Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
Aziz Yildirim tamam cok hatali isler yapiyor fakat o konusmasinda dogrular soylemis. Kulupler bunca zamandir bakkal hesaplariyla yonetiliyor diyor ki cok hakli. Gerceklestirilmeye calisilan bu yapilanmayla kulup cok daha profesyonel kimlige kavusacak.

Orda Divan baskanina cikisi gercekten yanlisti, adamcagizin soylemeye calistigi tek sey yapilanlarin tuzuge aykiriligiydi halbuki. Fakat Aziz Yildiriminin uslubu disinda soyledikleri cok mantikli seylerdi.
Zaten dikkat edersen ben Aziz Yıldırım'ın söylediklerini eleştirmedim, Fenerbahçe içinde karşıt ya da farklı görüşte olan insanların düşüncelerini bastırma yönteminin nasıl olduğunu göstermek istedim, tabi bir de şakşakçı grubu. Yazık kendisinden yaşça büyük adam, olduğu yerden bağırıp çağırması ve destekçilerinin böğürtüsüyle karşıdaki insanın düşüncelerini bastırmaya çalışıyor olması... Buna rağmen Yüksel Günay saygısını bozmuyor ve konuşmasına eli, sesi titreyerek devam ediyor. Şimdi gel de kulüp içinde böyle bir kitle edinmiş grubu yaptıklarından dolayı eleştir, eleştirebiliyorsan.