Anket Sonuçlarını Görüntüle: 2 sezonda Avrupada 17.000 üzerinde puan toplayan Sakaryaspor 7.Sezonda Kaç Puan Alır?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • 4.999 ve altında

1 8.33%
  • 5.000 ile 9.999 arasında

0 0%
  • 10.000 - 14.999 arasında

2 16.67%
  • 15.000 - 19.999 arasında

3 25.00%
  • 20.000 - 24.999 arasında

4 33.33%
  • 25.000 ve üzeri

2 16.67%
Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 292 sonuç

Konu: Kupa Galibi Sakaryaspor ile daha büyük hedeflere

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Devre Arası (Sezon 5 - Transferler)

Transfer açısından devre arasında çok hareketli olamadık. Yeni bir transfer bütçesi alamadığımız için limitli imkanlara sahiptik. Bizde transfer listesinde olan genç oyunculara yöneldik.

Forvet ve ortasahanın göbeği hariç her bölgeye takviye ihtiyacım vardı ancak istediğim takviyeleri yapamadım. Yine de takımdan ayrılan oyuncularımın az buçuk katkısı ile ve maaş bütçesindeki küçük arttırım ile birlikte 2 oyuncu transfer edebildiik.

Gelen Oyuncular

Cafer Zengin - Stoper - 475B€ - Leverkusen

Cemil Lütfi Sengün - Kaleci - Bedelsiz

Giden Oyuncular

Sinan Özen - Kaleci - 55B€ - IBB

Umut Koçin - Ofansif Sol Bek - 300B€ - Bucaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Post Avrupa Avrupa Duy Sesimiziii

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 20. Maç

Rakibimiz Sivasspor'du. Deplasmanda -3 derecede oynayacaktık. Bu buz gibi şehirde taraftarımızın içini ısıtmamız gerekiyordu. Kritik bir süreçte ilerliyorduk. ilk dört sıradaki takımların ensesindeydim. En ufak puan kayıplarını değerlendirmem gerekiyordu. Tabi en ufak puan kaybım bu dörtlüden kopmam demekti. Takımdak stres bi hayli fazlaydı. Umarım bu stresi ve baskıyı sahada işimize yarar bir şekilde kullanabiliriz.

Maça inanılmaz tutuk başladık. ilkyarıda pozisyon bulmakta çok zorlandık. Havanın etkisi ile zaten oynamaya çok elverişli olmayan bir yerde takımımız da adapte olmakta zorlandı maça. Sivasspor ise saha avantajını iyi kullanıyordu. 38. dakikada Oğuzhan Taşlı'nın attığı gol ile 1-0 öne geçiyordu. Ilk yarı bu skorla tamamlanıyordu. Oyuncularıma rakip ile aynı şartlarda oynadıkları hatırlatıyordum devre arasında. Kendilerine güveni yerine gelmiş gözüküyordu oyuncuların. 2 .yarının hemen başında da Yasin Öztekin'in golü gelince takım rahatlıyor ve adeta sazı alıyordu eline ve başlıyordu çalmaya. Ataklarımız sıklaştı ve rakibi boğmaya başladık. Önce 59. dakikada Türker Bozkurt; 1 dakika sonrada Esmael Gonçalves'in golleri ile durumu bir anda 1-3'e taşıdık. Bu sert havada adeta içimizi ısıtmıştık. 1-3'ten sonra Sivasspor her ne kadar dengeyi kurmaya çalışsa da bunda başarılı olamadı. Bizde başka gol bulamayınca maç 1-3 galibiyetimizle tamamlandı. Zorlu bir deplasmanı kazasız atlatıyorduk.

Ligde ikide iki yaptık. Şimdi sırada kritik Avrupa kupası maçları vardı. Rakibimiz Hollanda temsilcisi Vitesse idi. Kendi ayarımızda bir takım. Deplasmanda en azından beraberlik çıkarbileceğimizi biliyorum. Esas hedefim ise Hollanda'dan galibiyet ile dönmekti. Hollandaya gittiğimizde bizi havaalanında bir grup taraftar karşıladı. Şaşırmıştım. Açıkçası böyle bir şey beklemiyordum. Henüz bizim gibi itibarı düşük olan bir takımın avrupada destekçisi olması şaşırtıcıydı. 100'e yakın taraftar vardı.

Maç öncesinde Vitesse takımı medya'da önde gösteriliyordu. Bizi çok fazla tanımamalarının etkside var tabi bunda. Hollanda basını ise kolay bir galibiyet bekliyordu. Onlara hazırladığım bir süpriz vardı halbuki

Oyuncularıma hafta boyunca sık sık hatırlattığım bir şey vardı. Bizi kimse tanımıyor. Ne yapabileceklerimizi kimse bilmiyor, bizi küçümsüyorlar. Onlara ne kadar küçük! olduğumuzu göstermeliyiz. Maça çıkmadan önce soyunma odasında yine aynı şeyi hatırlattım. "Buraya kadar başarıyla geldik. Bundan sonra hepimiz bu başarıyı daha yukarılara taşımak için mücadele edeceğiz. Bizi küçük gören herkese ne kadar küçük olduğumuzu gösterin." diyerek takımı sahaya yolladım.

