sow da o kadar üst düzey oyuncu degil cok abartiyorsunuz iki tane rövasta atti diye millet kacirdiklarini görmezden geliyor kezmanla güizaya demediklerini birakmadilar...
sow da o kadar üst düzey oyuncu degil cok abartiyorsunuz iki tane rövasta atti diye millet kacirdiklarini görmezden geliyor kezmanla güizaya demediklerini birakmadilar...
Sow'Un röveşataları değil top ayağındayken yaptıkları bence beğeniliyor. Ayrıca Kezman ve Güiza'nın girdiği pozisyonların yarısının yarısına bile giremiyor maalesef.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sow o iki isim kadar pozisyona girse 20'den fazla gol atar.
Fulhan bienvenu için 2artı1 milyon avro teklif etmiş büyük ihtimalle gidecek.
Emenike ...
emenike için krasic+stoch+ para diyorlar yada kiralık
Aygun Ozipek
Yeni Asır, Sabah, Fotomaç ve son durak Star Gazetesi....Fenerbahçe muhabiri ve kongre üyesi..TSYD İst.Şube Asbsk
Emenike olmuyor olmadi
Belhanda yillik 2.4 milyon euro+ mac basi 15 bin euro alacak. Kulubune ise bonservis bedeli olarak 10 milyon euro verilecek.
Verdiğimiz paraya alalım, üstüne Krasic'i verelim işte![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
...
Yobo nun menejeri : '' Fenerbahçe Spartak Moskova'dan eski oyuncusu Emenike'nin iadesini istedi ''
Nijerya:1 - Burkina Faso:0 gol:Emenike ve Joseph Yobo ilk 11'de.. Dk.83
BİLGİ : Fransa'da en iyi genç seçilenler: 2006-Ribery / 2007-Nasri / 2008-Ben Arfa / 2009 ve 2010-Hazard / 2011-Sakho / 2012-Belhanda”
Younes Belhanda'nın transferini bekleyen Fenerbahçe taraftarına Montpellier Başkanı Louis Nicollin'den yine ilginç açıklamalar geldi.
Montpellier başkanı Louis Nicollin, fransız gazetesi l'équipe'e verdiği röportajda Belhanda transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nicollin, Belhanda'nın Türkiye transferi ne durumda? sorusuna "Artık bu konudan, gitmek istiyorsa gider, ama bu adres Türkiye olmaz! Ben oyuncularımı ancak ve ancak Almanya ya da Ingiltere'ye satarım." dedi ve ekledi; "Yanga-Mbiwa Newcastle'a gidiyor, kendisi bir eşek ise bu benim suçum değil." diyerek oyuncusuna atıfta bulundu.
Rıdvan N.Erdem - TurkFutbol.com
Orjinali de burda haberin ;
http://www.lequipe.fr/Football/Actua...-un-ane/344265
Bu çocuk olmamış..
Para koparmak için konuşuyor sürekli bu adam, çok enteresan bir tip.
Fenerbahçe'nin bildirim yapıp bitiremediği transfer var mı ?
Edit: Alper Potuk varmış galiba.
Böyle başkan mı olur yahu? Bunun oyuncusu olsam bir dakika durmam kulüpte.Herhalde dediğiniz gibi daha fazla para koparmaya çalışıyor çakal.
fener kapa bildirdeyse alır o adamı kap konusunda bizden iyiler o başkanda fazla konuşmasın kimler geliyor bizim lige satmam ne demek?
Cinsini gördümde bu Niccolin kadar cinsini görmedim marjinallik değil bu artık farklı bi boyut
Screw you guys, I'm goin' home
olursa iyi olur ama gidisat olmucak gibi montepieller baskaninin aciklamasi oyle diyor..
Dağılın beyler adam ruh hastası çıktı.
Yarın atacak imzayı. Olmadı maçından sonra
Belhandanın tek farkı Alex'ten daha cok koşması olur.Bu takımda Mierles oynamadı mı .Takımı orta sahası ne yapıcağını bilmiyor.
Bence Topal yerine Alper Potuk Almamız lazım.Verelim parası neyse.22 yaşında daha.Krasiç verilen 7 milyon Euro üstüne 5 milyon koyarak Alperi Alsaydık keşke.
Düzgün bir defans hattı olmadan ne kadar forvet, ne kadar orta saha alırsanız alın bir işe yaramaz.
Bu adamı ciddiye almak büyük saçmalık olur.
Canım FEDA olsun sana !
Benim sorum belhanda takımı toplayabilecek ve hücumda söz geçirecek bir transfer mi yoksa kendi halinde oynayan bir adam mı amrabat gibi