14 numara iyi gider.
14 numara iyi gider.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
14 veya 32 ama 32 olmasını daha fazla isterim
32 çok ince bi fikir olur.Mutlaka önerilmeli
sneijder basarili bir transfer oldu, turkiyeye getirmeye ikna etmek kolay bir is degil.
ancak olay transfer showuna dondu. yonetim sonuna kadar kullaniyor tabii ki. kupalar kazanilmadan solenlere baslamak cok yanlis bir tutum, ters tepebilir. yildiz transferleri gsye pek yaramamistir genelde ama terim faktorunu hesaba katarsak faydali olma ihtimali yuksek. olur da derbide sahaya cikarsa keyifli bir derbi olacak gibi, dikkatler ligimize yonelecektir.
Bizim takımda 23 numara giyen var mı? Yoksa 23 giysin be32 numaranın olayı ne bu arada açıklar mısınız?
Bir an önce belli olsun da ona göre alalım formamızı![]()
Rodney Sneijder @RodneySneijder
Abimin turkiyenin en buyuk kulubune imza atmasindan Dolayi buyuk bir mutluluk duyuyorum ve basarilar diliyorum.EN BUYUK CIMBOM!!!
Sneijder'in kardeşi![]()
bence formayı alıp 10 numara sneijder yazdırın seneyede kullanırsınız![]()
Rodney Sneijder @RodneySneijder
Abimin turkiyenin en buyuk kulubune imza atmasindan Dolayi buyuk bir mutluluk duyuyorum ve basarilar diliyorum.EN BUYUK CIMBOM!!!
ahahahahahaha
Kırk yılık Galatasaraylı
Bu arada giydi parçalıyı
![]()
Formalı görmeden inanmam diyen vardı.
![]()
Üstteki az daha kaliteliymiş
Bak bak bunun da yakalar kalkık. İyi anlaşacaklar Burak ile![]()
Football is simple,but Football Manager is not
18 giyer Ajax'da ki eski numarası.
Edit : Herkes koymuş zaten![]()
Bu sene kaç giyerse giysin ben 10 alcam![]()
Melodan forma numarasını almasınlar piskopattır Melo Sneijder falan dinlemez dalar
6 Numarada giyebilr Sneijder seneye 10'u alır
Vay bee. Durum 2 haftadır gündemde oldugu için biraz olağanlaştı gibi ama şaka maka Wesley Sneijder geldi. Avrupanın en yaratıcı 3 ortasahasından 1 i. Fm'de yaratıcılık dün baktığmda 20'ydi![]()
Gerrard hala sneijder ile birlikte oynamak istiyorsa sezon sonu kapımız açıktır
Sneijder'e 10 numara yazdırırsanız oldu da 10 numarayı almadı seneye,kimse bir şey demez.Adamın göbek adı 10 zaten![]()
Kısa ve Net
![]()
Ee şimdi boşlukta kaldık Sneijder'de geldiğine göre![]()
Sneijder'li ilk gece![]()
hayirli olsun haftalardir gelcegini biliyordum cunki 34cimbom34"e asiri guvenmistim o hem bizi yaniltmadi hemde kimseyi yaniltmadi![]()
![]()
Hadi gözünüz aydınArtık bizde huzur buluruz biraz, ne zaman yeni mesajlar butonuna tıklasam en tepede "Galatasaray Transfer Haberleri" ve "Sneijder"
.