Vitesse karşısında kontrollü bir oyun tercih etmiştim. ilk yarıda istediğimiz gibi topu dolaştırıyorduk. Takım kısa sürede bu kadar yolculuğu kaldıramayacağını biliyordum. Bu yüzden ilk yarıda kontrolü elime alıp ikinci yarıda kontra bir oyun sergileyecektim. Tahmin ettiğim gibi rakip beni küçümsemişti. Daha maçta 20. saniye dolmadan Gonçalves kalitesini gösteriyor ve takımımızı 1-0 öne geçiriyordu. Bu golle maça iyi başlamış kontolü elimize almıştık. Rakibe tam bir soğuk duş olmuş bütün stadı adeta maç bitmeden susturmuştuk. Topla oynuyor ancak rakip kaleye gitmekte zorlanıyorduk. Rakip kaleye bir iki denememiz daha oldu ancak başarılı olamadık bu denemelerde de. İlk yarıyı bu skorla kapatıyorduk. Oyuncularım güzel bir ilk yarı geçirmişti. Hepsini tebrik etmiş ama rehavete kapılmamalarını tembihlemiştim. Bir iki oyuncu garipsese de bu söylemimi beni anlamışlardı.

İkinci yarıya da baskılı başladık. Vitesse kendini toparlamış beraberlik için bastırırken 49. dakikada sahneye yine Gonçalves çıkıyor ve çabukluğunu konuşturarak durumu 0-2'ye taşıyordu. bu golden sonra takımı kontra'ya çekmem gerektiğini düşündüm. Vitesse yükleneceği için arka tarafta açıklar verecekti. Bu açıklardan da fazlasıyla yararlandım ve Vargas'ın 57 ve 61. dakikalarda attığı 2 golle durumu 0-4'e taşımıştık. Oyuncularım yorulmuşlardı artık. Geriye yaslanınca topun kontrolü rakibe geçti bu dakikadan sonra. Kalemiz dövülürken Ali Ömer inanılmaz toplar kurtarıyor; arka arkaya seken topların tamamlanmasıyla gelen 3 şutu mükemmel bir şekilde savuşturarak harikalar yaratıyordu. Özellikle bu pozisyonda sonra şevki iyice kırılan Vitesse bir daha kalemize tehlikeli bir şekilde gelmekte zorlanınca maç 0-4 sona eriyordu.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Maçlar güzel gidiyor.Özellikle Vitesse maçı süper

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Maçlar güzel gidiyor. Ancak 2. maçta çok zorlandık kendi evimizde.Çok genç bir kadrom var. Bazı maçlarda inanılmaz dikkat sorunu oluyor. Birazdan koyacağım SS'leri

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ligdeki durum garip gençlerbirliği coşmuş bizim gidişatta iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Ligdeki durum garip gençlerbirliği coşmuş bizim gidişatta iyi
    Gençlerbirliği'nde Lekic coştu. Durduramıyor kimse adamı. 2. maçımızda hemen kıracağım bacağını başka türlü durmayacak

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 21. Maç

Rakibimiz bu sezon yeni Süper Lige çıkan Bucaspor'du.

İlk yarı güzel bir oyun sergiliyorduk. ve oyunumuzu Gonçalves'in 2 golü ile süslüyorduk. Ancak 2. yarıda işler adeta tepe taklak olmuştu. Takım bir türlü yenemiyordu bu rehavetini. İlk yarıyı 2-0 önde kapattığımız maçlarda hep bi sıkıntı yaşıyorduk. uyarmama rağmen takımı 56. ve 57. dakikalarda yediğimiz 2 gol ile durum 2-2'ye geliyordu. 2. yarıda adeta durduramıyordum Bucaspor'u. 69. dakikada sahneye bir kez daha çıkıyordu Gonçalves ve takımı toparlayan golü atıyordu. 3-2. Bu golle toparlayan takım Bucaspor'un baskısını kırıyor ve maçın sonunu bu skorla görmemizi sağlıyordu.

Bu rehavete artık acımayacağımı göstermem gerekiyordu. İkinci yarıdaki çöküşlerine müsama göstermeyeceğimi ve yaptıkları saçmalıkları anlatarak uyarılarda bulundum. Sıradaki maçta kendilerini toparlamalarını istedim. Zira karşımızda her ne kadar ilk maçta 4-0 kazansakta Drenthe'li Kadlec'li Vitesse vardı.

Avrupa Ligi 1.Tur Rövanş Maçı

İlk maçta aldığım 4-0'lık güzel galibiyetin rahatlığıyla çıkıyordum maça. Ancak yine de tedbiri elden bırakmıyordum. Oyuncuları maç öncesi soyunma odasında bir kez daha iyi oynamaları gerektiği konusunda uyarıyordum. Türker Bozkurt kale almamış görünüyordu. maçta'da bunun sıkıntısını çok yaşadık.

