Bu is burda biterBursaya sozum olsun, Serdari alirken 1-2 milyon fazladan atarim hesaba
Bu is burda biterBursaya sozum olsun, Serdari alirken 1-2 milyon fazladan atarim hesaba
Ligi bize kaptiracagini anlayinca Galatasaray butun gucunu kupaya vermisyine alamadik su kupayi
Galatasaraya sansimiz tutmuyor
Sampiyonlugu getiren gol
SONER AYDOGDU
Ve mac sonu
Şampiyonluk için tebrikler.
Sonunda şampiyonluk gelmiş. Tebrik ederim.
Anlamlı bir rakibe karşı alınmış Şampiyonluk tebrikler![]()
Ben unuttumya geçen sezonki şampiyonluğu.
Aslinda Fenere yazik oldu sezonun en iyi basliyan ekibi onlardi ama formlari dustu. Ben galibiyeti GS'den almak isterdim , oyunda Fenerle aram iyi Tolunay hoca sayesinde
Yani basarimi unutmayinGalatasaraya 4sezonda bile olsa dur diyebildim
![]()
Stad cogu macta full doluyor, yonetime yeni stad istegini benmi yapim yoksa onlarimi bekliyim ?
Sen bi iste bakalım ne diceklerFinans iyiyse ve seyirci ortalaması yüksekse kabul edebilir.
Sezon sonu olmasina ragmen kasada £23,000,000 var. Yeni sezon gelirleriyle 40-45 civari bir rakam olur.
Ve ligin son maci.
Ligin son hali. Gecen seneden 7 puan daha fazla topladik bu sezon.
Istatistikler
Bu senenin en iyi 11'ne 6 oyuncumuz seciliyor
Fierro efendiye daha bu sezon kontrat yapmisim gelmis bana diyorki sunda biraz daha iyilestirme yap, otur assa lan dedim hele bi dur bakak
Yeni stad hayaleri suya duserBiz yine kaldik Avni Akerde
Ilk transferi gerceklestirdik
Gelecege yatirim, Kara'dan cok sey ogrenebilir.
Baska kapiya Abramovich
Kizilcihamamin Yildizi Schalke ile anlasmisti imzayi atti ama 1 gun sonra bosa biraktilar bende anlamadim niye. Hemen imzayi caktikCok mutlu oldumya la
Cok buyuk para onumuze atildi ama oyuncumuzu satmadik, menajeri bunun uzerine yine yeni bir kontrat istedi onuda reddetik !
Ve son Tangocuda takima katildi
Kızılcahamamda siyahi topçunun ne işi varmış yahu![]()
son transfer güzel , defansta alternatif olarak her yerde oynar
Şampiyonluğun gelmesi güzel olmuş. Tebrikler.
Fierro'yu satma sakın.![]()
TariboWest
Celutska vardi satmistik ondan sonra boyle joker bulamamistik defans icin. Gozlemcileri Arjantinden baska bir ulkeye yollamiyorumgecen sezon sonuda bu oyuncuyu onume attilar. Ucuz almaya calistik ama izin vermediler, £12,500,000 para verdik,
Tutmaya calisacagim ama yeni kontrat istiyor onuda ben yapmak istemiyorum. Istedigi rakami verirsem diger oyuncular ile arasinda ucurum olacakki ozaman onlarda yeni kontrat istiyecek.
Hazirlik donemi. Alinan sonuclar ve oynanan futbol memnun edici.
Yerli olarak yine sikintili donemler geciriyor Turk futbolu. Sag bek yok ulkede ve mecburi ligde yine Serkan Balci'yi gorevlendirecegiz.
Sezai'den cok umitliyim, bu senesini Antepte gecirsin seneye gelip bize cok katki yapacak.
Caceres ve Abdullah bedavaya alinmis 2 yildiz.
Muhammet Demir icin cok umitli degilim acikcasi umarim beni yaniltir
Sonunda bu kupayida aldikGalatasaray bu sezon kendini pek gelistirmemis gecen sezonki kadroyla devam ediyorlar hatta 2-3 tane adam ayrilmis. Biz ise kendimizi biraz daha guclendirdik sahayada yansidi ve uzun zaman sonra Galatasarayi yendik, eksiklere ragmen.
Lige merhaba diyoruz