Kazandık!

Swansea 3 - 0 Man. City

Açıkçası ben beklemiyordum hatta umutsuz olduğum için oyunu kapatıp başka şeylere yönelmiştim birkaç saattir, sonra açtım herşeyi oluşuna bıraktım, genel olarak oynadığımız taktiklerden biriyle çıktık maça, diğer taktiğimizde kanatları forvete yaklaştırıyoruz bu maçta yapmadık. Takım harika oynadı, Dembele ortalığı yıktı geçirdi. Tamam kazansak bile uzatmalarda penaltılarda falan kazanırız diyordum, ama 3 - 0 kazandık. İnanılır gibi değil

Kaptan Ashley Williams Maraton'a Canlı Yayında Bağlandı:

Şansal: Sendeyiz Ashley...

A. Willams:Sabaha kadar eğleneceğiz, ama sabah olunca geceyi unutmamız gerekiyor, umarım kimse Jack Daniel's içerken abartmaz çünkü sabah olunca acayip baş ağrısı yapıyor dostum.. Her neyse devre arasında yönetim, ben, o zamanın yardımcı kaptanı Rangel ve Arda Başgan masaya oturduk. Sene başındaki hedefimiz olan Şampiyonlar Ligi'ne katılım'ı Şampiyonluk olarak değiştirdik. Biz şampiyonluk istiyoruz dostum. Sonraki maçımız ligin favori ekiplerinden Arsenal'e karşı. Bu maçı kesinlikle kazanmamız lazım.

H.Şükür: ....

Şansal: Biz Fenerbahçe maçını tartışıyorduk çocuklar, bu adama niye bağlandık ?

Tümer: Olsun Şansal abi anafikir hep aynı değil mi zaten? İbrahim Toraman'a bağlansak o da aynı şeyi söylemeyecek miydi? Yalnız Güray da çok iyi biliyor işi, adamlar ligte rakip tanımıyor, baksanıza elin adamına Türkçe'yi bile öğretmiş.

Şansal: Sen ne dersin Marcus ?

Marcus Merk: Ja, natürlich auch...

Şansal: Kısa bir reklam arası rica edelim, sonra tekrar birlikteyiz...