Maça 1-0 yenik başladık daha 1. dakika dolmadan golü kalemizde gördük ancak cevabımız gecikmedi. 4. ve 7. dakikalarda Gonçalves'in attığı gollerle durumu 2-1'e getirdik. ilk yarı bu şekilde sonuçlandı. 2. yarıya çıkmadan oyuncularımı rehavete kapılmamaları için uyarmıştım. ancak defans oyuncularım kale almamış gibi davrandılar yine beni. Takım halinde rezil oynamaya başladık. ikinci yarıda 66 ve 68. dakikalarda 2 gol birden gördük kalemizde inanılmaz defans hatalarıyla. bu gollerle iyice umutlanan rakip daha fazla baskı kurdu. adeta acemice amatör oyuncular gibi oynuyordu takım. yaptığım değişikliklerde işe yaramamıştı. 85. dakikada bir gol daha yedik ve durum 2-4 oldu. Rakibimiz baskıyı arttırmış oyuncularımda adeta panik havasında oynuyorlardı. Saha kenarında kuduruyordum. 89. dakikada da Sezgin amatörce yaptığı hareket sonrası direk Kırmızı kart görünce adeta çılgına döndüm. Maç 4-2 bitiyordu. ilk maçı 4-0 kazandığımız için 6-4 ile geçmiştik ama yerimde duramıyordum.

Takımdan önce soyunma odasına gittim. Takım yavaş yavaş gelmeye başladı. Herkes mutlu mesut eğlenerek geliyordu. Bense kapıyı çarpıp herkezin derhal yerine geçmesi için sinirli bir şekilde bağırdım. Takıma rezil oynadıklarını, amatör topçular gibi oynadıklarını haykırdım resmen...

"Yaptığınız savunmaya inanamıyorum. Seyircimiz önünde adeta rezil oldunuz ve buna rağmen seviniyorsunuz. Taraftarlar derin bi oh çekti. O kadar rezildinizki!!! 10 dakika daha olsa rezil bir mağlubiyet alacaktık. NE YAPTIĞINIZI SANIYORSUNUZ SIZ. Şuan karşımda tur atlayan bir takım değil taraftarı önünde rezil olan bir takım var. Oyununuzdan utanmanız gerekirken halinize bakın. Şampiyonluk kazanmadık. Hüseyin ve Türker. Ne halt yediğinizi sanıyorsunuz. Yediğimiz bütün goller sizin vurdumduymazlığınız yüzünden. Orta saha desen evlere şenlik. yol geçen hanı mübarek. Bir top kapmadınız ikinci yarı. Bir kişi bana bu maçta iyi oynadık diyebilir mi ? herbirinizin istatistikleri elimde. Bugün 6.5'un altında oynayanlar gazabımdan korksun."...

...deyip odadan ayrıldım ve yönetime verdiğim raporla takıma dediğim gibi 2 haftalık cezalar yağdırdım. Diğer maçların sonunda ise rakibimizin Tottenham olduğunu öğrendim. Buraya kadarmış.Bu takım bu kafadayken daha fazla ilerleyemeyiz...

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 22. Maç

Vitesse maçınadn sonra ve kupadaki maçıda göz önüne alark Gaziantep kaşısında 4-4-2 formasyonu ile sahada olacaktım

Maça hızlı başladık 2. dakikada Huertas ile öne geçtik ancak ilk yarıyı golden sonar Gaziantep'in baskılarına dayanamayarak 2-1 geride kapattık. İkinci yarıda ise takımım kim olduklarını hatırladı ve yaptığım değişikliklerinde işe yaramasıyla 3-2 galibiyete ulaştık.

İlk 4 kaybetmiyordu. bıkmadan usanmadan takibe devam ediyorduk bizde. Ancak Huertas'ın sakatlanması işimize hiç gelmemişdi. Hele önümüzde önemli Tottenham maçları varken.

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 23. Maç

Sırada Elazığspor maçı vardı. Ligin 17. sırasında bulunan Elazığ karşısında galip gelmeyi düşünüyordum.

İstediğim galibiyeti ilk yarıda attığım ve ikinci yarıda tembelliği çok seven oyuncularım sayesinde 6-1 kazandım. Bu maçta Halil İbrahim Yıldız ilk defa 11'de başladığı maçta 2 gol birden atarak Huertasın yokluğunu aratmadı bize. diğer gollerde 4 farklı futbolcudan geldi.

Elazığ maçında ise önemli bir oyuncumuzu daha kaybediyorduk. Tottenham maçı öncesinde hiç iyi haberler gelmiyordu. İşimiz artık daha da zorlaşmıştı. Kanat oyuncularmıızdan Erdem Özgenç'te 3 hafta sahalardan uzak kalacaktı.

Gonçalves ise ayrı bir mutluluk yaşıyordu. Kulübün bir sezonda atılan gol rekorunu kırmıştı bu sezon. Cem Yanık'ın daha önce 21 golde olan rekorunu daha sezon tamamlanmadan 22 golle geçti. Sırada Tuncay'ın takımda en çok gol atan futbolcu rekoru var. Bu performansla en kötü gelecek sezon geçmiş olacak bu rekoruda.

