Anket Sonuçlarını Görüntüle: Küçük ülkenin yürekli gençleri devler liginde devlere karşı akibeti ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Devler ligi devlerindir. Küçük ülkelerinde başarılar

3 23.08%
  • Bi dev olmasa da 3. olup Avrupa ligine kalabilirler

3 23.08%
  • Devlere kafa tutmak yürek işidir ve San Marinoda fazlasıyla mevcuttur fakat çeyrek finali göremezler

5 38.46%
  • Çeyrek Final

0 0%
  • Yarı Final

0 0%
  • Final

0 0%
  • Devlerin Devi

2 15.38%
Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 510 sonuç

Konu: San Marino Devler Liginde Devlere Karşı |7.Sezon|

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Ruanda da iyi isimmiş, oğlumun ismini San Marino, kızımın ismini Ruanda koyucam..
    Quote Originally Posted by entolik View Post
    Hocam Ruanda yı bile geçememişsin. cık cık cık istifa et bence
    çok güldüm ya iki yoruma da Hocam devam et ya taraftar arkanda

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Serravelleye ne olmuş hi babam yav.

Alt tarafı kuzenin nişanına kaçtımdı. İspanya deplasmanı öncesi kafa dağıtmak lazım dedim ama halk Serravellyi dağıtmış :F Eylem yapan San Marinolulara sesleniyorum. Sizleri belediye binası önü yerine stadlarda görmek istiyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ruanda da iyi isimmiş, oğlumun ismini San Marino, kızımın ismini Ruanda koyucam..
    eyv kardeşim bende bahçeyi kuğularla doldurdum her daim birbirimizi hatırlayalım

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Devam et bence kariyerini takip ediyorum yazmak nasip olmadı ve hissediyorum birşeyler yapacaksın. Halkı yanlız bırakma. Şıklardada zaten nirvanaya ulaşırsın şıkkını seçmiştim.
    Sııkıntı yok kardeim beni böyle seven halkım oldukça ayrık otu gibi asfaltı delip gün yüzüne çıkarım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Juan Diaz San Marino'yu bırakırsa, ben dünyayı yakarım! Bu kariyer ilerleyecek! 171.sıraya kadar gelmiş San Marino, şimdi bırakılır mı?!!
    Quote Originally Posted by akuli View Post
    Hocam orda ısyan halındekı fotografımı gormedın galıba istifa edersen evını bulurum yakarım evını sakın ıstıfa yok heeee
    Taraftar taraftar degil mübarek her biri holigan
    Quote Originally Posted by entolik View Post
    Hocam Ruanda yı bile geçememişsin. cık cık cık istifa et bence
    Sahi ruanda kim yahu :/

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Ruanda ile bir hazırlık maçı ile onları indiririz tahtlarından.
    Adamların haritada yerini bilmiyorum oyuncularımızın ayagını ellerine vermesinler sonra :F Tam takım olmusken

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    çok güldüm ya iki yoruma da Hocam devam et ya taraftar arkanda
    Ah o taraftarlar yok mu birazda stada gelseler..istifa etmem ama taraftar gelsin diye eylem yaparım arkadaş !! (:

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yok biz taşkınlık yapan tipteniz yenilgide camları falan kırıyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yok biz taşkınlık yapan tipteniz yenilgide camları falan kırıyoruz
    o zmn yönetimin elde avucta para kalmaz galibiyette kırın camları

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    eyv kardeşim bende bahçeyi kuğularla doldurdum her daim birbirimizi hatırlayalım
    Apartmanda oturmasam ben yapıcaktım da , kariyer sarmaya başladıktan sonra tribe girdim Swansea City'nin gerçekteki maç özetlerini izler buldum kendimi

Bu arada kolundaki çanta da güzelmiş nişan mişan ayağına...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Apartmanda oturmasam ben yapıcaktım da , kariyer sarmaya başladıktan sonra tribe girdim Swansea City'nin gerçekteki maç özetlerini izler buldum kendimi
    Bu arada kolundaki çanta da güzelmiş nişan mişan ayağına...
    premier lig izlenir ayrıca çanta kuzenin nirde bizde öyle şans :/

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nasıl bir kuzense Bari bir yardım etsin kuzen to kuzen falan

Hocam bılıyosun malı krız zor sartlar ulkedekı para kosullarını bılıyosun bız burdan takıp edebılıyoruz ama soz elıme para gecsın staddayım

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

San Marino oyuncularına özel Dove San Marino! İçindeki doping maddelerin saç köklerinizden akışını hissedecek, gerçek hayatta eskiden yediğiniz 10 gol yerine yiyeceğiniz 5 gol iste bunun kanıtı olacak!

