Sayfa 924 / 1204 İlkİlk ... 4248248749149229239249259269349741024 ... SonSon
27,691 ile 27,720 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı"
    Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı futbolcunun sarı-kırmızılı kulüp ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

- SPORX - Galatasaray'da Wesley Sneijder'in transferinin mutlu sonla tamamlandığına yönelik flaş açıklama menajer Özkan Doğan'dan geldi.

Sneijder'in transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren menajer Özkan Doğan, Hollandalı futbolcunun Galatasaray ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Özkan, "Transferde resmi imzalar atıldı. Sneijder, Galatasaray'a hayırlı olsun" dedi.

Sneijder'in transferinde Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ile birlikte büyük bir çaba harcadıklarını ifade eden Özkan, "Sneijder'in ailesi ile yakında tanıdığım için ikna etme durumuyla ben ilgilendim. Sneijder'in menajeri Lerby, oyuncunun İngiltere'ye gitmesini istiyordu ancak Galatastaray bu transferde çok ısrarcı oldu. Sneijder, Inter ile arasındaki sorunları da çözdü ve transfer gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

Wesley Sneijder transferi hakkında Galatasaray'ın kısa bir süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sefer harbiden geldi gibi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben hala resmi açıklamayı bekliyorum.Ve halada inanamıyorum valla.28 yaşında Sneijder Türkiye'ye gelecek.Dünya çapında ses getirir bu transfer.Ve diğer yıldız transferler için önümüz açılır.En azından Sneijder gittiğine göre bir bildiği vardır diyen oyuncular olur.Her yönden bize kazanç getirecek bir transfer.Hadi açıklayında rahat edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu transfer şimdiden Galatasaray'a hayırlı olsun, yalnız bunca adam konuştu Sneijder transferi hakkında, özellikle transferde yetkili isimler -ben kaçırdıysam affola- ama transfer hakkında Fatih Terim'in F'si bile geçmemesi beni şaşırtıyor. Sanki yönetim alıp arada yaptıkları halı saha maçlarında bu oyuncuyu oynatacak : )

Düşünsenize bir de Fatih Terim Sneijder'i bir kaç maç oynatmıyor ya da yedeklerden alıyormuş, olaylar olaylar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bu transfer şimdiden Galatasaray'a hayırlı olsun, yalnız bunca adam konuştu Sneijder transferi hakkında, özellikle transferde yetkili isimler -ben kaçırdıysam affola- ama transfer hakkında Fatih Terim'in F'si bile geçmemesi beni şaşırtıyor. Sanki yönetim alıp arada yaptıkları halı saha maçlarında bu oyuncuyu oynatacak : )

Düşünsenize bir de Fatih Terim Sneijder'i bir kaç maç oynatmıyor ya da yedeklerden alıyormuş, olaylar olaylar.
    Sneijder'e bu kadar para verip kenarda oturtmak sıkar biraz.Fatih Terim bile olsa.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yani Fatih terim istemiyosa alın bize kıralayın barı

bu sefer geldi hayırlı olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Sneijder'in en azından geldikten 2-3 hafta sonra 45+ süre alabileceğini düşünüyorum. Muhtemelen kenarda oturacaktır. Ondan sonrası da form durumuna göre belli olur. Takımın başında başka biri olsa sıkar biraz diyebilirdim ama Fatih Terim'e işlemez kolay kolay.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Fatih Terim çok daha başka sıkıntıları olduğu için dikkat edersen hiçbir transfer hakkında konuşmadı. Kendisi 1 ya da 2 transfer demişti ancak en ufak açıklama yapmadı. Hocanın istemediği adam için bu kadar uğraşılmaz, bu paralar söz konusu olmaz. Ayrıca yanlış anlaşılan bir durum var, Fatih Terim başkan bana Sneijder mi Diego mu dedi ben de madem imkanımız var bu ikisine hayır, Kaka'ya evet dedim şeklinde konuştu. Buradan çıkan anlam, Sneijder'ı istemiyordan ziyade ilk tercihi değil olmalı bence. Başkan hoca listeyi verdi, Sneijder vardı diyorsa, doğrudur. Çok sert açıklamalar yapan hoca yoksa çoktan ben istemedim Sneijder falan derdi rahatlıkla.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Beyler geldi mi gelmedi mi ? Şuna bir açıklık getirelim artık.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İnter avrupa kupaları için Sneijderi listeye kaydetmiştir muhtemelen o zaman Gsda avrupada oynamayacak mı simdi Sneijder