İlerlememizi ve maddi kaynaklarımızın artması ile birlikte Yönetimden Antreman tesislerinin daha fazla gelişmesi gerektiğini söyledim ve yenilik yapılmasını istedim. ilk başta karşı çıksalarda kulübü benim kadar düşünmediklerini söyleyince başkan insafa geldi ve geliştirmelerin yapılacağı bilgisini verdi. Yazın kulüpte hummalı bir çalışma var demekti bu. yaklaşık 7.5M€'luk bir meblağ çıkacaktı kulüpten Altyapı ve Antreman Tesisleri için yapılacak gelişmelerle.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Totnım maçına 20 kişilik bilet aldım takımla beraber geliyorum..ileriki yıllar muhtemel rakiplerimizi şimdiden izleyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Tottenham maçında takımımızı destekleyen San Marino ekibi hava alanında oyuncularımızı karşıladılar Marino'dan gelen bu destek avrupa'da ne kadar büyük bir sükse yaptığımızın kanıtı

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Avrupa Ligi 2.Tur Ilk Maç

San Marino kafilesinin desteğiyle takımda moraller iyice artmıştı. Kağıt üzerinde hiç bir şansımız yoktu ancak içten içe de başarılı bir sonuç çıkarabiliriz hissine kapılıyordum. Rakibimiz elemelerdeki 4 İngiliz takımından biri. Buda İngiliz takımlarının ne durumda olduklarını açıkça gösteriyor.

Sahaya defansif anlamda orta sahayı kalabalık tutmak için 4-3-2-1 taktiğiyle çıkıyordum.

Şansımında yardımıyla deplasmandan en azından 1 farklı mağlubiyetle ayrılıyordum. 2-1 deplasmanda bu kadar direndiysek kendi evimizde biraz daha sıkı presle neler yapmayız ki ?

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 24. Maç

Elazığspor galibiyetinin ardından 4.lüğü aldığım Fenerbahçe ile oynuyorduk. Şimdiye kadar Fenerbahçe karşısında galip gelememiştim. Fenerbahçe deplasmanından bir puan çıkarırsak iyi olacak...

... diye düşünürken takım beklemediğim bir performans göstermeye başladı. Fenerbahçe'yi kaleden uzak tutmayı başarıyorduk. Elimize geçen nadir fırsatlarıda iyi değerlendiriyorduk. Maç sonunda Fenerbahçe'den ilk galibiyetimizi 0-3 gibi muhteşem bir skorla alıyorduk. Böylece 4. sıradaki yerimizi sağlamlaştırıyorduk.

Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı

Rövanş maçından umutluydum. İlk maçta çok iyi bir performans göstermesekte ikinci maç için umutlu bir skor ile dönmüştük. gol yemediğimiz sürece avantajımız vardı.

Maç güzel başladı. kaybedecek bir şeyim yoktu. Açık oynatıyordum takımı. direniş gösteriyordum Tottenham'a ancak bu direnişi kıran deli kuvvetine sahip Adebayor oluyordu. 0-1 öne geçiyordu 33. dakikada Tottenham.
    İlk yarı bu skorla bitiyordu. 2. yarıya ise oyuncularımın moralleri yüksek kalması için rakibimizin favori olduğunu ve kazanmak zorunda olduğunu bizim ise üzerimizde hiçbir baskı olmadığını aksine baskının rakibimzide olduğunu söyledim. kafalarının rahat bir şekilde sahaya çıkmalarını sağlamıştım. Baskıyı arttırmıştı oyuncularım. top hakimiyetimde gözle görülür bir şekilde artmıştı. 61. dakikada bir yantopta Tottenham defansının hatası ile durum 1-1e geliyordu. Tottenham'ın panik yapacağını tahmin ediyordum. öylede oldu. Tottenham defansta adam tutma sıkıntısı yaşayınca yayın biraz dırşında önü boş kalan Okan Derici muhteşem bir gole imza atıyordu ve durumu 2-1 yapıyordu. Takımda büyük bir sevinç; Tottenham'da ise adeta panik havası vardı.

Maçın normal süresi bu skorla bitmişti. En azından taraftarlarımızı da memnun edecek bir skor elde etmiştik. uzatmalarda rakibin sinirleri iyice bozulmuştu. 103. dakikada Milner Sakatlanmış rakip 10 kişi oynamak zorunda kalmıştı bu bizim için avantajlı bir durumdu. Rakibi kontrol altında tutuyorduk artık. 114. dakikada ise Moreno kırmızı kart görünce rakip 9 kişi kalıyordu. 1 dakika sonra ise baskılarımız artık rakip defansı hataya zorlarken, istediğimizi alıyor ve maçın penaltılara gitmesini beklerken; bir penaltı atışı ile 115. dakikada skoru tayin eden golü atıyorduk. 3-1 Bu skorla bir ingiliz devini eliyor ve ilk defa katıldığımız bu turnuvada Çeyrek Finali görmüş oluyoruz.

Avrupa Ligi'nde alınan diğer sonuçlar ise şu şekilde

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 25. Maç

Lig sonuncusu Konyaspor karşısında rahat bir oyun sergileyip galip gelmek istiyordum. Dilediğimi gibi de oldu. 2-0 gibi net bir skorla aşıyorduk.

25. Maçlar sonunda puan durumu şu şekilde oluştu.

Avrupa kupasında ise istemediğim tek takım geliyordu. The Blues... İlk maçı kendi sahamızda oynuyorduk. Bu bizim gibi bir takım için büyük bir dezavantajdı.

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 26. Maç

Rakip Kasımpaşaydı. maçtan fazla zorlanmadan 3-0 gibi güzel bir sonuç ile ayrılıyorduk.

26. Hafta maçından sonra oluşan puan durumu ise :

Şampiyonluk %49 olarak düşünüyorum , Kariyerinde Başarılarının devamını dilerim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Pek gözle görünecek kalabalığımız olmasa da kale arkasından laser falan tutup katkı yaptı bizim gençler..dönerken de totnım ucagına rica edip bindik ordan italya'ya geçtik masrafı minumum tutmak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ramazan622 View Post
    Şampiyonluk %49 olarak düşünüyorum , Kariyerinde Başarılarının devamını dilerim
    Teşekkürler Ramazan. Açıkçası bende umutlanmadım değil. Önümde BJK TS Bursa Gençlerbirliği maçları var daha. Kayıpsız atlatmam lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Pek gözle görünecek kalabalığımız olmasa da kale arkasından laser falan tutup katkı yaptı bizim gençler..dönerken de totnım ucagına rica edip bindik ordan italya'ya geçtik masrafı minumum tutmak lazım
    Sizlerin desteği olmadan başaramazdık bunu. Lazerlerin faydası büyük oldu Forever SakarMarino

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Avrupa Ligi Çeyrek Final İlk Maçı

Çeyrek Finalde bir ingiliz devini ağırlıyorduk. Favori açık ara Chelsea gözüküyordu ancak sahamızda bizimde kolay lokma olmak gibi bir niyetimiz yoktu.

Gayet başarılı bir maç geçiriyorduk. Chelsea'yı en azından kontrol altında tutmayı zaman zaman başarıyorduk. Birde rakip kaleci Curtois sert gelen bir şutta direk dibinde topu yakalamaya çalışıp elinde kaçırınca garip bir şekilde 1-0 öne geçiyorduk. Topun hakimiyeti her ne kadar Chelsea'de olsada kontralar ile pozisyonlar buluyorduk. Ancak hiç beklemediğimiz bir anda ön direkte Luis Suarez bitiriciliğini konuşturarak 74. dakikada durumu 1-1'e geitriyordu. yaptığım müdaheleler de işe yaramayınca sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılıyorduk.

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 27. Maç

Rakibimiz düşme hattından kurtulmaya çalışan Adana DS'du. Net bir skorla aşıyorduk rakibimizi. 3-1

Avrupa Ligi Çeyrek Final Rövanş Maçı

Maça aslında kafam rahat çıkıyordum. Bu tura kadar büyük bir başarıyla geldim. Kaybedecek çok birşeyimiz yoktu. İlk sezonumuzda bu noktaya bu genç kadroyla gelmek kolay değil. Rakip ise dünya devi Chelsea.

Maça iyi başladık aslında ama ilk 20 dakikada 2 gol birden yiyince çözüldük adeta. Top yapamaz rakip kaleye gidemez hale geldik. Suarez'de formunun zirvesinde olunca bir Chelsea hezimeti de biz yaşamış olduk. 5-0

Buraya kadarmış bu rüya. Hiçbir oyuncuma kızmadım maçtan sonra. Bugüne kadar bu kupada gösterdikleri performans için hepsine teşekkür ettim. bu sezon büyük bir iş başardıklarını ve önümüzdeki sezonlar için mihenk taşları diktiklerini söyledim.

Ligde ise durumlar bir hayli karışıktı üst sıralarda. Fenerbahçeyi yenmemle önce Fenerbahçe kopmaya başladı. Ardından da Bursaspor puan kaybetmeye başladı. Ancak kopmamak için mücadele içindeydi hala. Zirve yarışına her ne kadar kendimi dahil etmesemde zirveye sadece 4 puan uzaktaydım.

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 28. Maç

Antalyaspor ile deplasmanda oynuyorduk. zorlandığımız bir maç oldu ancak maçtan 2-1 galip ayrılmasını bildik. Bu galibiyetle Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle birlikte 2.liğe yükseldik.

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 29. Maç

Sırada her iki takım içinde ya tamam ya devam maçı vardı. Kaybeden yarıştan kesin kopuyordu. Bursaspor ile olan maçlarımız her zmaan çekişme içindeydi. Ancak bu maç hepsinden farklı oldu. Bursaspor karşısında bu kadar rahat olacağım aklıma gelmemişti. Türker ve Huertas'ın golleriyle maçı 3-0 kazanmıştım. Bursaspor artık Şampiyonlar ligi mücadelesine havlu atmış. Avrupa Ligi'ne katılmak için Fenerbahçe ile mücadele edecekti.

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 30. Maç

Sırada çok kritik bir maç vardı. Lider Gençlerbirliği deplasmanına gidiyorduk. Aradaki puan farkını eritmenin tek şansıydı bu maç. ve ortada giden maçta 43. dakikada Gonçalves'in golü ile maçı 1-0 kazanıyordum. Lideri kendi evinde devirmek ayrı bir güzeldi. şampiyonluk şansım iyice artmıştı. Son 4 maça girilirken liderle arada 1 puan fark kalmıştı.