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Diaz olmuyor böyle. Nerden çıktı istifa şimdi. Bırakma bizi; Bırakma Seravalle'yi. 2 sezon sonra alt yapın sayesinde coşacak San Marino az dayan hocam... yoksa Türkiye'den cazip tekliflermi alıyorsun Diaz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Seri-B
    Toplu Paylaşım

Arkadaş takım galibiyeti unutmuştu. Kolay kolay kaybetmiyoruz fakat kazanamıyoruz da.Hele kaçan goller yapılan hataları gördükçe sinirden sağı solu parçalıyordum resmen. Milleti soyunma odasına kitleyip basmadığım fırça kalmadı. Oyuncuların moraller dibe indi 4 oyuncuyu kadro dışı bırakıp yedeklere attım(Bunların 2 si stoper ve takımda 3 stoper var) Baktım düzelme yok kadronun alayını yedeklere salladım asistana al şu taktiği kullan ben kaçar dedim(Bari maçından sonra). Ülkeme arjantine döndüm bari biraz piyasa yapalım diye. Tabi telefon melofon hak getire kapadım alayını. Sonra bi mektup dediler Diaz çabuk gel. Ya ülkemdeyim noel falan kalsam mı derken ekmeğini yiyoruz dedik sinirimde geçti zaten döndük Serravelleye. Herkesin yüzü gülüyo bi mutlular ki püfff..(kırmızı dikdörgene tikkat asistanın aldığı sonuçlar ) Sonnuçları bi gördüm ben takımı o halde bıraktıktan sonra iyice dibe gider bunlar diyordum ne oyuncu ne asistana güvenim yoktu. Zaten bu yüzden taktigi ben vermiştim. Skoru görünce çocukların yüzüne bi baktım hiç birinde tebessüm dahi yok. Kalplerini çok feci kırdık düşünün uyum %20lere inmişti. Sonra biraz kendime kızdım ama deli etmişlerdi. Neyse hepsiyle tek tek tek konuştum uyum biranda 60 lara çıktı. Devre arası bizim takımın balotellisi belmonteyi yolladım. Di vaio-Toni bklentimi karşılamadı. Alejandro ben tatildeyken baya sıkı çalışmış Neyse son durum budur.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nasıl bir kuzense Bari bir yardım etsin kuzen to kuzen falan
    Sorma ya tam bir çakal hep bana hep bana (:
    Quote Originally Posted by akuli View Post
    Hocam bılıyosun malı krız zor sartlar ulkedekı para kosullarını bılıyosun bız burdan takıp edebılıyoruz ama soz elıme para gecsın staddayım
    Sen stada gelmek iste yeter ben bi mektupla hem geliş-gidiş hem de maç biletini yollarım
    Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Diaz olmuyor böyle. Nerden çıktı istifa şimdi. Bırakma bizi; Bırakma Seravalle'yi. 2 sezon sonra alt yapın sayesinde coşacak San Marino az dayan hocam... yoksa Türkiye'den cazip tekliflermi alıyorsun Diaz
    Türkiye'den yok ama arjantinden vardı resddettim zaten. Şimdi kuğular var napiim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Milli Takım ise içler acısı halimiz devam ediyor

Hele şu sonucu gördükten sonra yıkıldım Biz 3 yedik adamlar galip geldi. Sanırım ben beceremiyorum. Şayet bu turnuvada puan alamaz isek hatta faroe'nin üstünde bitiremezsek sanırım istifa edeceğim. Ve istifa etmem de kariyerin sonu olmuş olacak :/ Üzgünüm beyler istifa mektubuyla yatıp kalkıyorum artık hep cebimde...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yılın sonunda bi hazırlık maçı yapmıştık. Keyifler zaten yok bir sonraki eleme maçı faroe ile herşey netleşecek

Bu sefer sizin için Gine-bissau'yu araştırdım. Bunlar kim demeyin kürek var elimde

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Markus Pazurek aslında iyi adamdı. Sürekli 11 oyuncumdu bu tarz olayları sevmesem de küçük bir klübüz ve finansımız elvermiyor. İçimi acıtan bu olayı paylaşmak istedim

ve bir süpriz daha. Livorno maçı öncesi Save alıp çıktım. Sweansea kariyeri olmasa direk kabul ederdim yada giderim birbirimizle kapışırız artık Ne yapıyım beyler ?

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Tek Seçenek Var Giiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttttmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Teklif Cezbedici ama San Marino'da aldığın keyfi alırmısın oraad bilemiyorum.

