Seri-B
Toplu Paylaşım

Arkadaş takım galibiyeti unutmuştu. Kolay kolay kaybetmiyoruz fakat kazanamıyoruz da.Hele kaçan goller yapılan hataları gördükçe sinirden sağı solu parçalıyordum resmen. Milleti soyunma odasına kitleyip basmadığım fırça kalmadı. Oyuncuların moraller dibe indi 4 oyuncuyu kadro dışı bırakıp yedeklere attım(Bunların 2 si stoper ve takımda 3 stoper var) Baktım düzelme yok kadronun alayını yedeklere salladım asistana al şu taktiği kullan ben kaçar dedim(Bari maçından sonra). Ülkeme arjantine döndüm bari biraz piyasa yapalım diye. Tabi telefon melofon hak getire kapadım alayını. Sonra bi mektup dediler Diaz çabuk gel. Ya ülkemdeyim noel falan kalsam mı derken ekmeğini yiyoruz dedik sinirimde geçti zaten döndük Serravelleye. Herkesin yüzü gülüyo bi mutlular ki püfff..(kırmızı dikdörgene tikkat asistanın aldığı sonuçlar ) Sonnuçları bi gördüm ben takımı o halde bıraktıktan sonra iyice dibe gider bunlar diyordum ne oyuncu ne asistana güvenim yoktu. Zaten bu yüzden taktigi ben vermiştim. Skoru görünce çocukların yüzüne bi baktım hiç birinde tebessüm dahi yok. Kalplerini çok feci kırdık düşünün uyum %20lere inmişti. Sonra biraz kendime kızdım ama deli etmişlerdi. Neyse hepsiyle tek tek tek konuştum uyum biranda 60 lara çıktı. Devre arası bizim takımın balotellisi belmonteyi yolladım. Di vaio-Toni bklentimi karşılamadı. Alejandro ben tatildeyken baya sıkı çalışmış Neyse son durum budur.