Son dakika transferlerimiz
![]()
Normalde başka transfer yapmayı düşünmüyordum.Çünkü yabancı sınırlamasını gerçekte olduğu gibi 3 kişi olduğunu düşünüyordum.Oysa 5 kişiymiş.Bu yüzden bu iki oyuncuyu kadromuza kattık.Koffi Anderson Fm12 deki kariyerlerimden tanıdığım bir oyuncu.Hava toplarında hem savunma hem de hücum da çok etkili.Savunmada yaptığı katkının yanı sıra hücumda da duran toptan çok gol atıcağını düşünüyorum.Zanetti de tecrübesiyle takıma çok şey katıcak.
PTT 1.lig başlıyor...
1.hafta
Sezonun ilk maçında kaybetmek tabi ki kötü oldu.Oyundan ve skordan memnun değilim.Dalmat’ın eksikliğini fazlasıyla hissettik.Biran önce toparlanmamız gerek.
2.hafta
Evimizdeki ilk maçta 2-0 öne geçtik.Daha sonra maç 2-2 ye geldi.Bu skor nedeniyle çok üzgünüm.Taraftarlarımız daha fazlasını hak ediyor.Yeni transferler Anderson ve Zanetti iyi performans sergiledi.Anderson söylediğim gibi hava toplarında çok etkili ve duran toptan kafayla bir gol attı.
3.hafta
Gerçekten çok sıkıcı bir maçtı.Neredeyse hiç pozisyon yoktu.Gaziantep deplasmanı zordur.Bir puan önemliydi ama artık kazanma vakti geldi.
4.hafta
Ve ilk galibiyetimizi aldık.İlk galibiyetimizi taraftarımız önünde almamız beni çok sevindirdi.
Ancak takımda çok sakat olmaya başladı bu beni endişelendiriyor.Forvette sadece Emre Aktaş’a kaldık.
İşte eksiklerimiz
5.hafta
Bu kadar eksiğe rağmen iyi mücadele ettik ve zor bir deplasmandan 1 puanla döndük.
5 Hafta sonunda oluşan puan durumu
5 Hafta genel değerlendirme:Çok iyi gittiğimiz söylenemez ancak bunda bir türlü tam takım olarak oynayamamamızın etkisi büyük.Sürekli sakat var.10.sırada olabiliriz ancak 1.yle aramızda sadece 4 puan var.Biz bu sene üst lige çıkacağız.