Türkiye Kupasında 5. turda karşıma yine zorlu bir rakip çıktı. Çıkmasa şaşarım. Oyunun bu tarz huylarını sevmiyorum. Kritik noktalarda hep zorlu maçlar çıkıyor karşıma. Ligde kaybettiydik bakalım kupada alt edebilecekmiyiz ?
SON DAKIKA
Son dakika gelişmesiyle karşınızdayız. Trabzonspor'da Teknik Direktörlüğe Carlos Carvalhal'ın getirildiği açıklandı.
Yeni teknik direktörüyle Trabzonspor ilk maçına Sakaryaspor karşısında çıkıyor. Trabzon her ne kadar zor durumda olsada Avni Aker'de yine favori durumda.
Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 16. Maç
Trabzonspor yeni teknik direktörleri ile birlikte inanılmaz bir baskı kurdular ve Sakaryasporumuz karşısında ağır bir yenilgi aldık4-1 Bir türlü 4-3-2-1 oynayan takımlara karşı üstünlük kuramıyordum 4-4-2 ile.
Zorlu maçlar arka arkaya gelmişti. Önce Trabzonspor, arkasından kupada Beşiktaş, sonra'da ligde belalım Kayserispor. Bu maçlarda oyuncu sakatlıkları yüzünden rotasyona gidemediğim için yorgunluğun acısını umarım yeni sakatlıklarla yaşamayız.
Türkiye Kupası 16/17 Sezonu 5. Ön eleme Turu
Sırada Türkiye Kupası maçı vardı. İnönü'de Beşiktaş ile karşılaşıyorduk. Buraya kadarmış bu sezonda...
Diyordumki takımım beni utandırdıLigdeki maçta olduğu gibi kafa kafaya bir maç oluyordu. İlk yarı tam 0-0 bitecek derken 43. dakikada İbrahim Dağasan muhteşem bir golle 0-1 öne geçiriyordu takımımızı. İkinci yarıda oyun fazla değişmemişti iki takım içinde sıkı bir mücadele içinde geçiyordu. dakika 65'i gösterirken Huertas serbest vuruşlardaki ustalığını göstererek mükemmel bir serbest vuruş golü attı. Maçın 85. dakikasında ise penaltı atışını da gole çevirince Huertas maçın skorunu 0-3 olarak belirledi. Geçen sezon kılpayı kaçırdığımız grup aşamasını bu sefer güzel bir galibiyet alarak yakalıyorduk. Bakalım grubumuz bu sezon nasıl oluşacak.
Maçta 4. sarı kartını gören Erdem Özgenç ise cezalı duruma düştü. cezasını Grup maçlarının ilk maçında çekecek.
Sırada belalımız Kayserispor vardı. rakibimiz 4-3-2-1 taktiğiyle çıkıyordu sahaya. bende orta sahadaki direnci ve mücadeleyi arttırmak için aynı dizilişle karşılık vermiştim.
Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 17. Maç
Rakibimizi ne kadar zorlasakta makus talihimizi yenemiyorduk. Kayseri yine bir şekilde puanı koparıyordu bizden. 2-2 hakeme ayrıca sitem ediyordum. 2 oyuncumuz sakatlanarak çıkmak zorunda kaldı ve sebep olan Kayserili oyuncular uyarı bile almadılar.
Maçta sakatlanan İbrahim Dağasan'ın sahalardan 2 ay uzak kalacağı belirtildi. Chevalierin ise önemli bir sakatlığı olmadığı ve antremanlara devam edebileceği açıklandı.
İlk yarı sonunda oluşan puan durumu ve sıra çizelgemiz şu şekildeydi.
Kayseri maçından sonra Türkiye kupası ve Avrupa ligi kuralarıda çekildi. Her iki kurada gerçekten zorlu kuralar çekmiş olduk. Her iki kura içinde diyebileceğim tek şey buraya kadarmış
Avrupa Liginde ilk turda Vitesse ile oynayacağıma sevindim. Takımı bir üst tura taşıma şansım vardı ancak bu şans 2. Tur için geçerli değildi. Farklı mağlubiyet almamak için 2.turda direnecektim. Fiorentina-Totenham galibi çıkacaktı karşıma.
Türkiye kupasında ise çok zorlanacağımız kesin. Fenerbahçe-Trabzonspor-Gaziantepspor takımları ile eşleşmiştim. Son maçta aldığım mağlubiyetten sonra Trabzonspor'dan korkmuştum. ancak yinede grupta en az 9 puan toplama hedefim vardı. Gaziantep maçlarından galibiyetle çıkmayı bekliyordum. Şansım yaver giderse de Fener ve Trabzondan 3 puan alırım gibi geliyor kendi evimizde.

4-1 Bir türlü 4-3-2-1 oynayan takımlara karşı üstünlük kuramıyordum 4-4-2 ile.

Ligdeki maçta olduğu gibi kafa kafaya bir maç oluyordu. İlk yarı tam 0-0 bitecek derken 43. dakikada İbrahim Dağasan muhteşem bir golle 0-1 öne geçiriyordu takımımızı. İkinci yarıda oyun fazla değişmemişti iki takım içinde sıkı bir mücadele içinde geçiyordu. dakika 65'i gösterirken Huertas serbest vuruşlardaki ustalığını göstererek mükemmel bir serbest vuruş golü attı. Maçın 85. dakikasında ise penaltı atışını da gole çevirince Huertas maçın skorunu 0-3 olarak belirledi. Geçen sezon kılpayı kaçırdığımız grup aşamasını bu sefer güzel bir galibiyet alarak yakalıyorduk. Bakalım grubumuz bu sezon nasıl oluşacak.