-Kızım başkan odasında mı?
+Evet efendim bi saniye bekl..
-Kapıyı çalıp direk içeri dalmıştım
+OOO Diaz qardo sen bizim buralara gelir miydin ?
-Başkan şimdi bu muhabbetlere girmeyelim acil toplantı ayarla
+Tamam birader hayırdır ne bu heyecan ne bu acele ?
-Soru sorma hadi 10 dk ya topla kurulu
10 dk sonra
-Beyler lafı uzatmıcam bu ülkeyi sevdiğinizden kuışkum yok
+???
-Sabah şehri gezdim bir hususta sizede sorup başkana bir isteğimi belirtecegim.Malum ülke olarak durumumuz ortada ben bir futbol adamıyım ülkeyi de bu vesileyle Dünya'ya tanıtmak istiyorum. Fakat klübümüzün mali durumu ortada. Dün gece düşünürken ülkede ki eğitim krizini bir fısata dönüştürmek istedim. gece aklıma Türkiye'de bulunan Endüstri Liselleri geldi aklıma
+Diaz konuyu biraz daha açar mısın ?
-Beyler özetle bu lise mesleki bir lise öğrenciler bölümlere göre ayrılıyor. Fakat konumuz bu değil. Serravellede böyle birkaç lise açarsak ülkede dikkat çeker ve öğrenci çekebilriz ayrıca yakın olan italya şehirlerinden de öğrenci gelebilir. ve tam olarak istediğimde bu. Hem eğitim olarak bir adım atacagız hemde bu gençler arasından futbol yetenegi olanları takıma kazandırıp takımı dolayısıyla San Marino'yu geliştirebileceğimi düşündüm. Malum tesislerimiz yetersiz.
Herkesin gözü parlıyordu ve yüzlerinde bir tebessüm vardı. Evet beklediğim tepkiyi aldııgım icin bende mutluydum
-Beyler beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Sanırım kabul edildi. Hadi başkan herkeşe benden bir çay söyle. Parasını dışarda yeni aldığın sekreterin maaşından kesersin. Hatun beni tanımadı hi babam yav :F