Sayfa 375 / 480 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon
11,221 ile 11,250 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yıllık ücreti de öğrendim, iyice rahatladım. Çok makul bir maaş bence. Yerli transferin de, muhakkak defansif olması lazım. Veysel, Serdar ya da Aykut Demir... Hangisi olursa olsun kabulümdür.

Bu arada;

Forvet: Sinan ve Dentinho
    Sol bek: Gökhan Süzen

Biz; sağ bek, defansif orta saha ve stoper de alamayız abi! Mehmet Akgün, Veli ve Escude kulübede beklerler sıralarını!
    Dediğin mevkilere en kısa zamanda transfer yapacağız o zaman abi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

aykut demir ilac olur ilac. veysel sarı mahmut tekdemir yada serdar kurtuluş gibi birkac mevkide oynayabilecek oyuncuya ihtiyacımız var umarım aykut demir olur digerlerine göre daha diri bir oyuncu bana göre..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz Serdar Kurtuluş'u neden sattık bilen var mı?
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    sinan engine sor kimlere peşkeş çekiceğini şaşırmıştı o dönem. Adam oğlunu bile a takımda oynattırmaya niyetlenmişti. Hey gidi beşiktaş, ne günlerden ne günlere gelmişiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

7 Dentinho yazmışlar hemen yalnız.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gs macında oynucakmı acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bugün Sağlık kontrolünden geçip yarın antrenmanlara başlayacakmış. Muhtemelen GS maçında ilk 18'e alırlar Dentinho'yu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    7 Dentinho yazmışlar hemen yalnız.
    İ de büyük İ

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    İsmail'in transferinde takas olarak kullanılmıştı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sag bek verip solbek almakta gayet mantıylıymıs sanırım o zamanda sol bekte ıbrahım uzulmez vardı ne biçim bı yonetımımız varmıs.
    Last edited by LaigLeNoiR : 24.Ocak.2013 at 20:24 Reason: üslup düzeltildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Sag bek verip solbek almakta gayet mantıylıymıs sanırım o zamanda sol bekte ıbrahım uzulmez vardı ne biçim bı yonetımımız varmıs.
    YD döneminde Eskişehir ve Gazinantep'e yaptığımız kıyakların haddi hesabı yok valla.Mecburiyetten de olsa neyse ki yeni yönetim ince eleyip sık dokuyor transfer konusunda.
    Last edited by LaigLeNoiR : 24.Ocak.2013 at 20:24 Reason: alıntı düzenlendi
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by wallaha baq View Post
    sinan engine sor kimlere peşkeş çekiceğini şaşırmıştı o dönem. Adam oğlunu bile a takımda oynattırmaya niyetlenmişti. Hey gidi beşiktaş, ne günlerden ne günlere gelmişiz.
    Sinan Engin Serdar Kurtuluş'un Gaziantepspor'a verildiği dönemde kulüpte değildi. Mustafa Denizli'nin kendisini istememesi sebebiyle Ertuğrul Sağlam ile birlikte ayrılmışlardı. Tabi Ertuğrul Sağlam,Sinan Engin döneminde yapılan transferlerinde %75'i menajer önerisiyle yapılan transferlerdi. Diatta,Gordon ve Higuain transferleri hep patlamıştı. Hatır,gönül diyerek sekiz yıldır koca kulüp yönetildi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Alacaksak turk bir defans ve defansif ortasaha alalim Sivok seneye gider diye dusunuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Valla benim istediğim ve içimden gelen tek isim Veysel Sarı. Gelecek sanki

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Valla benim istediğim ve içimden gelen tek isim Veysel Sarı. Gelecek sanki
    Benimde öyle, gelecek inşallah.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, futbolcuları Musa Nizam ve Ömer Şişmanoğlu için Beşiktaş Kulübü ile görüştüklerini açıkladı.

