Sayfa 743 / 896 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
22,261 ile 22,290 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Palyaço kılıklı adam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bundan sonra sadece bir stoper yeter gerisi fuzuli harcama olur

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hem agresif hem de ayağı iyi olan bir stoper iyi olur. Egemen - Serdar karışımı yani.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Hem bek hem açık hemde orta alan oynayan emanuelson da gelecek.
    Yanılmıyorsam Sol Bek ve Sol Kanat oynuyor değil mi ? Hasan Ali'nin yedeği olur gerektiğinde kanat kıtlığında oynar şu aralar Stoch formsuz Caner desen zaten bi türlü istenilende değil Krasiç olmuyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    bundan sonra sadece bir stoper yeter gerisi fuzuli harcama olur
    Bir sol bek alınmalı bence.

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yanılmıyorsam Sol Bek ve Sol Kanat oynuyor değil mi ? Hasan Ali'nin yedeği olur gerektiğinde kanat kıtlığında oynar şu aralar Stoch formsuz Caner desen zaten bi türlü istenilende değil Krasiç olmuyor.
    Sol bölümün heryerinde oynuyor üstüne ek olarak da merkez orta alan oynuyor

Milanda orta alanda oynuyor bir kaç maç izledim orta alanda

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sol bek için alternatif isim olur ama takımın alternatif olarak değil banko oynuyacak bir stopere ihtiyacı var, yani anlamıyorum bir benmi böyle düşünüyorum as takımın stopere ihtiyacı varken siz yedek kulübesine transfer istiyorsunuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

sol bek için alternatif isim olur ama takımın alternatif olarak değil banko oynuyacak bir stopere ihtiyacı var
    Katılıyorum.Egemen'le iyi bir stoper oynamalı bence bu takımda.

stoper gelirse kontejyan sıkıntısı çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hem bek hem açık hemde orta alan oynayan emanuelson da gelecek.
    emanuelson türkmü

Emanuelson as oynamayacak ama

Volkan - Gökhan - Hasan - Yobo - Bekir - Topal - Meireles - Stoch - Belhanda - Kayt - SOW

Volkan - Gökhan - Hasan - Yobo - Transfer - Topal - Meireles - Caner - Belhanda - Kayt - SOW

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Transfer- Meireles- Belhanda- Sow-Kuyt

5 yabancı oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Topal sıkıntı. Salih'in de top çalmaları fena değil bence Salih oynar. Salih oynarsa Fenerbahçe'den enfes 4-3-3 takımı çıkar.

------------Volkan----------
    Gökhan - Bekir - Yobo - Urby Emmanuel
    -------Belhanda---Salih---Meireles
    Kuyt--------------------------Stoch
    -------------------Sow----------

Tabi bir yabancı fazla oldu Avrupa'da böyle oynanır Türkiye'de bekte Hasan Ali oynar yada Caner oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bizim transferden sonra bekliyordum bugün açıklanmasını yanılmadım Hayırlı olsun tekrardan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Meireles-Belhanda-Sow-Kuyt banko oynayacak yabancılarımız,bunların yanına Yobo'da eklenir sanırım. Solda da gelirse Emanuelsen ve Stoch değişimli oynarlar. Emanuelsen daha defansif bir kanat oyuncusu olduğundan aslında ben istemem ama bu kadar formsuz bir Stoch ve diğer alternatif Caner varken çok işe yarar.

Bunun dışında stopere Kjaer ismi geçip duruyor Erdem kardeşim bu bir söylentiden ibaret midir? Anaşılan sağlam bir kaynağın var.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Emanuelson as oynamayacak ama

Volkan - Gökhan - Hasan - Yobo - Bekir - Topal - Meireles - Stoch - Belhanda - Kayt - SOW

Volkan - Gökhan - Hasan - Yobo - Transfer - Topal - Meireles - Caner - Belhanda - Kayt - SOW
    yoboyu zaten sene sonunda gönderirler onun yerine gelir dediğim isim ki türk stoperde var ömer, serdar taşcı, serdar aziz bunlardan birini bekliyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Bu arada 4-3-3 demişsiniz ama Belhanda Ofansif Orta Saha

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yoboyu zaten sene sonunda gönderirler onun yerine gelir dediğim isim ki türk stoperde var ömer, serdar taşcı, serdar aziz bunlardan birini bekliyorum
    o stoperler el yakar. Kulüp mali olarak sos veriyor şu sıra.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Orta sahanın ortasında ofansif özellik verilebilir. Barcelona geçen yıllarda İniesta'yı o şekilde oynatıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    dediklerine göre belhandanın o yönüde var, orta saha yada ön libero olarak başlamış kariyerine öyle duymuştum

@sananes abi takımın gerisi sos veriyor ve yönetim elini cebine atıcağını söyledi ayrıca eldeki yerli kalitesini üst seviyede tutammazsak seneye sıkıntı çıkar kontenjandan dolayı

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Uçtun olum sen

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güvendiğim bir Fenerbahçe'li arkadaşım (basından sağlam kaynakları vardır), 9.5 milyon euro bonservis + sonraki satıştan %10 diyor, Şahenk de yine devredeymiş. Bakalım tutacak mı rakamlar. Hayırlı olsun.

