Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
O değilde Amrabat ne yaptı da bu kadar formayı garantiledi. Bence hala geldiğinden beri vasatı oynuyor. Kayserispor'daki ilk sezonu gibi değil. Büyük takımda oynamak kolay değil. Bence Fatih Terim iki forvetten vazgeçmez, ve geçmemeli de bana göre. Arkalarına da 4'lü baklava şeklinde Melo-Selçuk-Hamit-Sneijder konmalı.

--------------------------Muslera---------------------
Eboue-------Semih--------------Dany------Riera

--------------------------Melo-------------------------
-----------Hamit-------------------Selçuk-----------
-----------------------Sneijder------------------------
-----------Burak-------------------Umut-------------
Riera'nın yerine bir transfer olursa kağıt üzerinde en ideal diziliş bu bence de. Geçen seneye yakın bir oyun görebiliriz, merkez ağırlıklı. Bekler de hücuma destek vererek kanat organizasyonlarına katkı sağlayabilirler.

Benim uzun zamandır merak ettiğim bir şey var, bir türlü göremedim, yukarda şablonda Hamit - Selçuk değişimi olsa, sol içte Hamit oynasa daha iyi olur gibi geliyor nedense. Özellikle etkili şutlarından dolayı.

Sneijder öyle bir transfer oldu ki, formunu yakalarsa banko yazılabilir, maç içinde rahatlıkla sistem değişikliğine gitmemizi sağlayabilir. Kağıt üzerinde 1 transfer ama hiç fena olmadı, Yekta, Engin, Amrabat, Elmander gibi isimler de yedek olacak. Fatih Terim'in yükü biraz daha arttı, inşallah iyi yansır bu transfer takıma. Ben Schalke maçları için umutlandım özellikle, Şampiyonlar Ligi bir vitrin, Ünal Aysal'a katılmıyorum bence Sneijder'ın son transferi olmayacak, kendini gösterip yeniden kanıtlayarak büyük bir lige geçebilir ve bunun başlangıcı bu sezondan olabilir.