22. Default

Hocam gidersen bu taraftara çok büyük ayıp edersin.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Hocam sen gidersen San Marino biter. Hava alanında yumurta yağmuruna tutarlar bak seni

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Teklifi reddettik

Kafaya oynayan takımı yeniyoruz ertesi hafta küme düşecek yada o potada olan takıma yeniliyoruz hatta eziliyoruz. Dışarda 10 numara top oynuyoruz içerde saçmalıyoruz. Herkesin yendiği takıma eziliyoruz. Acayip istikrarsızız bunun gibi birçok şey oluyor sakatlıklar kaçan goller gençler gelişicek ama bizide deli ediyorlar. Bi karar aldım. Sezon sonuna kadar takım asistana emanet tatile çıktım. Sadece milli maçları kendimiz oynıcaz. Zaten Mart ayında Faroe adaları ile içerde oynuyoruz. Puan alamazsak muhtemelen istifa edicem. Çünkü hazırlık maçları ile yükselmek pek tat vermiyor resmi maçlarda golümüz yok 3 senedir. Bakalm artık hayırlısı. 2 ay sonra ya tamam ya devam hatta ben bunları yazarken laptopda maç vakti bile gelmiştir (: Akıbetimiz birazdan belli olur. Şimdilik hoşçakalın San Marino taraftarları. Evimde inzivaya çekildim Faroe adalarına kadar kapadım kendimi. Yengenizle dahi konuşmuyorum o derece (: O PUAN GELECEK. Başka yolu yok

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Teklifi reddettik

Kafaya oynayan takımı yeniyoruz ertesi hafta küme düşecek yada o potada olan takıma yeniliyoruz hatta eziliyoruz. Dışarda 10 numara top oynuyoruz içerde saçmalıyoruz. Herkesin yendiği takıma eziliyoruz. Acayip istikrarsızız bunun gibi birçok şey oluyor sakatlıklar kaçan goller gençler gelişicek ama bizide deli ediyorlar. Bi karar aldım. Sezon sonuna kadar takım asistana emanet tatile çıktım. Sadece milli maçları kendimiz oynıcaz. Zaten Mart ayında Faroe adaları ile içerde oynuyoruz. Puan alamazsak muhtemelen istifa edicem. Çünkü hazırlık maçları ile yükselmek pek tat vermiyor resmi maçlarda golümüz yok 3 senedir. Bakalm artık hayırlısı. 2 ay sonra ya tamam ya devam hatta ben bunları yazarken laptopda maç vakti bile gelmiştir (: Akıbetimiz birazdan belli olur. Şimdilik hoşçakalın San Marino taraftarları. Evimde inzivaya çekildim Faroe adalarına kadar kapadım kendimi. Yengenizle dahi konuşmuyorum o derece (: O PUAN GELECEK. Başka yolu yok

Eyvahhh Dikkat Konsantrasyon

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Milli takımdan pek hayır gelmez sana hocam.Çok zor işlerle uğraşıyorsun.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ohoo zaten bir bu kariyeri takip ediyorum, kırk yılda bir, o da kapanırsa vallahi bir daha foruma girmem herhalde :/

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Eyvahhh Dikkat Konsantrasyon
    Yengeyle aram açıldı yea konsantrasasyon falan hak getire
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Milli takımdan pek hayır gelmez sana hocam.Çok zor işlerle uğraşıyorsun.
    Elle tutulur eline yüzüne bakılır birkaç gencimiz var..altyapıyı geliştirirsek ki bunun icinde lig takımını seri a ya cıkarmak gerek. Uzun lafın kısası zor ama uzun vade de neden olmasın diyoruz (:
    Ohoo zaten bir bu kariyeri takip ediyorum, kırk yılda bir, o da kapanırsa vallahi bir daha foruma girmem herhalde :/
    Başka kariyer açarım onu takip edersin kardesim San Marino hep kalplerimizde olmazsa zorlayacak halimiz yok kendimizi yıpratmayalım (:

Juan Diaz gidiyor mu ? Kalıyor mu? Sezon başında lige yapılan transferlerle büyük bir umutla başlayan San Marino gelen çalkantılı dönemin ardından düşüşe geçmişti. Bu durum Sir Diazı düşünmeye itmişti hatta bir aralar takımla ipleri koparma noktasına gelmişti. Oyuncularla kavga etmiş ve ülkesine tatile çıkmıştı. Hatta şuan hâlâ ülkesinde olan Diaz'ın sonu Mart ayı içerisinde ki eleme maçının sonucuyla beraber neticeye kavusacak. Bu sene umduğunu bulamayan Diaz'ın sonu ne olacak ? Faroe adaları karşısında umduğunu bulabilecekler mi ? 3 senedir rakip kaleye tek gol atamayan San Marino makus talihini değiştirebilecek mi ? Puanla tanışabilecek mi ? Tüm bu sorular cevabını buldu. Detaylar az sonra...

yakarız bu gezegeni, yakarız. takım otobüsünün tekerini keserik, yakarık o stadı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

San Marino'yla başarılı olamadım diye kariyer mi kapatılır, insan mutlu olur yav Yok yok faroe adaları maçı kritik alınmasın, olmaz öyle kaybedersin falan mazallah

Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri