Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyeri ilk sayfadan beri okuyanlar, kariyere kaç puan veriyorsunuz?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • 10

14 58.33%
  • 9

4 16.67%
  • 8

2 8.33%
  • 7

1 4.17%
  • 6

1 4.17%
  • 5'ten aşağıya inmem; o kadar da kötü bir kariyer değil

2 8.33%
1 ile 30 arası toplam 524 sonuç

Konu: Absürt bir kariyer

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Hocam altını fena oyuyor senin asistan peki seni durumun ne bu arada ? bide şunu söyleyim müthiş bir emek veriyorsun, emeğine sağlık
    Hocam valla işten geldim , epeyde yoruldum hani umarım değiyodur Bize gelince garip ben herşeyden habersiz ölümle pençeleşiyoz , yarın ağarlık olarak o görüntüleri ekliyicem , telefon bağlantıları falan olacak ,

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam valla işten geldim , epeyde yoruldum hani umarım değiyodur Bize gelince garip ben herşeyden habersiz ölümle pençeleşiyoz , yarın ağarlık olarak o görüntüleri ekliyicem , telefon bağlantıları falan olacak ,
    Kariyerin en başından beri takip ediyorum , her hangi kötü bir eleştiri almadın ben en son kariyerimi görsellik katamadığım için kapatmıştım sende görsel olarak bu íşi cok iyi yapıyorsun bence verdiğin emeğe değiyor

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    hocam bence sen zevk alıyorsan gerisi önemli değil , ama cidden değiyor yani daha önce bu kadar zevkle takip ettiğim bi kariyer olmamıştı 10 dk'De bir F5 yapıyorum yeni birşeyler var mı diye

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Kariyerin en başından beri takip ediyorum , her hangi kötü bir eleştiri almadın ben en son kariyerimi görsellik katamadığım için kapatmıştım sende görsel olarak bu íşi cok iyi yapıyorsun bence verdiğin emeğe değiyor
    Hocam teşekkür ediyorum , ama ben genede emin olmak için anket düzenledim , şuan içinde olumlu gidiyor nereden bakarsan bak 7 kişi oy vermiş 6 'sıda olumlu

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    hocam olmuyor bu kadar da asistan bizim yengeye sarkıyor
    yok o hatun bana hasta

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    hocam bence sen zevk alıyorsan gerisi önemli değil , ama cidden değiyor yani daha önce bu kadar zevkle takip ettiğim bi kariyer olmamıştı 10 dk'De bir F5 yapıyorum yeni birşeyler var mı diye
    Eksik olma kardeşim senin yorumlarında renk katıyor

Mesaj Yetkileri