Anket Sonuçlarını Görüntüle: Küçük ülkenin yürekli gençleri devler liginde devlere karşı akibeti ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Devler ligi devlerindir. Küçük ülkelerinde başarılar

3 23.08%
  • Bi dev olmasa da 3. olup Avrupa ligine kalabilirler

3 23.08%
  • Devlere kafa tutmak yürek işidir ve San Marinoda fazlasıyla mevcuttur fakat çeyrek finali göremezler

5 38.46%
  • Çeyrek Final

0 0%
  • Yarı Final

0 0%
  • Final

0 0%
  • Devlerin Devi

2 15.38%
1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: San Marino Devler Liginde Devlere Karşı |7.Sezon|

Threaded View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Klüp başkanı para yok diye tesis geliştiremiyordu ona da hak veriyordum yeterince çaba sarfediyordu herkes. Dün gece gözüme uyku girmedi bu takımı daha hızlı nasıl geliştirebilirim diye debelenip durdum yatakta oraya buraya döndüm.Uyku tutmuyordu bende ben mi uykuya yalvarcam diye kalkttım o gelsin bana yalvarsın inat ettim uyumuyorum dedim ve kalkıp mutfaga gittim bi kahve yapayim. Kahveyi pekseverim en zor zamanlarımda hep yanımda olmuştur. Neyse girdim mutfaga biranda canım Türk kahvesi çekti. Hayırdır dedim kendi kendime uzun süredir içmiyordum. Neyse aldık cezveyi kahveyi yaparken düşünüyordum ya bu Türk Kahvesi nasıl bulunmuş diye Türk... Türk.. Türkiye derken çağrışımların ardı arkası kesilmedi ve dehane bir fikir geldi. Sabah erkenden evden çıktım serravellede bir araştırma yaptım. Evet planımı uygulamaya koyabilirdim. Başkanla artık aramız çok iyi olduğu için direk belediye binasına gittim gören herkes saygıda kusur etmiyodu. Bu durum pek de hosuma gidiyordu neyse
    -Kızım başkan odasında mı?
    +Evet efendim bi saniye bekl..
    -Kapıyı çalıp direk içeri dalmıştım
    +OOO Diaz qardo sen bizim buralara gelir miydin ?
    -Başkan şimdi bu muhabbetlere girmeyelim acil toplantı ayarla
    +Tamam birader hayırdır ne bu heyecan ne bu acele ?
    -Soru sorma hadi 10 dk ya topla kurulu

10 dk sonra

-Beyler lafı uzatmıcam bu ülkeyi sevdiğinizden kuışkum yok

+???
    -
    Sabah şehri gezdim bir hususta sizede sorup başkana bir isteğimi belirtecegim.Malum ülke olarak durumumuz ortada ben bir futbol adamıyım ülkeyi de bu vesileyle Dünya'ya tanıtmak istiyorum. Fakat klübümüzün mali durumu ortada. Dün gece düşünürken ülkede ki eğitim krizini bir fısata dönüştürmek istedim. gece aklıma Türkiye'de bulunan Endüstri Liselleri geldi aklıma
    +Diaz konuyu biraz daha açar mısın ?
    -Beyler özetle bu lise mesleki bir lise öğrenciler bölümlere göre ayrılıyor. Fakat konumuz bu değil. Serravellede böyle birkaç lise açarsak ülkede dikkat çeker ve öğrenci çekebilriz ayrıca yakın olan italya şehirlerinden de öğrenci gelebilir. ve tam olarak istediğimde bu. Hem eğitim olarak bir adım atacagız hemde bu gençler arasından futbol yetenegi olanları takıma kazandırıp takımı dolayısıyla San Marino'yu geliştirebileceğimi düşündüm. Malum tesislerimiz yetersiz.

Herkesin gözü parlıyordu ve yüzlerinde bir tebessüm vardı. Evet beklediğim tepkiyi aldııgım icin bende mutluydum

-Beyler beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Sanırım kabul edildi. Hadi başkan herkeşe benden bir çay söyle. Parasını dışarda yeni aldığın sekreterin maaşından kesersin. Hatun beni tanımadı hi babam yav :F

Last edited by Juan Diaz : 23.Ocak.2013 at 15:00

Mesaj Yetkileri