayacak.Takımın özellikle defansta genel olarak problemleri var.Antremanlar da bu eksikliklerin çözülmesi gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tecrübeli bir stopere ihtiyaç var, savunmada ciddi organizasyon sıkıntıları var. Geçen sen Ujfalusi hem oynuyor hem de oynatıyordu, Semih'i yönlendiriyordu. Zamansız ve talihsiz sakatlığı çok etkiledi, yerini dolduramıyoruz, Dany'nin cengaverlikleri idare etti ama dün çok kötüydü, yediğimiz goller ve verdiğimiz pozisyonlar ibretlik.

Hücumda da tıkanma sorunu var, açamıyoruz oyunu. Sneijder veya bir başkası şart gibi, çilingir lazım, şapkadan tavşan çıkaracak, oyun görüşü iyi bir isim şart.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir Galatasaray yöneticisi Milano'ya uçmuş arkasından 1-2 saat sonra Galatasaray sekreteri de Milano'ya uçmuş diyorlar. İmzalar atılır inşallah.

BİTSİN ARTIK BU ÇİLEEE

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tecrübeli bir stopere ihtiyaç var,

Hücumda da tıkanma sorunu var, açamıyoruz oyunu. .
    Nokta iki tesbit.

Geçen sene ujfanın duran toptan gol attırdığını hatırlar gibiyim karabük maçıydı galiba hızla kullandı gol oldu pozisyon

Hucumda tıkanmanında 2 3 nedeni var bir hamit varki evlere şenlik ofans anlamında hiç birşey yapmıyor bekleki ayda yılda bir şut atsın iyiki bizi reddetmiş

diğer sorunda topla beraber dikine giden bir amrabat var selçuk durağan oynuyor melo çok kötü hamit zaten yok forvette de elmander eski gücünde değil burak bekleki top gelsin önüne

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

geçen sene"ki performansa ulasamamizin sebebi burak-umut ikilisi. bu arada bizim yonetim sneijdere saliya kadar cevap veriyorsan ver yoksa iptal etcez demis yabanci basinlarda boyle haber cikti.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Belki komik olacak, ancak bizim iyi bir forvete ihtiyacımız olduğu kesin.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Belki komik olacak, ancak bizim iyi bir forvete ihtiyacımız olduğu kesin.
    Sadece ben düşünmüyormuşum demek ki ....

Bence de bizim Drogra gibi komple bi forvete ihtiyacımız var ...

Drogba derken oyun tarzı anlamında

Mesaj Yetkileri