Originally Posted by
Corpus
Meireles, Stoch, Baroni
verilen paralar yazık bana göre. Şu Beykan, Salih, Recep gibi gençlerin aldığı paraların 10 katını 20 katını alıyorlar ancak sahaya verdikleri onlar kadar bile değil.
Hiç katılmıyorum.
Meireles kısa ara verdi. Kötü maç oynama kredisi de var. Çok kaliteli bir oyuncu. Sezona da iyi başladı, iyi götürdü uzun süre. 10 Milyon Euro verildi, iyi de maaş alıyor, 1 kuruşuna acımıyorum. Hakediyor tamamını. Selçuk İnan'a verilen paraya yazık diyebiliyor musunuz?
Stoch'da gerileme var ama 5,5 Milyon Euro'ya alındı. Yaşı itibari ile fazla da değildi mebla. Amrabat'a verilen para daha yüksek örneğin.
Baroni için zamanında ciddi bedel verilmiş olabilir, o mebla fazla da ama aslında iyi bir oyuncu. Ondan ofansif hücum performansı neden bekleniyor anlamış değilim. Kadro için gayet iyi bir önlibero. Rotasyonda bu tarz oyuncular bulunması gerekiyor. İlk 11e monte etmek zorunda değilsin.
Beykan, Recep ve Salih'in önünde uzun bir yol var. Hemen ilk 11e monte edemezsin. Önünde bir lig var, yarışıyorsun. Zamanla olacak her şey, bu oyuncular hazır değil. Yem edemezsin hemen.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı