Yeni bir aykut kocaman dünyaya gelmez ise gol rekorunuda kimse geçemez![]()
Yeni bir aykut kocaman dünyaya gelmez ise gol rekorunuda kimse geçemez![]()
Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon olduğu zaman Hagi sadece 48 gol atmış.4 sezon Boyunca Alex onu 2 sezonda atar.Kupa kazandıramaz.Aradaki fark.İstatistiklerle pek işime yaramıyor.
Önce oynanan sistem oynana futbol.Sonra Aldığı başarılar.
Bursa,Akhisar ligin en iyi top oynayan takımı diyorum.Puan Cetveline bakarsak Akhisar sonuncu Bursa 5 sırada.Bazı şeyler istatistiklere göre olmuyor.
2 sezon Sonra.Yabancı Sınırlaması 5 düşüyor.İlk 18 13 Türk oyuncu 5 yabacı olucak.Takımlar defansını kalecesini Yabancı tutucak yada orta sahasını.
Kerim Fie sol kanada ilaç olur diye düşünüyorum.
Daha önce bu konuda yazmıştım, Fenerbahçe geçen ay üst üste hisse sattı, yönetim bunun transferle ilgisi yok demiş hatta buradan bir arkadaş o paralarla transfer yapılmaz demişti ancak parasal sıkıntılar var gibi gözüküyor. Transferlerin gecikmesini de ben buna bağlıyorum açıkçası. Twitter'da takip ettiğim objektif bakabilen bir Fenerbahçeli var, dün akşam yazdıkları dikkatimi çekti.
Kaynak: https://twitter.com/Dortmund1907Bugün baskanın konuşmalarını dinliyorum. söyle diyor: transfer istiyorum taraftarda istiyor muhasebeci yapamazsın para yok diyor sonra ister istemez akla su geliyor.. 3 temmuzdan falan cok önce.. başarısız bir dönem olduğunda baskan cıkıp söyle diyordu 'istesem bugün 3 adam alır şampiyon olurum konu bu değil Biz Fenerbahçenin yarınlarını kazandırıyoruz' bu sözleriyle dahada güclendi. sonra 3 temmuz olayı patladı. bazı oyuncuları gönderdik borsada sıkıntılı anlar yasadık ama alt lige düşmedik. birkaç isim haric takımı dağıtmadık. sonraki sene kağıt üzerinde hersey normale döndü bile denebilir. bugün muhasebeci para yok yapamazsın diyorsa şu sonuc çıkıyor. demekki senelerce sportif başarısızlığın kapatmak için övündükleri Büyük Fenerbahçe gücü (maddi yönden) sadece 3 4 aylık borsa kaybı ile bitebilecek birşeymiş. o lafların altı dolu değilmiş.. o günde kandırılmışsız.. kişisel olarak baskanı 3 temmuz önceside eleştirdiğim için ben bu yaşananlara şaşırmıyorum ama bunları hala göremeyenler için üzülmemek mümkün değil.
Buna ek olarak önce Stoch satılacak sonra transfer yapılacak diyenler de var, 3-4 transfer yapacağız kampa yetişecekler dedikten sonra kimsenin alınmaması Montpellier başkanının tavrı ile açıklanabilir birşey değil gibi geliyor bana.
Zaten Sow'u da kulüp değil yöneticiler aldı.Belhanda'yı da arkadaşın dediği gibi yöneticiler alırsa kulüpte parasal konuda sıkıntı var demektir.
geçen seneyle bu sene giden gelenler karşılaştırıldığında (sow u saymıyorum sponsor aldı) yaklaşık 23 milyon euro ödenmiş 2 senelik transfer faturası bu parayı çıkartamadığımıza göre 3 temmuzdan sonra klüp iyi hortumlanmış düşünesindeyim
ara transfer döneminde transfer yapmayan tek süper lig takımıyız,sanki ihtiyaçımız yok gibi :/
Bu yazılanların transfer konusuyla alakasını çözemedim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
@balde_mir_07
Kısaca;
Adam diyor neye göre CEO atadın diyor. Aziz Yıldırım diyor "Ben atadım".
Bu adam büyük zarar ya.
Transfer ile ilgili;
Belhanda'yı cok gözünüzde büyütüyorsunuz arkadaşlar. Amrabat'dan farkı yok. Amrabat Fas'ta daha bile yetenekli addediliyor.
Zaten Aykut Kocaman ile artık bu işin yürümesi zor. Bazı kırıklar yapıştırsan da tutmaz. Ama yine de transfere dönecek olursak. Fenerbahce için ortasaha ile forvet arasında kendi bildigini okuyacak değil de FB'nin kollektif pas anlayışında pasları toplayıp dagıtacak adam etkili olur gibi geliyor bana. Ayrıca kanatlarda da sorun yaşıyor FB. Stoch'a adam akıllı forma vermiyor zaten bir oynat bir oynatma adam da baydı. Krasic sıfırın altında. Caner eh beğeneni var ama bence o pozisyonun yetenegine sahip değil. Bakıldığı zaman kaç senedir aynı hoca var ama kadro planlaması berbat
bu arada ispanyada gazeticilik yapan barcelonada daha dogrusu mehmet ismi soy ismini simdi unuttumda zaragoza bienvenu ile anlasmaya cok yakinmis.
İçiniz rahat olsun en az 2 transfer.
Aykut kocaman için herşeyi söyleyin kötü hoca kötü oynatıyor oyuncu ilişkileri kötü vs vs ama kadro yapılanması kötü demeyin.
İlk sezonunda gelen oyuncuların hepsi nokta atışıydı.Sonra olaylar çıktı takımın demir başları gitti gelecek olan lassana diarralarda gelmedi(emenikeyi söylemiyorum bile) neyse kimler geldi reto ziegler kimin yerine santosun yerine defansa kimse gelmedi niang gitti , emenike gitti biz geçen sene yaklaşık 25 maç forvetsiz oynadık devre arası aykut kocamanın raporuyla sow geldi . Gelelim bu seneye yobo - miereles - hasan - egemen - kayt - krasiç geldi . Aykut kocaman yobo ve krasiç için ilk tercihim değildi dedi meirelesi zaten söylemiyorum bile defans içinde kaç ay rolandonun peşinden koştular tino costa ve topalın peşinden kaç ay koştular ortada bir
Kadro yapılanmasında yanlışlık yok yönetimin beceriksiz transferleri var başta da ali yıldırımın
Hoca rapor verir yönetim transfer yapar .
Ceo atanmasını bile eleştirenler var. Yani yıllardır futbolda profesyonelleşmeliyiz diyenler bunun için atılmış büyük bir adıma bile karşı olabiliyor. Camia kendine gelmeli. Maddi sıkıntı olabilir,şampiyonlar ligine gidemedik bir kaç senedir,oyuncu maaşları çok yüksek. Selçuk Şahin'in garanti ücreti 950bin euro,alt sınırımız kaç bilmiyorum ama genç oyuncular dışında buna yakındır diye düşünüyorum. Maç başına primler,daha fazla kazananlar vs sayıldığında dağ gibi bir miktar ortaya çıkıyor.
Yani demem o ki Başkanı,hocayı sevelim sevmeyelim mevcut yönetimimiz çalışma süresini dolduracak gibi duruyor, galatasaray'da yükselişe geçmişken biz içimizde de ayrılığa düşersek yıllardır ligi domine eden fenerbahçe'nin yerine galatasaray alır. Bunu yapmaya başladılar bile.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aykut Kocaman isitifa ettikten sonra dönmesiyle büyük bir yükün altına girdi. Transferde geç kalındı bence, artık yapılsa bile ne kadar etkili olacak göreceğiz. Ayrıca transfer ile çözülemeyecek sorunlar var takımda. Defans yolgeçen hanı, Sow ileride yalnızları oynuyor, Volkan çok formsuz, ameliyat olmamasının bunda etkisi olsa gerek.
KaynakYok böyle Fenerbahçe
18 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik, 4 yenilgi elde eden Sarı-Lacivertli ekip, topladığı 28 puanla, 18. haftalar itibariyle son 22 yılın en kötü sezonuna imza attı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Karabükspor maçından sonra niye istifa ettiğini açıklarken, “17 maçta alınan
27 puanı kimseye açıklayamam” demişti. Gerçekten de Sarı-Lacivertli ekip için çok az bir puandı bu. Tüm umutlar ikinci yarıdaydı ancak Kanarya, Elazığspor karşısındaki performansıyla adeta ilk yarıyı aratacağını gösterdi. İlk yarıdaki 24 puan kaybına ikinci yarıda 2 puan daha eklenirken, bu performans, Fenerbahçe için 18. haftalar itibariyle son 22 yılın en kötü sezonu oldu. 18 maçta
7 galibiyet, 7 beraberlik, 4 yenilgi alan Sarı-Lacivertliler, 28 puanı toplayabildi. Fenerbahçe, en son 1990/91 sezonunda 18 maçta 28 puanda kalmıştı. Kanarya ayrıca 3 puanlı sistemde en az puan topladığı 3 sezondan birini yaşıyor.
KaynakKocaman'la 27+1
Karabükspor yenilgisi sonrası, “17 maçta 27 puanı açıklayamam” diyerek istifa eden, geri döndükten sonra 2. yarıdan çok umutlu olduğunu söyleyen Aykut Kocaman, dün yine Saracoğlu'ndan sadece 1 puan çıkarabildi
Fenerbahçe’nin başında ligde ilk kez 3 hafta üst üste puan kaybı yaşayan Aykut Kocaman, ikinci yarı başlarken çok umutluydu. Karabük yenilgisi sonrası niye istifa ettiğini, “17 maçtaki 27 puanı kimseye açıklayamam” sözleriyle dile getiren tecrübeli hoca, oyuncularından aldığı ışıkla ikinci yarıda çok farklı olacaklarını düşünüyordu. 2 kupa galibiyeti bu umutları artırmıştı. Ancak Fenerbahçe, dün ilk yarıda en kötü maçlarından birini oynadı. 5 oyuncunun yokluğunda sakatlıktan yeni çıkan Caner’in önünde Krasiç’i koyup, Semih’i kulübede oturtan Kocaman, kötü oyuna ancak ikinci yarıda çözüm üretebildi ve etkisiz kalan Salih ve Krasiç’i çıkarıp, yerlerine Semih ile Mehmet Topuz’u oyuna aldı. Bu da ancak beraberliğe yetti.
‘Şaka gibi bir maç’
Üst üste yenilen gollere adeta inanamayan Kocaman, maç sonunda yaptığı değerlendirmede, “Bizim için şaka gibi bir maçtı” nitelemesinde bulunurken, “İlk yarının son maçını kaybetmiştik. Kupada iki deplasman galibiyetiyle her şey değişiyor gibi göründü. Normale dönecek gibiyken, bugünkü sonuç hiç olmadı. Kalemize gelen ilk 2 şut gol oldu. Bizim için esas maç ikinci yarıda başladı. Onlarca gol pozisyonu, ikili mücadele fakat sonuç 2-2. Her olayı bir nedene bağlamak doğru değil. Bunu zaman zaman yaptığımız oluyor, ‘Nasıl olsa kazanırız’ düşüncesi. Bursaspor maçında da oldu. 2. yarıda verdiğimiz reaksiyon doğruydu ama bunu maçın geneline yayarsak, orun kalmaz. Futbolcuların verdiği söz hakkında bir maçtan sonra olumlu ya da olumsuz yorum yapmak doğru değil. Maçı çevirmek için olağanüstü gayret gösterdier. ‘Söz vermiştiniz’ diye üzerlerine gitmenin anlamı yok” sözlerini sarfetti.
Younes Belhanda nın transferi için kendisi ve kulubü Montpellier ile görüşmelere başlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=257056
Hadi hayırlı olsun. Bizim transferden sonra bekleniyordu zaten.
Football is simple,but Football Manager is not
İyi oldu iyi.
Fenerbahçe SK @Fenerbahce
Kulübümüz, Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, Younes Belhanda ve Kulübü Montpellier ile görüşmelere başladığını duyurdu.
Gel be artık![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Hayırlı olsun diyebiliriz.
1907 Medya'dan şimdiye kadar bir tane fos haber görmedim.
Çok iyi ve geleceği olan bir oyuncu alıyoruz. Umarım yararlanırız.
Dün söyledim size ben .
Yarın imzaya gelecek veya yarın açıklanacak maçından sonra imzaya gelecek.
Bu haftada tüm transferler bitecek
buruk bir sevinç var içimde
Fenerbahçe Belhanda transferini çok önceden beridir uğraşıyor.Galatasaray ise Sneijder ile ilk temas'da bildirildi Kapa Fenerbahçe ise transferin son aşamasında![]()
Hem bek hem açık hemde orta alan oynayan emanuelson da gelecek.