4 Gençde çok iyi.
Gençler çok kaliteli.
Avrupa'dan elenmemiz kötü olmuş, gençler güzel de sen kaç sene durmayı düşünüyosun Stuttgart'ta, sıkmasın bir süre sonra Almanya Ligi![]()
Son maçlarda çok iyi bir grafik çizememişsin ve bu da 3.lüğe gerilemene neden olmuş.Neyse yine de ŞL'de mücadele ediceksin önümüzdeki sezon.Bu arada ŞL finali ne oldu bu sezon ?
Edit:Fener'e bak helal olsun şimdi gördüm![]()
2. lik kaçmış. neyse hocam ŞL ye gitmek önemli olandı
Fener napmış ya![]()
Açıkçası Avrupa'dan elendikten sonra ve lig şampiyonluğu da gidince maçları spikerde oynadım ve fazla dikkat etmedim. Şampiyonlar Ligi'ne kaldığımız için mutluyum sadece.Fenerbahçe'nin ne yaptığını ben de anlamış değilim.
3. de direk gruplara kaldığı için fazla kasmadım. Artık yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayacağım.
Fenerbahçe yarı finalde Galatasaray'ı eledi. Finalde de Chelsea'yi penaltılarla geçti ve şampiyon oldu.![]()
TariboWest
Artik UEFA kupamiz varda kurtarmaz Galatasarayi![]()
Vay vay vay 2 bizim için önemi olan takımı elemişiz.
Bana göre Chelsea'nin de yeri ayrıdır Fenerbahçe için![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hatta şimdiden Türkiye Süper Lig ve PTT 1. Lig'i ekledik. 20 Haziran'dan itibaren açılacak. Umarım geçen serideki tuhaf tuhaf oyuncular çıkmaz.![]()
TariboWest
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fenerbahcenin SL sonrasi transferlerinide merak ediyorum paylasirsan yaptiklari transferleri memnun olurum
Wilfried Bony Savaşı Kızışıyor !
Geçen sezon ligde uzun bir süre şampiyonluk mücadelesi veren Stuttgart ve Bayern Münih bu sefer de Bony için kapışacak. 10.500.000 € luk teklifiyle transferi sonlandırmaya çalışan Stuttgart, Bayern'in 12.500.000 € teklif verip Vitesse'nin aklını karıştırmasıyla geride kalmıştı. Stuttgart teknik direktörü Ümit Boğa bu transferle ilgili yaptığı açıklamada Bayern'e ateş püskürdü. Geçen sezondan beri Bony'i takip ettiğini belirten Ümit Boğa hem kulübüyle hem de kendisiyle anlaştıklarını fakat Bayern'in son dakika fiyat yükselterek hem kulübün hem de oyuncununun aklını çeldiğini söyledi. Bayern'in art niyetli olduğunu ve Bony'i sırf kendilerinin transfer etmek istedikleri için araya girdiğini söyleyen Ümit Boğa Bony'nin söz verdiği gibi bize gelmesini beklediğini söyledi. Otoriteler ise geçen sezon 40 maçta 26 gol atan Bony'nin hangi takıma transfer olursa olsun gerginlik yaratacak bir transfer olacağını ve henüz sezonun başı olmasına rağmen psikolojik üstünlüğün o takıma geçeceğini söylüyor...
TariboWest
Transferler güzel.Umarım Bony'den istediğin verimi alırsın![]()