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 31. Maç

Sırada Kritik bir maç vardı. Rakip Beşiktaş. Beşiktaşa karşı üstün oynuyor ve 1-0 öne geçiyorduk. ancak Manuel Fernandes'İn füzesine ve kontradan ters kanatta boş kalan Mücahit'in golü ile baştan sona üstün oynadığımız maçtan mağlubiyetle ayrılıyorduk. Bu skor ile kazandığımız avantajı kendi ellerimizle geri veriyorduk. Şampiyonluk artık elden gitmişti.

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 32. Maç

Orduspor deplasmanından 3 puanı 3 golle çıkarıyorduk. 3-0

TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONU : FENERBAHÇE

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 33. Maç

Şampiyonluk hayallerimi son maça taşımak için önümde Trabzon engeli vardı. Onu geçmek zorundaydım. Ancak istediğimi alamadım ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldık. Böylece şampiyonluk ve şampiyonlar ligi şansım elimden kayıp gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Türkiye Süper Ligi 16/17 Sezonu 34. Maç

Kayserispor ile Avrupa Ligi'ni garantiledikten sonra son maçımıza çıkıyoruz. maçta çok zorlanmayan ekibimiz 2 duran top organizasyonu sonunda Cafer Zengin'in attığı 2 gol ile maçtan 2-0 galip ayrıldık.

Bu galibiyetin ardından puan tablosuna baktığımda ise adeta içim acıdı. Gençlerbirliği son maçını kaybedince Galatasaray ikili averajla GB'nin üstüne çktı ve şampiyon oldu. Elimizden kaçan Beşiktaş ve Trabzon maçlarına üzülmemek elde değil. 3 puan ile kaçırıyorduk şampiyonluğu. Yine de bileğimizin hakkıyla bir 3.lük alıyorduk. Çok uğraştık çok çabaladık. bu genç takımla buralara kadar geldik. Bir iki takviye ile şampiyonluk neden olmasın ?

İşte gurur tablomuz. Ligi kıl payı kaçırdık ancak yine de gurur duyulacak performanslar sergiledi takımımız ve oyuncularımız. Bunların başında bu sezon ligdeki en yüksek dereceye sahip ola Türker Bozkurt bulunuyor. Ayrıca Yılın Genç Oyuncusu ödülünü de alan futbolcumuzu canı gönülden kutluyorum. Her ne kadar şampiyon olamasakta sezonun en iyi teknik direktörü seçilmem ayrı bir gurur kaynağı oldu benim için. Bunun üstüne artık bir şampiyonluk gerekir. Ali Ömer Özkaya ve Esmael Gonçalves ise Yılın en iyi kaleci ve forveti listelerinde ilk 3'e girerek ayrı bir başarı göstermiş oldular.

Hocam cok ıyı bıtırmısız lıgı fakat artık bu sene sampıyonluk gelsın aaaa

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by akuli View Post
    Hocam cok ıyı bıtırmısız lıgı fakat artık bu sene sampıyonluk gelsın aaaa
    Bu sene Kupa gelmez ise artık takımdan ayrılma zamanı gelmiştir demek benim içinde. Ama sıkıntı şurda yeni sezona resmen transfersiz başlıyorum. Sinir oldum oyuna. 50B adam için 5M€ istiyor deli ediyo. elimde 4M€ butce var sadece onada kimseyi getiremiyorum. çok sinir bir durum bu

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Transferler 2017-2018

Transfer sezonu durgun geçerken bir anda hareketlilik yaşadık. tabiki bunda en büyük etken takımın 2 yeteneğinin takımdan ayrılmak istemesi sebep oldu. Oyuncularımın rekor ücretlerle satışını gerçekleştirince elime geçen bütçeyi cömertçe harcama imkanı buldum.

Gelen Oyuncular

Atila Turan - Sol Bek - Bedelsiz

Celalettin Günaydın - Sağ Kanat - Kiralık - Galatasaray

Drazen Cvetkovic - Sağ Bek - 3.7M € - Zagreb

Okay Yokuslu - Orta Saha - 5M € - Kayserispor

Choi Chul-suk - Defansif Orta Saha - 2.5M € - Pohang

Pedro - Santrafor - 300B€ - Atletico 'B'

Turan Kadiroğlu - Sağ Açık/Forvet - 10M€ - Antalyaspor

Hakan Güçlü - Kanat - 5M€ - Espanyol

Ziya Bayrak - Sağ Bek - 3.5M€ - Çankırıspor

Satın alınan oyuncular 48 ve 36 aylık taksitlerle ödemesi yapılacağı için çok masraflı oyuncu değiller. Zaten giderlerini fazlasıyla karşılayacaklarını umut ediyorum.

Giden Oyuncular

Ronald Vargas - 60B € - Adanademir Spor

Angel Tamashiro - 27M € - Galatasaray
    Bu transferi hiç istemedim ama yapacak birşeyim kalmamıştı bu teklif sonunda

Türker Bozkurt - 12.5M€ - Fenerbahçe
    Bir diğer üzüldüğüm transferde bu oldu ancak Türker takımdan ayrılmak istiyordu ve alabildiğim en iyi teklifte buydu.