Akıncıoğlu, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

Beşiktaş Kulübü'nün Musa Nizam ve Ömer Şişmanoğlu ile ilgilendiğini dile getiren Akıncıoğlu; " Şu anda yurt dışındayım. Musa Nizam'a bir çok kulüp talip olmuş durumda. Beşiktaş Kulübü'de bunlardan birtanesi. Yurt dışından yarın döneceğim ve Beşiktaş Kulübü ile bir görüşme gerçekleştireceğiz. Ömer Şişmanoğlu'da satın alma opsiyonu ile bizde bulunmaktadır. Dolayısıyla onunla ilgili tasarrufumuz şu anda söz konusu değil. Beşiktaş Kulübü'nün de Ömer ile ilgili girişimleri var ama kadromuzda tutmak istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
    Kaynağa inanmıyorum ama haberin gerçekleşmesini istediğim için ekliyorum

Batuhan'ın sözleşmesi feshedilecek diye bir haber vardı bir ara Batu yollanıp Ömer gelirse muhteşem olur ancak Musa Nizam için emin değilim.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ömer cidden çok kaliteli bir oyuncu beşiktaşa gelirse kesinlikle büyük katkı sağlar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

DENTHINHO SÖZLEŞME İMZALIYOR (CANLI İZLEYİN)
    http://www.ntvspor.net/canliyayin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ömer çok iyi alternatif olur, gelmesini isterim. Kayserispor en az 3-4 Milyon ister bu adam için.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kayserispor Ömer'i biraz zor satar. Satsalar bile bu çok tuzlu olur. Ama Musa Nizam transfer edilse çok iyi olur. Dengeli bir bek. Ayrıca sol stoperde rahatlıkla oynayabiliyor. Gelecekte kulübe yarar sağlayacak yerli oyuncuları alacaksın. Önümüzdeki sezonlarda alınması daha zor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ömer sismanoglu suanda antalyasporda degılmı ben oyle bılıyorum benım bılgıdım bonservıssız bır sekılde antalyaspora transfer oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Lucescu Dentinho'ya ilk gittiğinde bol bol armayı öp taraftar seni çok sever demiş galiba.. Her fırsatta formadaki armayı öpüyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ömer sismanoglu suanda antalyasporda degılmı ben oyle bılıyorum benım bılgıdım bonservıssız bır sekılde antalyaspora transfer oldu
    Antalya'da kiralık oynuyor diye biliyorum ben.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Antalya'da kiralık oynuyor diye biliyorum ben.
    Yok kiralık değilmiş şimdi baktım aynen dediğim gibi bonservis bedeli ödemeden 4 yıllık sözleşme imzalatmış Antalyaspor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yok kiralık değilmiş şimdi baktım aynen dediğim gibi bonservis bedeli ödemeden 4 yıllık sözleşme imzalatmış Antalyaspor
    ''Antalyaspor ile 1 yıllığı kiralık, satın alma opsiyonlu 4 senelik anlaşma imzalayan yetenekli futbolcu...''

Kısaca, cacık!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Ömer'i bilmem de Musa Nizam büyüklerde oynayabilecek kapasitede bir oyuncu değil bence.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

dentinho cok sempatik bir adammis, taraftar sevecek bu adami. surekli gulumsuyor adam

bitirici vuruslari icin cok olumlu yorumlar var. cok iyi bir maaliyete iyi kumasi olan bir forvet aldi bjk, bence cok basarili bir transfer. cok faydalanacak bjk ondan bu sene. dar olan bjk kadrosunda bol bol firsat bulacaktir, kendini gosterebilmek adina kendi hesabina da iyi bir karar vermis dentinho. bjk nin de isine yarar bu durum.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Harbi harbi Dentinho,Sneijder ve gelirse Belhanda'yı izleyebileceğiz bu ligte.Çok heyecan verici la.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

gelecegin ronaldinhosu diyorlardi bu adama bir kac sene önce.. yetenekli bir oyuncudur büyük ihtimal umarim besiktasa katkisi olur..

Mesaj Yetkileri