Quote Originally Posted by entolik View Post
Gidişat iyi hocam. ManU yu elememiz de iyi olmuş
Sağ ol hocam. Takım inanılmaz bir hava yakaladı. Takım Uyumu 84%-89% arası oynuyor ki ilk defa bu oyunda takım uyumu hiç 80% in altına düşmedi bende. Tek olumsuz olay Ocak özetlerinde de geçtiğim gibi sol bek Daniel Casas ile oldu aramda. O ara da takım uyumu 80% e düştü. Gönderince kendisini tabii yine geri çıktı. Casas da aslında çok önemli bir isim olabilir elbette ama eleman delirtti beni. Chelsea de ilk 11 de oynuyor şu anda ve 3 maçta 3 gol attı 8.17 ortalamayla oynuyor. Bende adam 60-65 i zor görüyordu son maçlarda paso sakatlandım diye oyundan çıkıyordu ama maç sonu sağlam raporu çıkıyordu kızdım performansın kötü diye sert yaptı bana hemen sattım bende. Yeni gelen transferlerde bile düşme yaşamadım hiç bu ara transferde ve takıma hemen uyum sağladılar çok şükür. Nokta atışı transfer yapmışım kısacası ilk defa ve gelenlerin hepsi de takıma katkıda bulunmak için çırpınıyor gibi gözüküyor.

ManU konusuna gelince ise ilk maç deplasmanda o direkten dönen toplar ve maçın 2-2 bitmesinden sonra içimden bir acaba elendik mi artık demedim değil. Dile kolay 4 tane direkten dönen top. Hiç birinden de devamında gol bulmadık yani pozisyonlar harcanmış oldu kısacası. Evimde de 7.dakika da gol yiyince dedim ahanda yine yenildik. City ve United a karşı şansım tutmuyordu kısacası. Ama o dakikadan sonra tam anlamıyla futbol resitali yaşattık taraftarımıza. Maç çok da daha farklı bitebilirdi aslında da United kalecisi önlendi.