@ABOOO
Ben bir oyuncuya fazla miktarda para verilcekse o oyuncunun ön libero olmamasını tercih edenlerdenim. Meireles ortasaha direncini sağlıyor, önemli toplar kesiyor olabilir. Ancak bu olaylar bana göre başkaları tarafından da yapılabilecek işler. Selçuk Şahin kafasını kaldırıp pas atabiliyor veya istediği yere istediği pası atabiliyor olsa sizce Meireles' e gerek olur muydu ? Selçuk' a verilen paraya acımıyorum, çünkü yerine oynayabilecek bir gencimiz yok şuan. Ayrıca Selçuk' un rolü Meireles' in rolü ile aynı değil benim gördüğüme göre.
Ben bonservis bedellerinden bahsetmiyorum. Oyunculara verilen paralardan bahsediyorum. O yüzden buradaki yorumunuz yanlış olmuş. Ayrıca Galatasaray örnekleri vermeden önce onlar hakkındaki düşüncelerimi de bilmeniz lazım. Nitekim Amrabat' a verilen her kuruşun da zarar ziyan olduğunu düşünüyorum
Baroni kariyerinin hiçbir yerinde iyi oyuncu olarak adlandırılmadı. Kariyerinde hiçbir zaman da bir takımın önemli oyuncusu olamadı zaten. Size göre iyi oyuncu olabilir. Haklı da olabilirsiniz. Ancak Fenerbahçe' nin sisteminin oyuncusu olmadığı açık. Rotasyonda bu tip oyuncular yerine bu tip genç oyuncuların bulunması taraftarıyım. Baroni şu kadroda olmasın onun yerine Salih olsun benim için daha iyi.
Bu oyuncular hazır değiller, evet. Ancak bu oyunculara örnek olacak abilerinin onlardan fazla mücadele etmesi gerekmez mi? Doğru olan bu değil midir?
ek: Meireles tam olarak bir ön libero değildir,evet. Ancak Fenerbahçe' de kullanılma açısından konuştum.
@balde_mir_07
Batuhan' ı ben de çok beğendim. Kesinlikle gelecek vadediyor.
Football is simple,but Football Manager is not