Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyeri ilk sayfadan beri okuyanlar, kariyere kaç puan veriyorsunuz?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • 10

14 58.33%
  • 9

4 16.67%
  • 8

2 8.33%
  • 7

1 4.17%
  • 6

1 4.17%
  • 5'ten aşağıya inmem; o kadar da kötü bir kariyer değil

2 8.33%
1 ile 30 arası toplam 524 sonuç

Konu: Absürt bir kariyer

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Hocam salvator'un sözleşmesi bitiyor , defansı 10 numara yapar, bide artık , ayın kariyeri oyluyorlar bu kariyeri her halde bu ay oylamadan 1. ilan ederler

Salvatoru takıma kazandırmayı çok isterim hocam, kariyere gelince öyle bir iddaam yok ya , uzun soluklu ve herkesiz okurken keyif alacağı bir kariyer olsun bana yeter

[quote=benzema35;2405204]
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Özellikle senden ara transferde yardım bekliyorum , orta saha ve sağ kanat yardımcı olursan sevinirim

Tabi ki hocam

Sağ Kanata gelirsek Sercan Sararer çok etkili bir oyuncu onu alabilirsin sidney sam var onuda kullandım oda etkili baya birde weiss var pascera'da sözleşmeside devre arası bitiyordu galiba ve Nicusor Stanciu var hem genç hem potansiyelli bu 4 oyuncuya bak alabilirsen faydalı oyuncular hemde ters kanatta da oynayabiliyorlar.

Ayrıca forvet için destro'ya bak geliyorsa mutlaka sözleşme imzalat devre arası 6 ay kalıyor kontrat bitimine genç ve çok kaliteli bir oyuncu.

Orta saha olarak ta verratti'yi kiralayabilirsin , xhaka gelirse alabilirsin , jem karacan da iyi bir alternatif olur .

He ayrıca Salvatore Bocchetti var sözleşme imzalat mutlaka kaya gibi defans onun gibisini bulamazsın kolay kolay .

Birde kaleci sorunun varsa Sinan Bolat ve Ospinaya sözleşme imzalatmaya çalış devre arası ..

Benden bu kadar hocam kolay gelsin transfer harekatında

Kardeşim çok uğraştırmışşım seni bes belli , kusura bakma verdiğin isimlerin hepsi çok çok iyi mutlaka deniyicem hepsini özellikle bonservisi elinde olanları malumun sezon başı çok bonservis ücreti ödedik.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benzema35 View Post

Kardeşim çok uğraştırmışşım seni bes belli , kusura bakma verdiğin isimlerin hepsi çok çok iyi mutlaka deniyicem hepsini özellikle bonservisi elinde olanları malumun sezon başı çok bonservis ücreti ödedik.
    Ne demek kardeşim kariyer zevkli olunca yazdıkça yazasım geliyor hani He yazarken de bak görselliği de arttırdım

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Ne demek kardeşim kariyer zevkli olunca yazdıkça yazasım geliyor hani He yazarken de bak görselliği de arttırdım
    Evet fark ettim , bende onu soracaktım yazıları boyamak için hangi programı kullandın

Mesaj Yetkileri