Atabey Çiçek - Kiralık - Akhisar Bld.

Rodolfo Zelaya - 1M € - Bucaspor

Fanis Kakoudis - Kiralık - Racing

Last edited by trinitrotloen : 30.Ocak.2013 at 22:26

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Geçen sezonki başarımın ardından yönetimde gözünü açmış olacak ki; stadyum sponsorluğu için 2 katına yakın bir ücrete anlaşılmış. Hala büyük bir meblağ olmsa da gelişme var. Ayrıca TV gelirleri için payımıza düşen para da hatrı sayılır bir seviyedeydi.

Geçen sezon Avrupa'da yakaladığımız Çeyrek Final başarısının ardından Avrupa sıralamasında 80. sırada yer aldık.

Ama bütün bu gelişmelere rağmen hala takım yeterince itibar kazanmış olarak gözükmüyor.

Yılın Futbolcusu Türker Bozkurt seçilirken; Takımımızın en iyi onbiri de açıklanmıştı.

Sezona ise geçen sezon son maçı oynadığımız Kayserispor deplasmanı ile açıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Şov Başlasın...

2017/2018 Sezonu Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı

Takımın taktik uyumu maksimum seviyeye ulaşmıştı. Ancak en iyi 2 oyuncumu kaybedince ve yeni oyuncularla takviye olunca takım uyumu büyük miktarda düşüşe sebep olmuştu. Birde transferlerim UEFA kayıt bildiriminden geçe kalınca oyuncularımın tamamından yararlanamayacaktım. İlk rakibim Hırvat ekibi Osijek'ti.

İlk maçta kendi sahamızda oynayacaktık. Takım tam olarak hazır olmadığı için tedirginliğim vardı. Osijek ise bizden daha hazırdı. maça elimdeki en hazır kadroyla çıkıyordum. 8 yabancı oyuncu limitim hala doluydu. ve 5 oyuncu limiti olduğu için forvet hattındaki yabancı oyuncuları dönerli bir şekilde kullanacaktım. hepsinin formda kalmasını sağlamış olacaktım en azından bu şekilde.

Maçta ilk yarıda vasat bir oyun sergiliyorduk. Oyuncularımın sezona hazır olmadıkları mentalite olarak daha 2. dakikadan belli oldu. Mehmet Güven penaltıyı kaçırıyordu. ilk yarıyı çok tutuk oynadık. bu tutukluğun ardından 0-1'de olunca durum tedirgin olmuştum. İnanılmaz pozisyonlar oluyordu. Sayılmayan 3 golüm vardı maç boyunca. Ancak hakemleri aşıp 2 gol bulunca 2. yarıda ilk maçtan 2-1 galip ayrılıyorduk...

Last edited by trinitrotloen : 31.Ocak.2013 at 11:50

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

2017/2018 Sezonu Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu Rövanş Maçı

5 senedir tatile çıkmamıştım. Bu sezon takıma bir kupa kazandırmalıydım artık. Özellikle geçen sezonki o beklenmedik performanstan sonra. Adım adım tırmanmalıydım artık basamakları. Dikkatli bir şekilde. Öncelikle Avrupa Ligine yoğunlaşmalıydım Takım yine favori gösteriliyordu ancak küçük bir farkla. Buda rakibimizin tehlikeli olabileceğinin göstergesiydi. Klasik hırvat takımları gibi oynuyorlardı. Sıkı bir disiplin içinde kopmadan.

İlk maç ile benzer bir maç oldu skor açısından. 2 Maçtır genç ortasaha oyuncumuz El Hadeedi takımı sırtlıyordu. 2 maçta 3 gol atmıştı. Bu maçıda 2-1 ile geçiyor ve adımızı bir üst tura yazdırıyorduk.

Ligde yeni sezon yaklaşırken bahis şirketleri şampiyonluk için oranları açıklıyorlardı. Bize şampiyonluk için şans vermiyorlardı. Ancak en şaşırtıcı bahis ise Beşiktaş üzerineydi. Adı ilk 6 takım arasında yer almıyordu bile. Bu sezon süpriz yapabilirler demekti bu. Favori açık ara Galatasaray gözüküyordu.

Bireysel performanslarla eleme turunu aşmıştık. Bir uyum sorunu olduğu aşikardı ancak korkacakta bir durum yoktu. Sezonun ilerleyen günlerinde bu durumun düzeleceğini umuyordum.

2017/2018 Sezonu Türkiye Süper Lig 1.Maç

20 Ağustos 2017 günü sonunda geldi çattı. Rakibimize karşı ilk ve tek galibiyetimizi geçen sezon sonundaki maçta almıştık. Bunu artık bir alışkanlık haline getirmemiz lazımdı. Rakibimizin en etkili orta saha silahınıda almıştık. Maçın yine çekişmeli geçeceğini düşünüyordum. Her ne olursa olsun rakip Kayserispor'du.

Kayserispor karşısında orta saha üstünlüğünü kaybetmemem gerekiyordu. bunun için yoğun bir merkez orta saha kullanımına gittim.

Top üzerinde rakibimize fazla bir hakimiyet kuramadık ancak rakip kalede yinede etkili pozisyonlar yarattık. ancak genç forvetimiz Huertas rakip kaleyi bulmakta zorlandı (1/5). Kaleyi bulan tek şutu ise golle sonuçlandı. Kayserispor'a ise fazla şut şansı vermedik ve sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılıyorduk. 1-0

Geçen sezonu ilk 2 sırada tamamlayan Galatasaray ve Gençlerbirliği ise Turk Telekom Arena'da karşı karşıya gelmişlerdi. ve düello 2-2 bitmişti.

Hocam transferler gayet iyi adamlarıda iyi paraya göndermişsin yönetimde akıllanmaya başlamış bence güzel günler bizi bekliyorur. #henüzölmedik

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

2017/2018 Sezonu Avrupa Ligi 4. Ön Eleme Turu İlk Maç

Lige Kayseri galibiyeti ile başlamak iyi olmuştu. Zorlu bir takımı zor olsada devirmiştik. Yönümüz yine Avrupaya dönmüştü. Kıl payı Seri başı olduğum turda, PAOK,Fenerbahçe,Bursaspor ile aynı torbadaydım. Kura sonucunda rakibim ise Bulgar ekibi Lokomotiv Plovdiv çıkmıştı. İlk maçı deplasmanda oynayacaktık. Deplasmanda olduğumuz için orta sahayı kalabalık tutmak istedim ilk maçta yine.

Lokomotiv ise klasik 4-4-2 ile çıkıyordu. Taktik ve teknik anlamda üstünlüğümüzü sahaya yansıtacak gibiydik.

Maç gayet rahat gidiyordu; oyunun kontrolünü maçın ilk dakikasından elimize geçirmiştik. İlk yarıyı Yasin ve Huertas'ın golleri ile 0-2 önde kapatıyorduk. İkinci yarıda ise işi rölantiye alıp hızlı ataklar ve uzak şutlarla karşı kaleyi yoklamaya başladık. Oyuncularımın rehaveti ile 1 gol yemiştik ancak El Hadeedi ve Yasin'in golleri gelince ikinci yarıda maçtan 1-4'lük rahat bir galibiyet alıyorduk.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by akuli View Post
    Hocam transferler gayet iyi adamlarıda iyi paraya göndermişsin yönetimde akıllanmaya başlamış bence güzel günler bizi bekliyorur. #henüzölmedik
    Transferler gayet iyi biraz fazla para harcadık ama umarım başarılı oluruz. Tek hedefimiz şampiyonluk bu sezon. Yönetim ise halen aynı kafada değişen birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

ilk maçların ardından sezonluk biletlerin satış bilgileri açıklandı. Geçen sezona nazaran büyük bir artış oldu. birde stadın 14.000 kişilik olduğunu bilince stadın yarısı kadar kombine satılması; takıma olan güvenin artması anlamına geliyordu bu.

2017/2018 Sezonu Türkiye Süper Ligi 2.Maç

Ligde ikinci maçımız Orduspor'a karşıydı. Deplasmana gidiyorduk. Bir orda bir burda yolculuktan oyuncularım artık yorgun düşüyordu. Daha ligin 2. maçından rotasyona başladım. hadi hayırlısı

2.maçlar sonunda gol eksiğiyle Fenerbahçenin arkasından 2.liği almıştık. Umarım kendimizi liderlik mücadelesinden uzaklarad boğuşurken görmeyiz...

Kasaya iyi para girmiş.Sonuçlarda iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    VatKenAydu SamTayms

Nick çok iyiyimiş yahu.

Bu arada şampiyonluk gelebilirmiş geçen sezon. Ama transferlerle birlikte bu sene şampiyonluğu alacağına inanıyorum.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Kasaya o para gelmeseydi yeterince transfer yapamayacaktım. En iyi iki oyuncumun ligdeki iki rakibime gitmesi kötü oldu aslında ama elimden başka birşey gelmedi. Herkesin bir fiyatı vardır

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    VatKenAydu SamTayms

Nick çok iyiyimiş yahu.

Bu arada şampiyonluk gelebilirmiş geçen sezon. Ama transferlerle birlikte bu sene şampiyonluğu alacağına inanıyorum.
    Yandımki ne yandım geçen sezon. Pisi pisine kaybettiğim puanlara yandım. Hele son Beşiktaş maçında olmadık yere feci kontralarla yedim golleri. Takım uyumunu arttırmaya çalışıyorum. bunun için rotasyonda yapıyorum oyuncular birbirleriyle daha fazla oynasınlar diye. Birde niye oynamıyorum diye bıdı bıdı etmemeleri için

Bu sezon kafaya taktım ama. Eğer bir aksilik uzun süreli sakatlıklar yaşamazsam bu ligi alırım bu sefer.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

2017/2018 Sezonu Avrupa Ligi 4. Ön Eleme Turu Rövanş Maçı

2017/2018 Sezonu Avrupa Ligi Grup Kuraları Çekimi

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri