Ha deli Salih.![]()
Ha deli Salih.![]()
Meıreles atılmak ıcın zorluyor, mudahaleler dırek kartlık.
...
Salih ve Stoch iyi oynuyorlar. Bu arada Semih oyun içinde Kuyt'tan daha etkili gibi geliyor bana.
1-0 fenerbahçe yeniyor penaltidan semih atti
Belli ki Ertuğrul Sağlam'ın umurunda değil Türkiye Kupası. Batalla, Bellushi, Pinto yok. Sol taraf zaten 2.lig topçularına emanet. Salih'in o nefis şutunda ya da Semih'in karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü yesek asla sinirlenmezdim ama bu özürlü Hakan sağ olsun yine sinirleri tepeme çıkartmayı başardı.
Salih'in maşallahı var, vizyonunu, farkını belli ediyor.
Yedekler arasında yer alan Beykan nasıl bir oyuncu, izleyen var mı? İkinci yarıda Recep ile beraber oyuna sürer mi acaba hoca.
Vay be penaltı verilince kim kullanacak diye saatlerce düşündüm o arada gol olmuş...
İyi oynuyoruz sanki![]()
Cristian girdi, galiba Antep maçının provası olcak ya da başka maçların. Cristian, Meireles, Salih.
Semih yılın golünü attı![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ben böyle şans görmedim...
Carson neye kızdı golden sonra ben anlamadım.
Hakem berbat bir maç yönetti
Semih tipinde olduğu doğru yani eski tip santraforlardan yani. Fakat ne kadar yeteneklidir en üst seviyede görmeden bilemeyiz. Şu ana kadar istekli, iştahlı. Kendi mevkisinden biraz uzakta da oynasa.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Beykan Salih sürekli oynayacaksa varsa transfer yapmayalım gerek yok. En azından savaşarak kaybederiz.
Allah şu gençleri nazarlardan saklasın..
Gençlerı ALLAH(c.c) nazardan korusun.
Beyler bu arada maçın en flaş noktası maçın adamı 2 gol 1 asist ile Semih Şentürk.![]()
Aykut Kocaman bize şu ana kadar üç genç oyuncu izletti, Salih, Beykan ve Recep şikayetçi olan bir isim yok eğer geri kalanlarda Aykut Kocaman'ın talebeleri olursa Fenerbahçe üç dört sezon sonra yeni bir ekol olmuş olacak.
Semih'i iyi gördüm bugün ben
bir maçta 3 gol olacak ve bir oyuncu kağıt üzerinde 2 gol atıp 1 asist yapmış olacak. Yere göğe sığdırılamaz o adam ama Semih kötü oynadı bana kalırsa. Garip bir adam bizim yaşlı Semih![]()
Semih en kötü olacaksa böyle olsun. Her zaman işe yarar demek ki kötü hali 2 gol 1 asist 1 direk...
İlk yarı hiçbirimizin beğenmediği Semih,Stoch gibi oyuncularda belirli bir gelişme mevcut. Özellikle Stoch oynadıkça açlacaktır. Sow sanki futboldan fazla uzak kalmış gibi oynuyor.
Ama takım bu şekilde mücadele ettikten sonra taraftar çok şikayet etmez bence, oyuncular çok istekliydi.
Stoch 2. yarı alan bulunca çok iyi oynadı.