Türkiye Kupası'nda zorlu bir gruba düşmüştüm. 3'er gün arayla Gaziantep ile Sakarya'da; Trabzon ve Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağız.

Türkiye Kupası 16/17 Sezonu Grup Aşaması 1. Maç

Kupada geçme ihtimalim zayıf olduğu için yeni bir taktik deneyeceğim. Bu maçta başarılı olursa diğer maçlarda da denemeye devam edeceğim.

İlk maçta Antep karşısında güzel bir galibiyet aldık sahamızda. Sırada Trabzon deplasmanı vardı.

Türkiye Kupası 16/17 Sezonu Grup Aşaması 2. Maç

Taktiği sevdim. Fenerbahçe maçında da denemeye devam edecektim. Bu sefer Fenerbahçe ile dişe diş bir mücadele yaptım. Fenerbahçeyi yenmek yine nasip olmadı ama taktiğin işe yarayacağını fazlasıyla hissettim. Birde tam kadro dinlenmiş bir şekilde çıkabilsem sahaya. 1-1

Devre arasında yönetim bize herhangi bir yeni bütçe ayırmadığı için istediğim transferleri yapamadım. Avrupa kupasında ilerlerken Tamashiro'yuda gözden çıkaramazdım. Hal böyle olunca sezon sonu kontratı bitecek ve satılık listesindeki oyunculara yöneldim. Sivasspor'da top koşturan 24 yaşındaki Atila Turan ile anlaşmaya vardık gelecek sezon için. Takımda Türk yedek oyuncu oalrak değerlendirecektim kendisini. Umut Koçin'in ayrılması ihtimaline karşın.

Türkiye Kupası 16/17 Sezonu Grup Aşaması 3. Maç

Taktiğim iyi bir etki yaratmıştı aslında. Takımın tam kadro olmayışı ve zayıf bölgelerimin oluşu maçı sıkıntıya soktu ve şanssız bir gol ile maçtan 1-0 yenik ayrıldık. Fazla direnme şansım olmadı Trabzonspor'a karşı.

Bu maçta Özel Sakaryaspor Polikiliniğine bir oyuncu daha emanet ettik. Gonçalves 3 hafta sahalardan uzak kalacak.