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    İnter avrupa kupaları için Sneijderi listeye kaydetmiştir muhtemelen o zaman Gsda avrupada oynamayacak mı simdi Sneijder
    Inter Avrupa liginde mücadele ediyor, gelirse oynayacak her türlü.

inter avrupa liginde . Sıkıntı yok yani şınayder oynar avrupada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

edit......
    Last edited by C h A o S : 20.Ocak.2013 at 23:00 Reason: yazılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şansal Büyüka ve Erhan Telli 20.50'de imzaladı diyor Sneijder için, bu haberler balon çıkarsa yalnız ciddi fiyasko olacak basın adına.

Nesil
    2007

Resmi açıklama yapılsada rahatlasak.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şansal Büyüka çok net konuştu..Resmi sözleşme 20.50de imzalanmış.Hadi artık resmi açıklama

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

20.45'miş beyler. Şimdi heyecanlandım resmen, resmi site ve dergi editörümüz;

https://twitter.com/mehmetsenol/stat...72242768769025

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

gelse ne olcek arkadaş? Emre Çolak ve Aydın'ı kiraya verip hayırlı bir iş yapmalı F.T. , Yoksa taraftarı kanser eder bu 2 adam Bir de 4-4-2'ye devam ettikçe iyice futboldan sogudum.Forvetlerin biri sürekli saçma sapan işler yapıyor.Birbirini tamamlayan adamlar değil eldeki santraforlar. Sözde Elmander kafa golü atacak ve burak kenarlara kaçacak, ama kasımpaşa maçında nedense burak paşa hep 6 pasta gezinirken elmander köşe gönderinin oralarda topla buluştu!!!! böle saçma bir düzende bırakın sneijder'i, Messi bile gelse olmaz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Wesley Sneıjder !!!!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nerede açıklama yönetim bana bir şeyler oluyor açıklayına artık dayanamıyorumm

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Nerede açıklama yönetim bana bir şeyler oluyor açıklayına artık dayanamıyorumm
    http://www.youtube.com/watch?v=KgK8kORmIWU

Alınma sakın, direk aklıma bu geldi de.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=KgK8kORmIWU

Alınma sakın, direk aklıma bu geldi de.
    O videoyu bildiğimden dolayı yazdım zaten Mutlu bana bir şeyler oluyor yazacaktım ama herkes bilmeyebilir burada

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

1.70 boyu var türlü türlü huyu var. Hadi oğlum Wesley, bekletme bizi
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açtım Sneijder türküsü dinliyorum.Tavsiyemdir dinleyin heyecanınız yatışır.

http://www.sporxtv.com/futbol/superl...uSXTVQ41838SXQ

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sneijder yarın açıklanacak , İstanbul'a gelecek. Salı günü imza töreni var. ( Lig Tv : Şansal Büyükağa )

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gece yarısı açıklanır mı acaba ? Haftasonları Kap'a bildirim olmuyor diye biliyorum.Neyse gelsinde ne zaman açıklandığı önemli değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Gece yarısı açıklanır mı acaba ? Haftasonları Kap'a bildirim olmuyor diye biliyorum.Neyse gelsinde ne zaman açıklandığı önemli değil.
    Fenerbahçe Kuyt'ı pazar günü bildirmişti.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fenerbahçe Kuyt'ı pazar günü bildirmişti.
    Neyse önemi yok zaten.Tahmin yürüttüm sadece.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri