Transferler gayet güzel, özellikle Weiss ve Rausch'un çok yararlı olacaklarını düşünüyorum.
Transferler gayet güzel, özellikle Weiss ve Rausch'un çok yararlı olacaklarını düşünüyorum.
Transferler gayet güzel abi![]()
Güzel transfer.![]()
Almanya Kupası 1. Tur
2. turda henüz deplasmanda yenemediğimiz Leverkusen ile oynayacağız. Herşeyin bir ilki vardır.
Kuralar çekildi ve rakiplerimiz belli oldu !
Bundesliga 1-2-3-4. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 1. Maç
Gruba 3 puanla başladık. Geçen sene Avrupa Ligi'nde içerde kaybedip liderlik şansını kaybettiğimiz PSV'yi yendik ve hesabın yarısını kapattık. Kalan yarısını içerdeki maçta halledeceğiz.
TariboWest
Lige gayet iyi başlamışız.ŞL'de ise Barca ile beraber gruptan çıkacağını düşünüyorum.
Lige geçen sezon olduğu gibi iyi başladık. Bayrn'in başına Gladbach'ın teknik direktörü Fevre geçti. O yüzden midir bilmiyorum Bayern sezon başında bir iki beraberlik aldı. Bu sezon şampiyonluk yarışı nefes kesecek gibi. ŞL'de en kötü 2. olarak çıkacağımı düşünüyorum ben de.
TariboWest
Dortmund maçı güzel.![]()
Alt yapıdan çıkan bir oyuncu olduğu için geçen sezondan beri Ulreich'i takımda tutuyordum. Maçtan sonra huzursuzluk çıkardı ve oynamak istediğini söyledi. Ben de hiçbir yere gidemeyeceğini söyledim ve transfer listesine konmak istedi. Ben de madem mutsuzsun dedim sözleşmesini karşılıklı olarak fesih ettim. 1.900.000 € fesih bedeli ödedik.
Gelecek sezon as takıma çıkarmayı düşündüğüm Odisseas'ı daha erken as takıma almış olduk. Yann Sommer ile çalışıyorlar zaten. İçerdeki maçlarda forma şansı bularak kendini geliştirecek...
Odisseas Vlachodimos
TariboWest
Vadi'den sonra devam edeceğim kariyere.![]()
TariboWest
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. Maç
Bundesliga 7-8-9. Hafta
Puan Durumu
Takımın bir anda çökmesini Ulreich'in sözleşmesinin fesh edilmesi ile bağlantısının olabileceğini düşünmedim değil bir an. Şl maçını ondan önce oynamıştım. Oyuncularla ve takımla bir görüşme yapacağım. Yoksa gittiğimiz yol yol değil... Tabi bir de önümüzdeki ilk maçın Barca ile olması büyük dezavantaj oldu bizim için. İnşallah takım pozitif reaksiyon gösterir de sıkıntı yaşamayız...
TariboWest
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
Rakip Basel !
İlk Yarı Değerlendirmesi
Almanya Kupası'na yine erken veda ettik. Leverkusen'i deplasmanda bir türlü yenmeyi başaramıyoruz. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum. Lige dönecek olursak, sezona muhteşem başlamamıza rağmen ne olduysa bir anda özellikle lkeskin düşüş yaşadık. Bayern ile yarışmayı düşünürken Schalke kaybetmedi ve liderliği ele geçirdi. Resmen beceriksizliğimizin kurbanı olduk. Kaybettiğimiz maçların çoğunu domine ettik fakat oyuncularımız gol kaçırma yarışına girince puan kaybettik. Şu an çok rahat lider olabilirdik ama yine olmadı. Umarım 2. yarıya bir seri yapar ve hızla puan farkını eritiriz yoksa işimiz zor. Ligin aksine Şampiyonlar Ligi'nde ise çok farklı oynuyoruz. Grubu lider tamamladık ve 1. turda rakiplerimize nazaran daha kolay bir rakiple eşleştik. Şampiyonlar Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Umarım 2. yarı herşey bizim lehimize döner...
TariboWest
Santanderi ilk sene sonu bedavaya alabiliyorduk![]()
Maçlar genel olarak güzel fakat ligde liderlik yarışında biraz geride kalmışız.ŞL'de ise Basel'i rahat geçeriz.
Vedad İbisevic Dortmund'da !
29 yaşındaki Bosnalı oyuncuyu yedek kalacağını düşündüğüm için ve yıllık 2.200.000 € gibi bir rakam aldığı için 3.400.000 € ya Dortmund'a yolladım...
TariboWest
TariboWest
Liderliği almamız iyi olmuş.![]()
Son maçlar müthiş.Ligde ipi göğüslemişiz.