Dün buraya hocanın transfer listesini koymuştum o listede kjaer de var ömer de var lrontede var emenikede var belhanda da var hoca istemiş hepsini gerisi yönetime kalmış

ama bence dafans biraz lüks olur zaten takımda 4 tane stoper var

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

9 Milyon € ve Sonraki Satış'dan %10 diye biliyorum bende.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Serdar Kesimal'i seviyorum ben ama yetersiz dünki maç ilk yediğimiz gol sağ stoperimizin arkasına koşu yaptı adam sağ stoperimiz Serdar'dı ve Serdar yürüyerek pozisyonu seyretti. Ayakları iyi evet ama stoper gibi düşünmüyor.Futbola daha hücumcu olarak başlamıştı sanırım sebebi bu olabilir.

Bekir İrtegün çok kolay çalım yiyen bir oyuncu.Zaten takımımızın büyük problemlerinden birisi bu çalım yeme durumu. En yeteneksiz adam bile sıraya diziyor bizimkileri. Stoperimiz bari bunu yapmasın ayrıca saatli bomba.

Egemen Korkmaz geldi geleli bekliyoruz ama kulübeden çıkamayacak sanırım. Maalesef Bekir Aykut Hoca'nın prenslerinden birisi.Bekir'i kesmesi şu an çok zor.

Yobo ise benim en beğenmediğim stoperimiz.tabi Serdar'dan iyidir ama beklenti/getiri oranı düşük. Çok yavaşlamış ve sorumluluk almıyor. Sürekli yanındaki stopere bırakıyor topu. Kendini vererek oynadığını düşünmüyorum. Fiziği ve çabukluğu da eskisi gibi olmadığından çekilmez bir hal alıyor onu izlemek.

Bu şartlarda bizim Egemen'i 11'e monte edip yanına bir stoper almamız lazım ama maddi olarak kötü durumdaysak sene sonuna kadar Bekir ya da Yobo'yu yama yapabiliriz. Ama Egemen 11 oynamalı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O liste yalan gecen seneninkini yapmaya çalışmışlar , becerememişler.

Topal kesilmez , kesilmemeli. Suan ligdeki en iyi defansif ortasaha. Neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum. Salih o mevkide olmaz. Yeteneklerini körertmeye gerek yok. Hem fiziği o mevki için uygun değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Marvin Martin'i de istiyorlardı sanırım, Belhanda daha iyi oldu. Hayırlısı olsun.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Geçen seneki imza ile aynı mı bilmiyorum ama bence doğru liste.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Özellikle dün yenilen goller defansın bariz hatası 2. golde de Volkan'ın üstüne gelen topu çelememe durumu var. Defans zaten evlere şenlik birde Volkan inanılmaz formsuz olunca bu duruma yansıyor. Öncelik oyunu ileri taşıcak biri olmalı bu Belhanda idi şimdi 1 yedek forvet 1'de stoper lazım aynı zamanda sol bek yedeği de lazım Caner ile olmaz o iş.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence 1 değil 2 tane defans lazım, hiçbir stoperimiz dolu dolu oynamıyor ve oynayacak gibi de durmuyor. Kaleye artık Mert geçmeli ve Volkan ameliyat olmalı sürekli hatalı gol yiyor. Sağ bekte Gökhan 3-4 maç dinlendirilmeli çok kötü oynuyor 1 hafta sonra M topuz oraya geçebilir. Cristian artık ya geride oynamalı ya da oynamamalı. Ve iyileştiği anda ne olursa olsun Stoch 11 oynamalı, Stoch oynadıkça güven kazanan bir oyuncu geçen sene ve ondan önceki sene herkes bunu gördü.

Bizim takımın mali durumu ise kötü değil fakat iyi de değil. Eğer paraya ihtiyaç duyulursa borçlanarak veya gelirler temlik edilerek para bulunur. GS zamanında borçlanarak para buldu ve kötü duruma düştüler. 2 senedir de borçlanmıyorlar ama gelirlerini temlik ettiler. 3 tribünün 2030 yılına kadar gelirleri temlik edilmiş durumda. Bizimkiler böyle durumlardan kaçınmak istedikleri için para yokmuş gibi bir durum çıkıyor ortaya. Bir de asıl sorun takım şampiyonlar ligine katılacakmış gibi para harcanıyor ve olmayınca gelirlerde bütçe hedefinden 15 milyon euro civarı bir sapma oluyor normal olarak.
    Last edited by himone : 21.Ocak.2013 at 22:47

Mesaj Yetkileri